Sörfesztivál - 2021 - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 28.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én a múltkor 4-et nyitottam és kaptam belőle két Jack-et, szóval szerencse kérdése, hogy adja-e vagy sem. A virágfestés viszont feltűnően nincsen senki nyitásában aki itt megosztja velünk.

2. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szia!nem csodálkozom rajta!32 láda,nálam ilyen nem fordulhatna elő,rögtön tudni akarom,hogy mi van benne,szenvedés van amíg beérik!:D
    Ez csak azért fordult elő,mert nem randiztam orvosokkal!Nézd el nekem,hogy lüke vagyok,de én már ilyen is maradok!:DHa felkötőd a felkötnivalót még utolérhetsz,mert már unom,nem kicsit,nagyon!:D

jutka190226 és ursa11 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Majd jön valamikor ismét és akkor majd tréfán kívül küldheted. :D ;)

Domos52 kedveli ezt.
  4. Meliiodas

Meliiodas Utánpótlás-írogató

Szia. Teljes mértékben a szerencse kérdése, egy picit sok a felkínált nyeremény a piccolókban. Én minden nap sokszor olvasom a fórumot,de valamiért nem igazán szoktam írni, most is csak a virágfestés miatt írok,bár pont az előző eventben történt.(50-55 piccoló óta várok az utolsó virágfestésemre),de a motivációm nem elvesztve megszereztem a felkínált piccolók mindegyikét. Kitettem a megszerzett 4 piccolómat, letelt az 5 óra és aratóval kinyitottam.. Megcsapta a szemem a mindenki számára kedvelt havermackó a másik meg a végtelen kincskeresés, aztán ránéztem a másik 2 nyereményre és 2 virágfestés lett nagy meglepetésemre.OFF
    Nekem nincs problémám ezzel az eventtel,bár azt megjegyzem,hogy nagyon ritkán dobta be a 2-3 fajta foltos pályákat

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ohh erre nem is gondoltam;)
    A felkötni való felkötéséhez lusta vagyok:wuerg:
    A randi úgy tűnik tűrhetően alakult... majd a szakértő megmondja mennyire... 8)
    De, hogy újabb randi nem lesz az biztos8)

jutka190226, zotya280303 és §Böbe13§ kedveli ezt.
  6. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Másfél óra múlva érik az egaz,3 óra múlva a piccolók,addig kapirgálok a kertbe,ültetek neked tárkonyt,csiripelj ha nem kell!:D

cili53 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Most sikerült egy plusz 1 termésbónuszt pörgetni, így szerintem ma meg lesz a felhőm. Most 229 foltozásnál tartok 366 érmével. Csak az a nagy kérdés, kakukk, vagy piccolo, vagy valami más:sleepy::sleepy:

zotya280303, PZoli64, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!
    Mutatok valamit: kisfarmon (214. szintű) tegnap reggel kezdtem el az eventet. Pár mamutfát kivéve nincsen semmi extra amit bevethetnék. jelenleg így állok:
    [​IMG] Nem görcsölök rajta, csak játszom még egyet, mert játszani jó. Tervem nincs az érmékkel, de szerintem a letett ruhaanyagokhoz képest egész jól haladok vele. Matekimádóknak való hogy kiszámolját az átlagot, meghagyom nekik, ha akarják számolják ki...
    Tegnap 1X1-be ültettem, éjszakára raktam át komfortba és ott is hagytam még ma is. Azt hiszem nem is fogok váltani, amíg tart a szupertrágya, KK kombó ami a farmon megtalálható, megterem. Semmi más célom nincsen, mint a kíváncsiság, hogy mire megyek egy kisfarmmal, ha eventezni kezdek ott is pannik és termésbónuszok nélkül.... (ez a farm nem látott eddig eventet még)
    PS: Szóval nem olyan rosz ez az event, ha csak játszik az ember :) és szépen gyűlik a csillagos érem is :)
    A virágfestéshez gratulálok, nekem már megvan egy sorozat, úgyhogy én arra sem vágyom túlzottan, de itt sokan vannak akik szívesen kipróbálnák, a nevükben köszönöm, hogy megosztottad velünk a nyitásodat.

Utoljára szerkesztett: 3.10.21
    zotya280303, cili53, Namiamano és 6 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Gratulálok a nyitáshoz;) most akkor lehet tovább gyűjtögetni...
    Megyek érte tavasszal;) Tudod megígértem, hogy megszállunk:music: A golgota virágnak már ki is találtam a helyét;)
    Ma reggeli balhé tárgya Te voltál:wuerg: Ki iszik a Böbe néni bögréjébőlxDxDxD Fruzsi győzött8)

lassan gyűlnek a foltok:wuerg:

10. Meliiodas

Meliiodas Utánpótlás-írogató

Így,hogy tegnap kezdted az eventet egyáltalán nem rossz lévén,hogy még van durván 47 óra az eventből még bármi kihozható belőle erőforrások nélkül is. :)
    -Holdfeny-. , -gyöngy-581 Köszönöm gratulációt. :) Valóban megy továbbra is a gyűjtögetés,mert van még sok dolog,amire onnan szükségem lenne. :)

cili53, -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. agica48

agica48 Aktív író

Minden jó, csak KEVÉS a csillagos érme. Sajnos a fákat nem birom megvenni, ha továbbra is ilyen szűkösen jön. szép vasárnapot kívánok!!!

12. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Sziasztok! Szeretném kérdezni,hogy a csere gomb mire jó?Számomra nem világos amit az eventben olvastam róla.Köszi a választ ha valaki "felvilágosít".
    kukori80 tanácsait most olvasom a csevegőben,-mindig van mit tanulni másoktól.Megfogadom.
    Túl sok időt vacakoltam egy varrótáblán.

nolina1965 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Lehetőségünk van a dominókat újracserélni, amennyiben nem vagyunk megelégedve a kapott dominókkal. Ezt összesen ötször tehetjük meg egy adott játéktéren. Amennyiben elhasználtuk a játéktéren az öt darab újracserélés lehetőségét, akkor csak azután van lehetőségünk ismét az adott játéktéren újracserélni a dominókat, ha az adott játékteret teljesítettük. A következő alkalommal már ismét öt újracserélési lehetőségünk lesz. A játéktereken, az első újracserélés ingyenes, ezután 1-1 darab cseregomb (felreppenő) a cserélés ára. Az újrasorsoláshoz kattintsunk az adott dominó mellett lévő cseregombra:

https://board-hu.farmerama.com/threads/sörfesztivál-2021.21591/#post-1222601

14. -gyöngy-581

Haladok: volt már ennél jobb pályám is, de azért ez sem olyan rossz:

15. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nem baj, ha megszámolja az árát, de jobb mint a zsákba macska, akarom mondani zsákba havernackó.
    Mutassa meg és eldöntöm, hogy érte adom-e, ha túl sokat döntenek a nem mellett, akkor rossz az árazás. Ebben az eventben nagyon elmatekozták az új ólak árát, azért ezekre figyelni kéne. Egyre gyakoribb, hogy keveset adnak, sokat kérnek.
    Igen az.
    Végső soron annak is örülni kell, ha nem fagy le túl gyakran a játék.

Ma kihagyom a foltozást, majd inkább holnap.

Fuhur, zotya280303, cili53 és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

A Zsákba havermackóxDxDxD társa a zsákba termál forrás:wuerg:

Egyébként igazad van... ;)

Fuhur, nolina1965, zotya280303 és 3 más kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Meglett ma a termál forrás is! xD

zotya280303, Domos52, cili53 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Ne is mond... engem is üldöz... :music: Mikor meglátom... még a Havermacinak is tudnék örülni... :wuerg: csak ne termál forrás legyen...

zotya280303, Domos52, cili53 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Van, hogy felszólok faternak, hogy ezt most muszáj volt!? :D

jucus100, inanna11, zotya280303 és 3 más kedveli ezt.
  20. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Reménykedjünk! :wuerg:Azt lehet!

zotya280303 és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.