Sörfesztivál - 2021 - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 28.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nálam csak egyszer. Gondolom a lefagyás végett küldte kétszer, szokott ilyet csinálni. Viszont most csak egyszer látom nálad, így nem törlöm.

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nálam frissítés után is kétszer látszik, de majd törlik a moderátorok, ha tényleg duplán írtál és nem csal meg a szemem :)
    Genka53 írása előtt és utána is látom.
    No a lényeg az, hogy nagyon gyorsan le szeretném rendezni ezt az eventet addig amíg el nem érem a kitűzött céljaimat benne, és szerintem nem lesz gond az éréssel, mert rövid az idő.

3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm a biztató szavakat, megpróbálom, csak a Piccolóra fáj a fogam!

4. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia!
    Nem bántották meg, de én is magas szinten vagyok /226/ nekem igazán a tp nem kell, tulajdonképpen észrevétlenül lépegetek felfelé. Nyilván a felhőtől nem aranyfát várnék, de valami jó láda esetleg ha már annyira elvették a munkáskuponokat lehetne egy felhő a mi pl. 3 órás munkásokat adna. A piccolóval úgy vagyok hogy nem hajtom magam érte, a mostani négy piccolóból lett 1 db gyepek ura, 2 db polcok légyfogó egyedül az ingríd tanítványa ér valamit mert szupertápot ad, de van egy csomó pöttyös ernyőgomba és rengetek hasonló amiket már ki is törlök ha jön. Ebben az eventben nekem a gyalogkakukk az egyetlen ami érdekes. Egyébként szeretem ezt az eventet, persze amikor a szupertápos minta jön csillagos érmével párosítva biztosan olyan mező jön ahol nem lehet úgy kirakni hogy minél többet ki lehessen venni. A külyüket meg már tényleg nincs hova kirakni, csak olyanok vannak kitéve amik ládákat, katát és trágyát ad.

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia bogika1956!
    Én sem hajtok a TP-re, de ha egyszer "hozzám vágják" ha 245 db ruhaanyagot leteszek, akkor nem ugrok félre előle, hanem felcsapom a paszulyra, és onnantól fogva "nem kér enni" hanem csak aratni kell naponta.
    Amiket te lenézően kezelsz, az a TP-vadászoknak a legjobb cserealap Ajándékozási és cserenapon: a Pocok légyfogó, és a Pöttyös ernyőgomba.
    A Gyepek ura pedig az állatos ólakból + 1 db termést ad a teljes farmon. A Gyepek ura egyébként 4-5 virágfestéssel kincset ér! (Lásd nullázás ólakkal.)

6. monika6767

monika6767 Törekvő

Imádomimádomimáááádom....

EthanWinters, magdi06, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  7. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Hű, de jó! Köszi a választ! :)

jutka190226 kedveli ezt.
  8. milanzs

milanzs Fórumelemző

Nem szeretem...

szamócaanyóca kedveli ezt.
  9. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:inlove:
    Szeretem ezt a minijátékot ;) Na, lesz végre hullámos papagájom is;)
    A többit majd meglátjuk;)Kérdés, lesz-e érem eső:music:és persze az is ,hogy tudok-e esőt csinálni;):)
    Annyit fordítok az "extrákból" egy játékra amennyi kell:p, de itt lehet, kicsit eltúlzom majd:D:inlove:
    Mindenkinek sok örömöt és szerencsét kívánok a játékhoz.;):):inlove:

vmuki04, GYuGYu1003, jucus100 és 12 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Itt már nem ez a kérdés, hanem, hogy lehet- e annyit gyűjteni, hogy betudd váltani a boltba. ;) Vagy megint megy a le folyóba....

jucus100, anci0915, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  11. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szerintem a piccolo ellaposodott, amióta a vízcsapból is az potyog.
    Ma 10et bontottam, de egyik sem vitte fel a vérnyomásom :) felejtősek, leadják azt a pár akármit és kész. A csépéseken jót mosolyogtam.
    Viszont azt még megvárom, hogy pocok légyfogóból és a pöttyös ernyőgombából legyen 1 területnyi. Akkor csak azokkal teszem tele. Na majd azok ontják a tp-t :) de az is csak napi 1x.
    Az még sokára lesz szerintem.

12. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Majd veszünk ezt-azt;) A múlt alkalommal nem volt olyan bőkezű;)Sokat kellett csereberélni:)
    Volt már olyan event, ahol nem érdekelt a bolt....itt még hajlandó vagyok kapálni:)Már kicsit leadtam az elvárásaimat:D Persze nem, de már nem dödögök:D

13. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Sárkányvérfám nincs és szükségem lenne rá és az Átkozott fonalnak is jól jön majd a fejlesztés :) Szeretem ezt az eventet, eddig se zavart, hogy ha nem értem el benne a felhőt, most sem fog. Én szeretem, ahogy dominózunk a mintákkal, alig várom a kezdést :music:

-kaktuszable-, Nagyii58, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. szamócaanyóca

szamócaanyóca Utánpótlás-írogató

én se brr

15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Szerintem jóra sikeredett ez az event.

Szerezhetünk 2 Piccolot, az event boltjában megtalálható a Hullámospapagáj és a Gyalogkakukk is. Sokaknak nincs még meg az említett két ól, itt a nagy lehetőség, hogy megszerezhessük. Biztos vagyok benne, hogy a korábbi főjutalmak sincsenek meg sok játékosnak, most lehetőség van a pótlásukra is. Vagy ha van is, sosem baj az, hogy ha több van mindenből.

Igen, nem a legjobb a felhősor, de, ilyennek is kell lennie néha-néha napján. Aki a bolt jutalmaira hajt, a felhősort úgy is megfogja szerezni. A paszulyon meg elfér, nem fog zavarni senkit.

Nem fogom csinálni, hiszen nem ad semmilyen pluszt ez az event számomra, de, látható hogy most ez az event nem is arról szól, hogy mindent elköltsünk rá, hanem inkább, normális keretek között, olyan ólakat, fákat, új és régi dekorokat szerezzünk meg, amik még nincsenek meg, vagy ha meg is vannak, legyen plusz 1 darab belőlük. A dominókkal meg szép mennyiségű pluszt lehet összehozni, de az már a szerencsén és a taktikázáson fog múlni.

Sok sikert kívánok mindenkinek!

marcsi152, karippa, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  16. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!
    Én nagyon szeretem ezt a típusú eventet. (Nemhiába dominóztam sokat gyerekként a nagyszüleimmel. :D)
    Nagyon örülök, hogy az ajándékok között lesz hullámos papagáj is, eddig nem sikerült megszereznem ezt az ólat, gyalogkakukkból is csak egy ólam van.
    Akinek felesleges a Pöttyös ernyőgomba és a Pocok légyfogó, nyugodtan átszórhatja hozzám, szívesen befogadom őket! ;):p:D

Fuhur, PZoli64, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A 2021-es év Farmerama Sörfesztivál eventje élő, online!
    Kérjük, hogy 14:00 órakor és azt követően is egy játékból kilépés után térjetek vissza a farmra.

Ellenőrizzétek az eventórát, a Hírek felületének infóit!

Csak az előkészítések után kezdjétek a betakarítást a felröppenőkért, majd indítsátok az eventnövény szaporítását!

Sikeres játékot kívánunk
    a Farmerama csapata

Nagyii58, Sali~*.*, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  18. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Nem ártott volna javítani, hogy a Cseregomb nem küldhető napi ajándékként, és hogy jóformán semennyit nem ad pl. 30 órás növényre. A 2 területen 1x1-en 30 órás növény volt ültetve, összesen 12 db Cseregomobot adott.

jutka190226 kedveli ezt.
  19. elsolking

elsolking Fórummogul

198 röpi. A terményes ólakat mikor hirdették meg? ez így nem fair, csak úgy hirtelen
    nekem 8 gomb. Egy terület komfort rózsa 2 gomb

Utoljára szerkesztett: 29.9.21
    jutka190226 kedveli ezt.
  20. furia028

furia028 Utánpótlás-írogató

Az a helyzet,hogy hírdetve volt és ki is volt/van írva :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.