Sörfesztivál - 2021 - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 28.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

maszilva, -kaktuszable-, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  2. kittikeecica

kittikeecica Utánpótlás-írogató

sziasztok! Nem kaptam semmit az eventhez még eventnövényt se. ilyenkor mi van?

3. elsolking

elsolking Fórummogul

szellorozsa kedveli ezt.
  4. szivos.belane

szivos.belane Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én se kaptam eventnövényt!

5. kittikeecica

kittikeecica Utánpótlás-írogató

Sziasztok! ha vmi hibát észleltem hol kell jelezni?

szellorozsa kedveli ezt.
  6. Havasi_Gyopár

7. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Kérjük, hogy 14:00 órakor és azt követően is egy játékból kilépés után térjetek vissza a farmra.

Szia!

Ha ezt megtetted, akkor baj van, ha nem, akkor tedd meg.

Utoljára szerkesztett: 29.9.21
  8. Havasi_Gyopár

9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia Mindenki! Na nem tudom hogyan lesz ebből sok csillag, mert 12 rongy mellett van 1 csillagom!

magdi06, Kuzdern, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  10. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Nekem 3 és a félbehagyott pályán újabb 3 növényre várok. Cseregombot alig kaptam összesen 7 db jött a hortenziából. Bosszantó mert sokszor kellene használni, mert például szerszámokra semmi szükségem már. Van elég és nem tudom mire használni. Szívesen csere-berélnék ha úgy adódik, de nem szeretnék aranyat pazarolni a lutriért. Jó lett volna ha lehet ajándékozni. Az eredeti kiírásban még úgy olvastam, hogy lehet, de most azt tapasztalom, hogy nem lehet.

Kuzdern kedveli ezt.
  11. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Elegendő szokott lenni a javításhoz,a gomb 1-1 varrásnál, lepakolásnál... ha meg nem jó a minta, kezdeni kell új varrogatást.
    A cseregomba nem küldhető napi ajándékként, a kiírás javítása már megtörtént.
    Csak "Tű és cérna" küldhető napi ajándékként.
    Sajnos előfordul, hogy az előzetes teszt és az éles event nem egyezik.
    Elnézést kérünk a hibáért.

maszilva, jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

36rongy 10 csillag,csere gomb 8 db , ha így jön a kék anyag akkor nagyon gáz az egész ,termelek és csak később fogom eljátszani hátha történik valami, még sok idő van vissza!

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nem akarlak elkeseríteni, de nálam is elég gázos a helyzet (és nem hiszem, hogy én lennék a béna, bár az sincs kizárvaxD.. ). Már leírtam, hogy hogyan gyorsítom a növényeket, most nem ismétlem meg. Az eredményem: 128 játékból kaptam összesen 79 érmét. Most vagy ott hagyom a felhő megszerzése után az eventet és nem foglalkozom a a piccolokkal, vagy várom a csodát, talán bekövetkezik.. Még nem döntöttem el, de el fogom mire végzek a felhővel...

14. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én a 10 magot elvetettem, learattam utána abbahagytam...még sosem csináltam ilyet:sleepy:valahogy most így éreztem...
    Mindenki másnak nagyon sok sikert az eventhez:)

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Én nekimentem egy kis pörgetésnek. 37 szabad és 268 party, ha igaz, de ezt tanult kollégák megtudnák nézni. A lényeg, hogy 5 db + 1 növényre; 2 db +1 fákra és 1 db + 1 ólakra. Százalékosak elkerültek, de magam sem vagyok 100 %- os, így megbékélek vele. :D

karippa, zsona416, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Így *** se lesz nem piccoló, én 400 csillagost céloztam meg ,de lehet csak rosszul fog a célzóvizem!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.9.21
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Azt hiszem egy újabb játék, amit nagyon elfuseráltak, gomb 21 pannival 1-2 db, ha jön. Hamar el is lövöm a cserelehetőségeket, mert minden szín jön, csak kék nem, még feles se, nemhogy teli. Így pár érmét gyűjtök be, de van hogy csak kényszerből ledobtam 2 rongyot és léptem is tovább, csere elfogyott kék nem jön, pedig szép nagy tábla lehetett volna. :wuerg:
    4 körül kezdetem igazán az eventet, eddig 88 játékot tudtam le, s van 118 érmém. Azt hiszem ebből sem lesz éremeső, s már most tudom, hogy a felhő után nem folytatom tovább, de talán belekezdeni is kár volt:oops:

karippa, zsona416, soresne és 11 más kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Türelmes vagyok, még nem foltozom, pedig szeretem ezt a minijátékot. Egyelőre termelem a gazt, gyűjtöm a röpiket és majd valamikor, 1-2 nap múlva játszom is. Addig nem foglalkozom azzal, hogy hány érme, meg akármi van, lesz, majd ráérek akkor, ha már lejátszottam jó néhány foltozást. Az biztos, hogy lépek és kapom a következő rongyot a kezembe foltozáshoz, ha nem úgy alakul, ahogy én szeretném.
    Fortuna kegyes volt, mindkét nagy farmomra sikerült 100%-ost kipörgetnem.
    Jó játékot, sikeres foltozást! :)

zsona416, maszilva, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  19. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Bocsi, de nagyon röhögök. Magamon is, az írásodon is. Akkora elánnal vágtam bele, pörgettem, sztrágyáztam, mindent használok, mert imádom ezt a játékot. Most meg nézek ki a fejemből 44 érmével....xD Se hullámos papagájom, se gyalogos jószágom, leírhatatlan nevű fám, plusz csináltam helyet a kamra polcán a piccolóknak. Megkeverve 170 pakolgatnivaló, s most gondolkodom, hogyan tovább. Mindenesetre sok sikert neked és mindenkinek!

karippa, Fätum, jófarmerlány és 7 más kedveli ezt.
  20. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Ebben az eventben nehéz összegyűjteni az érméket. Túl sok mindent nem is tudok majd kiváltani, de a felhő megvan az egyik piccolóval. Sok sikert mindenkinek.

czcsgyöngy, maszilva, soresne és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.