Sörfesztivál - 2021 - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 28.9.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Azt hiszem jobb az arányod, mint nekem :) Jelenleg 195 játékból van 130 érmém van egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire ne lehessen haladni az érmékkel, pedig még javult is az arány az előző írásom óta. Szóval nem elég, hogy nincsen sörös hordó még csillagokat sem látunk?
    Kérem legalább a söröshordót és a virslit is mellé xD:cry:xD:cry: A perecet pedig egye meg aki akarja az van bőven a kamrapolcon :oops::D:D

2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Ma még az ég sem lesz csillagos erre felénk ,esik az eső!

3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem mindegy milyen rongyot teszel be.A kékre hajts, az adja.Minél több kék folt,annál több a csillag.

Fätum, ursa11, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

felröpi info :D
    Amaránttal próbálkoztam.

Fätum, cili53, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

Szia :) Gratulálok a felhőm már nekem is megvan, de a piccolohoz hiányzik még pár darab érem, pontosan 32. nem adom fel már csak azért sem legalább egy piccolót kiváltok aztán nem kínlódom tovább, valószínűleg termelem még a növényeket és nem játszom le, ha meg tudom állni :).

HéricsBáró, Fätum, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Nos, gondoltam kipróbálom a szakmai részét, de egyenlőre elakadtam. Kevés gombom van, így várakozok. :D

Fätum, jucus100, jófarmerlány és 5 más kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Elfogyott a kék festék,most mennek el venni!

Fätum, inanna11, ladislaw11 és 8 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

És még higgadt vagy, és nőies:D
    Te nem az a gazda vagy, aki meg tud állni...ott jársz ahová én el sem tudtam volna jutni...

zsona416, ursa11, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Hozom az első végeredményt. Elég gyér a felhozatal, ahogy látom. :(

Fätum, inanna11, jucus100 és 8 más kedveli ezt.
  10. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Soha nem kezdtem el ezt a fajta játékot, de most elhatároztam nekifutok. Célom az ólak vagy a pikolo volt, de pfff olvasva itt az írásokat, be is fejeztem az eventet, esélyem nincs kiváltani egyet sem. Nem termelem le a sok növényt, azért, hogy menjen a kukába!!!

cili53, szellorozsa, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia :)
    Igazad van nem tudtam megállni kivettem a piccolot és még van jelenleg 37 csillagos érmém... mindez 326 játékból, szóval elég gáz rám nézve, ha apja eredményét nézem ami itt van az írásom felett.
    Még ültetek pár kört aztán éjszakára komfortba teszem az e-gazt, és reggel döntök, hogy mi legyen ha lejátszottam még pár játékot.
    Nem megy a kukába a növény, hiszem mellette, hogy a csillagos érméket próbálod kirakni sok hasznos dolgot tudsz kiemelni az eventből. Ne add fel én sem teszem , talán folytatom a 2. piccolóért és neked még ott van a felhő is amit garantáltan megkapsz, ha játszol.

Utoljára szerkesztett: 29.9.21
    HéricsBáró, Fätum, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  12. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Hétvégén nem lesz időm, így a gyors játék mellett döntöttem.

14:00-kor gyékényt arattam. A két terület 310 felröpit adott 7+1 Pannival.
    Felszaporítottam, most pörgettem sima pöriből 50-et. Kaptam két +1 növényest, majd 150 PP-it, ebből +1 növényes 2 db+1 fa, 2 db +1 ól valamint 1 db terményes bónusz lett. A kerék nem is nagyon kínált %-os termény bónuszt, így ezt pocsékolásnak értékeltem és hanyagoltam.
    Mivel a kerék nem jött be, betettem egy 100 %-os teljes bevételit és egy szintén 100 %-os növénybevételit. Kaptak Pinkie-t, most komfortban és a széleken utazom.
    Holnap estig letermelek annyi növényt, amennyi belefér egy éjszakával és egy munkanappal spékelt 31 órába, majd a - biztosan hiányzó - felröpit letermelem hétfő estig.

Folyamatában pakolom majd a rongyokat.
    Olvasva az érmekihozatalt, jó eséllyel átértékelem majd a céljaimat.
    De majd ott és akkor, ha odakerülök.

Jó játékot Mindenkinek!

Üdv: Nami.

Fätum, ursa11, jófarmerlány és 11 más kedveli ezt.
  13. Sarrazin

Sarrazin Fórum-zöldfülű

Jó neked ha legalább érted....Én még addig se jutottam el hogy megértsem .. Nem is értem hogy miért kell ilyen elemeket bedobni a játékba.. teljesen elveszik az ember kedvét az egésztöl.

14. LeilaLiliána

LeilaLiliána Utánpótlás-írogató

Sziasztok, én nem ismerem még ezt a fajta eventet, de kipróbálom. A 3 próba darabból már kipróbáltam a dominót. Egy dologra nem jöttem még rá :eek: Mire jó a felröppenő gomb?!

15. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia! Arra kell törekedni, hogy egy színből minél többet tudj egymás mellé tenni. Minden szín más jutalmat ad. Mivel a csillagosérméért tudjuk kiváltani a boltból a dolgokat, ezért a kék színűre hajt mindenki, ami igen gyéren jön. Én mérlegeltem, ezért nem csinálom tovább, nekem nem éri meg.

cili53 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! A gomb cserelehetőséget ad ha nem megfelelő a dominód. Jó neked, hogy van.

cili53 és szellorozsa kedveli ezt.
  17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Elhoztam neked, nézd csak!
    ;)

Fätum, maszilva, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
  18. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Az eventismertetőben részletesen le van írja a játék menete.
    Kérlek olvasd át alaposabban, a linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sörfesztivál-2021.21591/#post-1222601

ursa11, cili53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  19. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok. 143 foltozáson vagyok túl. Egy 200, és egy 100% os bónusz sikeredett az event elején, Én lepődtem meg a legjobban, de ha már adta a kerék, hát nem bánom, kihasználom. Most félóránként aratok, de hajnal 2ig tart a bónusz, a végét elengedem, mert aludni sem ártana.
    Ui: a 143 foltozással 188 érme jött össze.

Utoljára szerkesztett: 29.9.21
    Fätum, maszilva, ursa11 és 8 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Úhhh!
    Csak halkan kérdem mennyit akarsz ültetni? Bakker azt a rengeteg barna csillagos dominót mi a szöszmőért tetted le?
    Vagy mazochista vagy és eltökélted, minden egyes szabad kockába raksz le dominót?
    Még 2 kör gaz és kész is vagyok, eddig van 361 csillagom, de azt hiszem holnaptól hagyom a fenébe, ültetgetek komótosan, aztán összejön, ami összejön :oops:

Hja, arra vetemedtem, vettem 100 gombot:music:

Fätum, maszilva, jutka190226 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.