Visszajelzés Sörfesztivál csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 27.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tla.

tla. Haladó

Nem elég, hogy rengeteg növény kell, még a felröpit sem adja, mi ez, ha nem kihívás? (Az idegrendszeremnek) Éjszakára szegfű-egymagvútök. Lesz ami lesz...:oops:

Suesette, osztrak12, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

A róka vinné el ezt a rekedt libát>:(:D

Már 2x adott 25 érmés kört, hát hol tanult ez kornyikálni??? Nem inditanám el egy tehetségkutatóban az biztos:pxDxD

Volt még egy 32-s kör is, nekem valahogy nehezebbnek tűnik mint a baltás volt, mintha több alacsony zöld pöttyös verzió lenne a daloknál meg a kórusnál.

A két 25-s körnél is, az első 4 próbánál olyan alacsonyakat adott, hát mondom ha választok egy új dalt, meg kórust, rosszabb már csak nem lehet:D hát nem nyert. Szerintem ki kellene rúgni néhány háttérénekest:)

A többi próba mondjuk viszont mind 50 érmés lett, úgyhogy 13 kör után most van 582 érme. Érik a gaz, ha az megvan, akkor tekerek még egy pár nektárt a malomban.

Sok magas C-t mindenkinek!

Suesette, feki13, osztrak12 és 21 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azt hittem, csak én bénázok ennyit. :) Nem elég, hogy megemelték az event növény mennyiségét, még a 8-ból sem tudom az 5 pontost kiválasztani.:oops:

osztrak12, k.krisztinka, teréz65 és 11 más kedveli ezt.
  4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Hát nem tudom. Lehet hogy csak nekem tűnik ilyen érzéki megtévesztésnek, de nekem bizony úgy tűnik kevesebb a magas pöttyös verzió. A kórusnál és dalnál nagyon sokszor kapok 1-2 vagy 3 pöttyös verziót, az meg ugye semmire sem elég:oops:

A baltásnál szerintem nagyon sokszor volt, hogy nem kellett mind az 5 próbálkozás, itt meg szinte mindig, és az utolsónál egyébként volt már 2x szerintem hogy igy is kockáztattam, de makacs voltam, mert nem akartam elfogadni, hogy nincs meg csak 4 zöld pötty-.-

Szerintem most nehezebb, de lehet csak én látom igy.

osztrak12, _Cygnus_, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Van 850 zsetonom, 1/2 10-kor aratás, aztán jönnek a hosszú érésűek...

_Cygnus_, teréz65, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  6. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Most akkor megnyugodtam, nálam is sorozatban jöttek a 40 pontosak, lett 25 és 32 pontos is.
    Lehet 50 e növény sem lesz elég, pedig nem is szándékoztam kiváltani mindent, még lejjebb adom az igényemet, felröpi is fogytán, hát ez az event sem lesz a kedvencem.

Suesette, osztrak12, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Ez az Ingrid szerintem kriminálisan tud énekelni :D

A holló szájából nem csak a sajt esik ki , hanem a fa is kidől alatta , olyan iramban hagyja el a faágat . xD

Már kiváltottam a Paszulyt :inlove: Eddig ennyi :p Kell ennél több? xD

Ja igen ! :music: A titokfák , a Party pöri , és szupitápocska :inlove:

Suesette, taga1, feki13 és 17 más kedveli ezt.
  8. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Legutóbb 2 szerencsefüggő eventet el sem kezdtem, most utólag látom, hogy jól tettem. Sajnálom, hogy ebbe belekezdtem. Mindkét farmomon 1-1 kört lejátszottam és 25, ill. 15 lett az eredmény. Igyekeztem figyelni mindenre, följegyeztem az eredményeket, minden hiába. Kevertettem a malomban 10-10 körre elegendő nektárt. Ha ilyen siralmas lesz az eredmény, akkor nem folytatom az eventet. Bonzó1945.

osztrak12 kedveli ezt.
  9. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szerintem, most húzósabb, nem is jól szól mindig. Eddig 12-bő 1 db 32-es, 2 db 40-es. a többi 50-es. Mennyi növény lesz ez? Nekem nem kell minden, de akkor is. Ezt keményre szabták, sajna.

osztrak12, _Cygnus_, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  10. Melan

Melan Fórum admirálisa

Eredetileg úgy gondoltam, kiszedem a felhősort, egy-két értékesebb dolgot, AB, csillag, szupertáp, és még plusz kitehetőt... De ennyi növény mennyiség, és énektudás;) láttán, azt bizony újratervezem, és Ingrid nagyon hamar nyugdijba fog vonulni:D

Inkább kipakolom a békaólakat a farmra némi csilingelő CSP reményében8)

Suesette, andycyca87, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nahát, meglepve olvasom a véleményeket...én épp most kezdek bizakodni, hogy mégis kijönnek a titkosok is, 1022 érmém van, nem számoltam, de talán 24-25 körüli nektárt keverhettem, 1x volt 32 a vége, a többi főleg 50 pontos, átlagban 3-5 50 pontosba csúszik be egy 40-es.
    Ne adjátok fel, még csak most kezdtük.;)
    Ma még 1x aratok ilyen mézes izét, utána szegfűt és sdinnyét vetek, hogy reggel legyen röpim is. remélem holnap aktív lesz a felhősorom...

osztrak12, _Cygnus_, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  12. zsellér556

zsellér556 Járnitanuló

15 nótát lenyomtam, lett belőle 670 érmém - 44,66-os átlag. Két 25-ös, pár 40-es, a többi 50-es.
    Amellett, hogy tényleg megint nagyban múlik a szerencsén, számomra idegesítően időrabló is. A farmra fordított idő (aratás, vetés) többszörösét teszi ki az énekeltetés. Mindegy, kiszedek pár 2*2-es kitehetőt, aztán mennek vissza a mamutok. Nem érdekelnek még az aranybanánok sem. Semmi sem.

Suesette, osztrak12, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  13. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Eddig 16 éneklés volt, ebből kettőt hangszóróval, a többit lenémítva csináltam.
    Az arány a következő lett: 12 db 50 érmés, 2 db 40 érmés, 1 db 32 érmés és 1 db 25 érmés.
    Mindenkinek sok sikert!

_Cygnus_, iboly54, teréz65 és 5 más kedveli ezt.
  14. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Azt, hogy 500 növényt kér 1 nektárért, én is sokallom. :wuerg:

Suesette, osztrak12, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  15. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

Beértek az XXl fáim 3 farmon ---- 5db fiolát kaptam --- Szégyen

Suesette, feki13 és osztrak12 kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Kezdem azzal hogy kedden hideg zuhanyként ért hogy szerdán kezdődik az event.:cry: Rendes, szorgos gazdaként reggel elrendeztem a farmot amikor bejelentették. Sopánkodtam hogy mi legyen, lebontsak mindent vagy lesz ami lesz. Lusta voltam bontani, úgyhogy maradt minden. A második zuhany a CSP kijelzővel ért, háááttt kérem szépen ez mindenhogy sikerült csak jól nem. Rettenetesen idegesítő: ha rátartom az egeret akkor se mutatja, ha rátartom a kutyát akkor se. :cry: Nahh, ezeken túltettem magam és gondoltam megyek a lúdhoz énekelni. Olvastam hogy kapcsoljam be a hangot, káááár volt. xD Nem mondom hogy jó hangom van, de simán lepipálom ezt a ludat. xD
    Az én taktikám ugyanaz mint az előzőben: elkezdem balról folyamatosan az 5 célzást, a következőnél meg jobbról az 5 célzást. 40-esnél rosszabb még nem volt, viszont ahogy néztem kb. fele-fele arányban jön ki a 40-50-es ütés, úgyhogy átlagoltam a számolásnál. A felhőt már bezsebeltem, most jönnek a többiek szépen sorban kakaska pajtájába.;)

Hermione72, Suesette, taga1 és 16 más kedveli ezt.
  17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem feladás ez, célok újragondolása:D:D

Egyébként másokhoz hasonlóan az eventnövényt sokallom kicsit én is egy-egy énekórához:oops:, azzal talán túllőttek egy kicsit a célon, úgyhogy muszáj csemegézni a választékból, mindenre nem futi:)

De most volt 7 ének, 6x50 érme, 1x40, ez nagyon jó arány volt. 20 nektár csúszott le a libám torkán, 922 érmém van eddig. Nem rossz, csak ne kérne ennyi növényt ez a madárxDxD

taga1, andycyca87, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nekem csak egyszer volt hogy telibe trafáltam elsőre. A 40 pontosoknál sokszor rezeg a léc hogy hova fog billenni, de eddig mindig megkaptam a 40 pontot. Remélem így is marad. 45 pontra átlagoltam, szerintem annyival lehet számolni.

Peszi2, andycyca87, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az elején azon agyaltam,hogy nem eventezek,most elkezdem,hogy többet nem :D ,de aztán mégis bele fogtam.Sikerült pár db nektárt kevernem és mikor elkezdtem,egész megkedveltem,hisz már volt ehhez hasonló.Így aztán úgy döntöttem a felhőig elviszem az énekkaromat! :)

Suesette, Peszi2, andycyca87 és 6 más kedveli ezt.
  20. imike911

imike911 Fórum hercege

Én értékelem a grafikusok munkáját, csak azt nem értem, mit keres Ingrid mögött a szárítóra kiakasztott, három nagy méretű, kockás bugyogó.

Suesette, tandem6, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.