Visszajelzés Sörfesztivál csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 27.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Azért van ott, mert akik megizzadtak a hallgatásában azok azzal törlik le a homlokukat. xD

Suesette, Peszi2, drunyi és 19 más kedveli ezt.
  2. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nálam is újratervezés van. Lényeg a felhő, a szupik és a pöri. A többi nem vonz most, csak oda jussak el. Sokat kér szerintem! Még mindig ez a véleményem. Nem sírok, ami lesz az lesz. Ennyi.

Suesette, Peszi2, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  3. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Ettől kész lettem! xDxDxD

Hogy eventezzek is. Jövök a raktárházas tapasztalatokkal. 6 aratásból 1 fiola jött és egy szög. Ennyi az össz. Valami gubanc van, az biztos. -.-

Peszi2, osztrak12, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sajnos, ez már tendecia, egyre több növény, egyre több röpi, egyre több sztáp kell a sikerhez és sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy bármennyire szeretné is a gazda, képtelenség mindent megszerezni, vagy csak nagyon nagy befektetéssel lehet... Én kosarat SOHA nem veszek, van, amit igen, de azt nem. Sztrágyám csak annyi van, ami feladatokból, eventből, gazdakörböl kijön, meg lejön a soha le nem szedett 1 db alap sztrágyás mamutomról...igaz 0 percezni sem tudok, a 32 perces rózsát is pazarlásnak tartom, inkább a komfortban kb. 2vagy 2,5 órás szegfűmet használom, ha segítség kell röpi ügyben, az 1/1ben adja, eventenként 200 körüli sztrágyát tudok erre áldozni, de ez elég is szokott lenni. Tehát elsősorban nem is a pénz befektetését értem az előző mondaton, hanem az időt, energiát, amit rá kell fordítani a farmra, hogy sikerüljön 1-1 event... fél-1 éve még megtehettem, hogy nem bontok le mindent, most meg már vagy 3 hónapja nem voltak kint a nehezen szerzett pink óljaim, mert mire rászánom magam, hogy szépen elrendezzem őket, jön a következő extra nehéz event és szedhetem le őket. Ha kisebb farmom lenne-még ennél is;), hamar elvennék a kedvem a játéktól az ilyen 30ezres követelmények.
    De ugye ez van, megszoksz vagy megszöksz alapon be lehet tenni 2 sztápzabáló eventet, lehet egy ideig turkálni a bukszámban, ha akarom-bírom, megveszem, ha nem, átgondolom, hogy mi legyen, játszom teljesen pénz nélkül, dacból, vagy maradok ennél a havi 4000 forintnál, és ami belefér, az ok. ami meg nem, ördög vigye...
    Ez most mindenesetre tetszik, csinálom, a csokipénz jövő héten elmegy sztápra, a többi a jövő zenéje... a rekedt liba viszont csak tátoghat...

Utoljára szerkesztett: 29.9.16
    Suesette, Melan, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Nálam ma semmilyen felreppenőt nem mutat, pedig kaptam egy fúrót is, de csak a pajtában láttam, felreppenni nem. Vagy takarítani kellene a gépet vagy központi hiba.:cry:

Suesette, Peszi2, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  6. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Szerencsétlen kórus kint áll a téren, ha esik, ha fúj, éjjel-nappal, valószínűleg ezért. :D Egyébként én az event ismertetőig abban a hitben voltam, hogy Ingrid egy macska lesz, aztán jött a döbbenet, hogy drága Ingridünk egy szárnyas. xD Valamiért nekem az Ingrid névről egy macska képe ugrott be. xD

Melan, Peszi2, andycyca87 és 4 más kedveli ezt.
  7. -jóga-

-jóga- Junior szaki

Matrica megvan ;) Titokfák, titokólak, 24 órás kupon, aranybanán a cél, event végére meglesz a tukán is. :)
    Felhőt kihagyom. Üdv. Mindenkinek!

Peszi2, inanna11, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  8. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nekem nincs bajom az eventtel. Termelek, keverek, nyígatom Ingridet. xD
    Még az elején, talán 3-4 alkalommal hallgattam meg a "zenét", aztán kikapcsoltam.
    Nagyon idegesítő!
    Ezer feletti a zsetonok száma. Valamit majd veszek belőle.
    A zöld pöttyök elosztásában nem kell semmi logikát keresni, nem kell kombinálni.
    A meglévőből józan paraszti ésszel ki lehet hozni a legjobbat, a többi szerencse dolga.
    Majd csak reggel aratok. Az éjszaka pihenésre való! :)

Melan, Peszi2, taga1 és 17 más kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

10 órakor még van 1 aratásom, de egy alkalommal soha nem jön 1 pörgrtésre való felröppenő.Reggel leszedem a felhőt és 0 percezek vagy 10 kört.Ameddig z bírja ,addig birom én is.Plusz még a szomszédok,és a növény felröpije a meghatározó. Ki van váltva a szuper trágya,szuper táp,24 órás munkások és az aranybanán.Következő a partipörgetés lesz.utána jönnek a kitehetők és utoljára a felhő.Lehet,hogy sokat is terveztem? hátha belefér.8500
    növényem várja a nektárt felsorakozva.

Suesette, Melan, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  10. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Szép estét mindenkinek! Túl vagyunk néhány énekórán Ingriddel.... mit mondjak, nagyon drága egy énekóra.. és szegénykémnek pocsék hangja van. :D Párat "meghallgattam", elég is volt. Ennél már az jobb, ha én énekelek xD
    Ma délután nagyon rossz passzban találtam, csak 32 érmét kaptam a produkciójáért és azóta is betalált néhány 40-es is. Ha így folytatja tollfosztás lesz :D A dalnál volt hogy sikerült kiválasztanom az egy, másfél, kettő, kettő és fél, három pöttyöket egy körön belül..... olyan is hogy fél, egy, kettő, három, és gondoltam már csak jobb lesz, erre utoljára a kettő és fél lett.... :cry: szóval nagyon megy...
    Most tartok 842 érménél, éjszakára hosszú ment. Ma csak kétszer tudtam eventnövényt vetni, holnap gyerekre vigyázok, szóval lehet, csak egyszer vetek... A hétvége is program-dúsnak ígérkezik, úgyhogy egyszerűsödnek az igényeim :oops: de legalább már van mit beváltani :)
    Mindenkinek a legszebb énekeket kívánom, és persze a hozzávaló temérdek alapanyagot....

Melan, vje0315, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem ez a liba márpedig Brünhilda... :D

Én még semmit nem váltottam ki, egyenlőre sztrágyapazarlást sem tervezek, 13 röpit, 4100 mézesvackot viszek át holnapra, és 1162 érmét:music:. 1 terület eventnövény is elvetődött véletlenül, majdnem 2 teljes terület szegfű, 2 terület sdinnye, minden 1x1ben, vízzel, mert trágya nincs a piacon, már megint:mad: És jelentem panni rajongó lettem, nemrég arattam 1 területet még csak 10 darabbal, a többit 13 darabbal és kb. 80-85 darab jött az 5 terület eventnövényre. Pontosan nem tudom, mert nem néztem, mennyi maradt az előző keverés után, szerintem ez zseniális, mert nélkülük 5-7 db röppen, így meg 15-17 vagy még több...szóval bizakodó vagyok holnap meg kell legnnie a teljes felhősornak, hét végén meg a többinek.

Suesette, Melan, vje0315 és 6 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Húúúú, a tollfosztásról nem akarok hallani mert akkor rúgok is. xDPróbáld meg hogy elkezded az elejétől és folyamatosan végigjelölöd az első ötöt, a következőnél meg elkezded az utolsótól és visszafele az ötöt. Biztos hogy lesz benne egy 4 és fél pontos amire a 40 pontot megkapod.

Gio, Melan, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  13. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Egész napi röppenő bevételem 42 db. Éjszakára mindig olyat ültetek, hogy kitartson ébredésig. Ha így haladok, akkor vasárnap be kell izzítani a felhőt. Addig csak termelek, gyűjtögetek, különben elveszek a számokban.

Gio, vje0315, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  14. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Sziasztok! Én nem számoltam össze, hogy mennyi érménél tartok, folyamatosan készítem a nektárt, már énekeltetem is ezt a hülye libát :D Aztán költöm is el...A felhősor és egy kitehető már megvan, de felcsillant a szemem, hogy ki kéne használni még ezt a holnap 14-ig tartó csere eventet és inkább megszerzek egy kitehetőt csak cserére. Utána úgyis ráérek még a hétvégén pótolni magamnak, főleg, mert újra kellett terveznem a céljaimat amúgy is...A felhősoron és a dekoron kívül szerettem volna még a szupertápot, csillagot, banánt, a talányos dolgokat, de most már megelégszem a felhősorral, meg a talányos dolgokkal is (másnál biztos más a preferencia, nálam ez).

Amúgy kicsit tényleg rosszabbul adja a pontokat, mint a baltásnál és szerintem nektáronként 300 db eventgaz bőségesen elég és még kellőképpen nehéz(kes) lett volna, de ez az 500 db nagyon durva....

De nem csüggedek, egyelőre élvezem, a cserének meg külön örülni fogok, a felhősor meg csak legyen végre teljes és felejtsük el egymást ezzel a viking libával :D

Gio, nyuszika215, Melan és 8 más kedveli ezt.
  15. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Jaj nekem, miket merészelek írni, ily meggondolatlanul xD Még hogy rúgni... azt hittem csípsz engem ;) Ígérem, hogy nem nyúlok szépséges tollaidhoz és meghagyom Ingridét is, úgysem szeressem a tollpárnát :p
    Majd holnap kipróbálom a sorba lépegetést is, végül is igazad van, csak nincsenek egymás mellett a pocsék dalok o_O

Gio, Suesette, Melan és 6 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Rózsika! Nálam a 2 manufaktúra 7 felröppenőt adott;)
    Jelenleg 1164 db érmém van, nagyon vegyesen jöttek...volt 32-es pontozás isxD Ingridet először csak lehalkítottam, de már én is kikapcsoltam... annyira berekedt már szegény:p
    Még nem döntöttem el mi mindent fogok kiváltani, nem célom az egész polcot kiürítenixD

Gio, Melan, vje0315 és 7 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Rúgok is és harapok isxD Én úgy csinálom hogy kipécézem magamnak hogy honnan kezdem a kezdést és azt végigviszem. Vagy a sor elejéről vagy a sor végéről. Sok sikert.

Gio, k.krisztinka, Melan és 6 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Követtem már én is a módszeredet, igaz egyszer sikerült egy 15 érméset csináljak.xD
    28 nektárt használtam el, kiváltottam a szupertápot és van még 1061 érmém. Azt már a felhősorra tartogatom.

Gio, Suesette, Melan és 8 más kedveli ezt.
  19. kukori80

A 15 érméset hogy csináltad? Én még ha akarom akkor se tudom megcsinálni.xD Ha sorba mész akkor biztos lesz benne legalább egy 4 pontos ami 40 pontot ér.

Gio, Melan, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem tudom. Nincs mindig 40 pontos benne, egyszer volt egy 32 pontos is.
    Pedig egyszer egyik oldalról, utána a másik oldalról kezdtem és nem is keveset, mert 20 nektárt gyűrtem le egyszerre.

Hányszor arattál ma? Ez azért nagyon kevés.:(

Gio, Suesette, Melan és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.