Visszajelzés Sörfesztivál csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 27.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Szép napot mindenkinek! :) Beértek a talányos tenyészeteim, és Ingridre egy szavam se lehet: csodás hangjára előbújt egy vidra, egy teknős és egy kacsacsőrű emlős. :inlove: :inlove: Plusz lett még egy narancs színű guanógyáram is.

Gio, Peszi2, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  2. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Gratula! :)

Peszi2, _Cygnus_, Ivibaba54 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem a saját érdemem!
    Van munka, van kommunikáció a háttérben, amiről nem írunk, nem adunk hírt. Ez a csapat feladata.

Néha nem árt a csevegő topic olvasása/használata mellett a hivatalos központi témarész átlapozása sem.
    Vannak helyzetek, amikor a help topicok is nyújtanak támaszt, akár olvasás alapján is.

Nem célirányosan Neked szántam a mondanivalómat, más is profitál/profitálhat belőle.

Gio, Peszi2, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  4. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Köszönöm! :)

Ivibaba54 és csopke1 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azért ez szomorú :( Nem szoktam lebontani 2 területet pont azért mert napi 2 alkalommal arathatóak az xxl fák és ennél sokkal jobban szoktak muzsikálni :music:

Peszi2, _Cygnus_, Suesette és 4 más kedveli ezt.
  6. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szép lassan haladok , kiszedtem az aratót meg a szupertápot, hátha meggondolom magam és megkopasztom Ingridet, aztán mehet a levesbe. Nekem még 50 pontosnál kevesebb nem lett, de a kornyikálástól falra megyek, kikapcsoltam. Azzal hallgattatnám aki ezt kitalálta!xD

Gio, Peszi2, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  7. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Gio, Peszi2, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

mamarygen!
    Ide ezt a jó infót most Te hoztad nekünk,Tiéd az érdem is.
    :D
    Mentségül,de szoktam naponta nézni hivatalost,de tegnap nem voltam,csak este értem haza 20 óra tájban holt fáradtan.
    Ma is jövök,megyek,mint akibe 220 csapott,mert holnap reggel elmegyünk és 1 remélhetőleg csodálatos és felejthetetlen nap után valamikor éjszaka vagy vasárnap hajnalba érkezünk haza.Ennek megfelelően még reggel területeim is át kell rendezni.Tudod, imádok vezetni sötétben, főleg ha olyan jól állítva lámpája szembe jövő autónak,de most muszáj leszek.;):D
    Amúgy,egyetlen szerencsém,hogy munkám java része géphez köt és így tudok produkálni itt (néha magamat is persze,de pokoli feszült munkám):p kikapcsolódásként.xDxD

_Cygnus_, Melan és kedvenc62 kedveli ezt.
  9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Nekem 20 + 1 Nektárra adott 937-csillagot.. :D
    Hát volt egymásután Háromszor hogy elsőre meg lett a telitalálat..
    Utána meg a 25-csillag :D
    Van még 1 kevés idő meglátjuk mi lesz a végére.. :)

Gio, csio70, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  10. csybu

csybu Járnitanuló

Új próbálkozásom, amikor a majomkórust a mosómedve zenészekkel kombinálom és napocskát adok nekik :) ha az egyik körben nem nyernek akkor a másodikban mindenképp ;)

Gio, Peszi2, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  11. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Hát a három területről felröppent 24 db, kicsit elszomoritó. Igy hogyan lesz meg a sok felröpi ami kell ehhez az eventhez.

Gio, Peszi2, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  12. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Most tartok 16000 gaz+600 röppenőnél, pedig éjszakára hosszúérésűek vannak. Hétfőn 0 perceznem kell szégyen szemre. Addig még a malmot sem dolgoztatom, illetve a sztápot nyomatom. Máskor ilyenkor már látom a fényt az alagút végén.

Gio, Peszi2, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! :) Nekem eddig a felhő van bezsebelve, a rávalók még nem. :) Azt hittem bele se kezdek, mert nem tetszett ez az event annyira, de egész jól kornyikálnak. :D

Gio, andycyca87, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Ha minden jól megy holnapra meg lesz a teljes felhőm ... estére ;)
    Utána már csak a mazsolázás folytatódik ;)

csopke1, Gio, Amateur* és 7 más kedveli ezt.
  15. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Én most kihagytam a felhőt,így be is fejeztem az eventet A vegyesből a csillagok,és a pinkiek kivételével mindent kiszedtem,és az 1x1-es kitehetőt. Itt a vége,fuss el véle:)

Gio, szoszimo92, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  16. -iceman97-

-iceman97- Haladó

A felhő a rávalókkal együtt megvan,innentől minden plusz.

Gio, Amateur*, szoszimo92 és 9 más kedveli ezt.
  17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Na a sok kornyikálásnak meg lett az eredménye, felhő a rávalókkal együtt kiváltva, és beüzemelve:music:

Ehhez 35 nektár kellett, és 2 érmém maradt még. 47 érme az átlagom:)

Most még lehet menni az egyebekre:), AB mindenképpen, a többit még meglátjuk, hogy mennyi érmét kalapozik össze az utcai zenekar:D

Szia,

Mivel később kezdted az eventet, nem tudom mennyire esélyes mindent kiváltani amit szeretnél. Helyedben megnézném hogyan haladok, nem váltanék ki semmit, csak gyűjteném az érméket. A fiolák még nem is olyan rossz, mert a felhőre és a rávalókhoz csak 825 fiola, plusz mondjuk 50 kell. Azért kell a plusz, mert nem biztos hogy minden próbálkozásra 50 érmét kapsz meg.

Viszont az eventnövénnye haladni kellene, mert abból nagyon sok kell még a felhőhöz is.

Egyébként a végefelé ha látod, hogy állsz, megteheted, hogy nem váltod ki a felhőt egyáltalán, pláne ha nem is fontos, hanem CSAK kitehetőt veszel ki, és elteszed a cserenapra. Az utóbbi cserenapok árfolyamából kiindulva a kitehetők értéke megemelkedett, megvárod a cserenapot, és ha hiányzik valami titokól, titokfa, akkor jó eséllyel eltudod cserélni rá. De ahogy Nóci irta kicsit korábban, még akár rózsaólakat is adhatnak érte, szóval van alternativa, ahelyett hogy kiváltod a felhőt, inkább előre gondolkozol, és szerzel ritka dolgokat majd cserenapon.

Szia Szomszéd:)

Most váltsd ki a titkosokat amig ilyen aranykezed van, és aztán jöhet a szarvas a titokólbólxDxDxD

Szia,

Neked is azt tudom mondani, amit fentebb irtam. Hajts rá néhány kitehetőre, és cserenapon nagy eséllyel kapsz érte hiányzó cuccokat, titokólat, fát, szines ólakat.
    Ha nem tudtad időben elkezdeni, akkor elég nehéz az event. A felhő a rávalókkal együtt nem lehetetlen, mert ahhoz nem kell annyira nagyon sok felröppenő, az eventnövény pedig minden területen haladva 6 aratás, az meg 2 nap alatt letermelhető, azonkivűl mehet hosszú érésű.

Az egyéb kategória már nehezebb, onnan válogatni kell, de a másik alternativa, hogy szerzel kitehetőt és cserenapon mehet a biznisz;)

Utoljára szerkesztett: 30.9.16
    Gio, Amateur*, szoszimo92 és 10 más kedveli ezt.
  18. Suesette

Suesette Járnitanuló

Sziasztok! Magával ragadott a csereberés léghajó, így most nagy mennyiségű információn rágtam át magam. Megállapítottam, hogy nem csak nálam gyér a felröpi mennyisége. Annak ellenére, hogy aratok éjjel-nappal a meglévő egy Pannimmal :D, mintha kötelező lenne (persze az is, mert ez már hivatás :)), még csak 24 nektárt tudtam lekeverni. Mondjuk az event növényem már lassan elegendőnek bizonyul, akkor megy a szegfű. Sokak tapasztalata alapján arra a következtetésre jutottam, hogy Ingridet a mamája zápként tojta, és nem benne van az X(-faktor), hanem a hátán hordja, mintha oda kérné a baltát ha már nem bírjuk a fals dalokat. Én még nem komponáltam, de az biztos, hogy a paszulysort csak egyben váltom ki, mert itt most nincs helye a hibáknak, kellenek a titkosak és a táp is. :p ... És kell a Puffin is, mert kicsit megcsappant a mindent lebíró akaratom.:wuerg:

Gio, Peszi2, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Jó volt ez a cserebere ;)
    Bár én a léghajón nem találtam egyetlen 1 kedvemre való dolgot sem :(
    Ingrid jó , hogy elnémítható :p

Gio, Peszi2, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Gulus49

Gulus49 Utánpótlás-írogató

Ebben tökéletesen egyetértek veled!>:(

Gio, Amateur*, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.