Visszajelzés Sörfesztivál csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 27.9.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pati072002

pati072002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem tetszett ez az event. Összegyűjtöttem 1219 csillagot, amit akartam azt megvettem, és egyszer sikerült elsőre kitalálnom a legjobb hangzást.:D:);)

emocy91, csio70, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  2. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Szia, szép és röpikkel teli reggelt kívánok !!! Igen, van irritáló hsz., és (tudom,bolond vagyok, hogy írok) és nééézd kitől jön a reakcióóóó;) Kérdésem lenne : Te az életben is ennyire elégedetlen vagy mindennel ???o_O Igen, volt amikor 200 kiskockára 4 (!) db, röpi jött, igen a felhőm még várat magára, igen, nem költök pénzt (pórias ok:nincs mit) igen, fúróm sincs egy db. se, de ha valaki azt írja, hogy neki van, nekem nem lesz több, ha ezért leszólom vagy kételkedek:) Azt gondolom, hogy Téged gyerekkorodban hagytak csalni a "Ki nevet a végén" társasban, csak ne hisztizz;) A múlt héten napi 2 aratásra volt időm, így még spájzolom a növénykéket, röpik gyérek, éjjel rásegítek, de hidd el, hogy event vége előtt 1 nappal jövök és elmesélem, hogy a felhő boldog tulajdonosa vagyok...hogy a többiből mit szedek ki ???:oops: Amire jut időm és hozzávalóm, a többit pedig viheti a víz, nem sírok, majd jön másik event és ott nagyobb sikerem lehet ;) Nem akarok hegyet mozgatni, ha csak kavicsra van erőm, lehetőségem:) Kívánok Neked és mindenki másnak !!!örömteli!!! eventet a hátralévő pár napban !!!!

Melan, -Encyberama-, teréz65 és 23 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Jelenleg 8550 eventnövény várja a pajtában a röpiket. 11 fiola a maradék, tehát 414 röpit kellene összeszednem, illetve még többet, mert 1 terület eventnövényt ma még ültetek, hogy össze tudjam hangolni a reggeli aratást... hogy 50 óra alatt sikerül-e, nem tudom, de megpróbálom. :D
    A vegyesből még ki szeretném váltani a pörgetéseket, a sztrágyát és a matricát, ezek ma szerintem meglesznek estefelé, mert már mindenhol ilyen-olyan hosszú érésű megy. A titkosok és egy plusz kitehető között még mindig ingadozok, mert szeretem a titkosokat, akármivé fejlődik is, meglepi:music:és az jó! Viszont jól jönne még 1 plusz kütyü, az elsőt is álomszerűen tudtam elcserélni...:p Aki még küzd vagy mazsolázik, sok röpit és kevés bosszankodást kívánok, aki meg kiürített mindent, sok plusz kitehetőt, szerintem nagyon megéri 1-2 darabot megszerezni!

emocy91, Melan, andycyca87 és 6 más kedveli ezt.
  4. rohonczi

rohonczi Aktív író

Szép napot Mindenkinek!
    Eljutottam a felhősorig!!
    Hamarabb, mint gondoltam volna!
    A többi kiváltható közül, majd látom, mire futja! :D :D

andycyca87, Amateur*, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  5. Szama

Szama Fórum veteránja

Esélytelen nálam ez az event. :( Hiába a sok növény, napi 3szori aratás mellett, és a viszonylag elfogadható mennyiségű röpi, de 40 pontnál többet nem ad a rendszer. Ráadásul tegnap ugyanarra a kórus+dal+zenekar összetételre kevesebb zöld pöttyöt adott a rendszer. Szerencsére 40 pontot ért az is. Igaz még nem sokat próbálkoztam, de eddig csak is 40 pontot adott. Ennél rosszabb sörfesztivált még ebben a játékban nem éltem. Miért kell ezt erőltetni?! Még, hogy nincs szerencsefaktor, ja, persze...Kezdem úgy érezni, hogy a sok évnyi befektetett idő, munka, ide vagy oda, de elég volt ebből a játékból. Tényleg sajnálnám azt a sok mindent, amit elértem már ebben a játékban, de úgy látszik, hogy a BP-t nem érdeklik a játékosok, még a fizetősek sem. Tény, hogy nem költöttem vagyonokat erre a játékra, de azért hol a havi munkások, hol FA vétel mindig volt. Az embernek sajna egy idő után elmegy a kedve attól, hogy egy olyan játékal játszom, amelyben sikerélmény nulla, viszont munka rengeteg. Mindenkinek sok sikert, sok felröpit, és kívánom, hogy sikerüljön azt kiszednie ebből az eventből, amit szeretne.

6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt koncertezők :)Na? Mit szóltok? Ingrid szerintetek sem indulhatna az X faktorban? :D Legjobb formájában is kb úgy kornyikál, mint nagyi 150 éves gramofonja :p Mindegy nem bántom dalos libuskánk, végül is össze kornyikálta amit kellett. A paszuly kész, a vegyesboltból pedig kiváltottam amit szerettem volna. Lett az elején egy-két 25 pontosom, de ennyi belefért. Nagy többségében 50 pontosok lettek, de bedalolászott jó néhány 40 pontost is. Azt nem mondom, hogy végleg leszámoltam Ingriddel, mert maradt még rajta toll. A kitehető bizgentyűk miatt még egy kicsit énekeltetem.....néma üzemmódban xD
    Akik végeztek vele nagy-nagy gratula, akik még cibálják Ingrid tollait nekik: hajrá-hajrá tépkerdjétek meg jó alaposan xD

Melan, HéricsBáró, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  7. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok! Tegnap sikerült beüzemelni a felhősort, aminek nagyon örülök, de azóta nemigen sikerül a tökéletes zenekart összehozni. Most egy kicsit gyűjtögetek, és az event vége előtt elmuzsikálom ami kell. Sok felröppenőt kívánok mindenkinek.

andycyca87, Peszi2, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  8. jammm70

jammm70 Törzsjátékos

Szép napot Gazdatársak!
    Szemezgettem a hozzászólásokból,háát ...van itt minden!
    Vigaszként a kisebb szintü,ill.kezdö gazdáknak,még csak az Aranybanánt sikerült kiváltanom!
    A többiböl amire futja :)
    Felröpi csordogál,pedig a sok ól és fa kint van,a maradék területen event gaz!
    Úgy hogy föl a fejjel Gazdák!

emocy91, taga1, Amateur* és 7 más kedveli ezt.
  9. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Szia! Sajnos kénytelen vagyok egyetérteni, bár én mindig próbálok pozitív maradni (reménykedtem ennél az eventnél is, hátha úgy fog jönni a felröppenő, hogy ne adj Isten összejön a felhő), de most egy kicsit felhúztam magam: 2 területen (fő farm + szédült szántó) 1x1-es földeken ültetett liliom (úgy, hogy semmi más nincs a farmra kitéve, se fa, se ól) egy nektárra való röpit adott... >:( Azt hiszem, ezt az egy nektárt még kikeverem, kiváltom a szupertápot + a Tiki talányos fákat, azokra pont van elég érmém, és részemről az event letudva...

emocy91, osztrak12, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :)Nekem az a tapasztalatom, hogy a 12 óránál hosszabb érés idejű növények jobban adják a felröppenőket. Nem tudom mekkora szinten vagy, de próbáld meg a hagymával, vagy a póréhagymával (nekem általában ez a két növény adja a legjobban a felröppenőket) növelni a felröppenői számát. Mindkét növény a zöldség kategóriába tartozik, és van rájuk érés idő csökkentő fincsiség kettő is. Végzet itala 4% és a bölcsek köve 6%. Nehogy már egy repedt fazék gúnár kifogjon rajtad. Ne add fel, szurkolok neked :)

Update: Ha az egyéb bónuszok sorainál megvan az újévi 2015 felhősorod és a Boldog ünnepeket felhősorod aratás előtt érdemes aktiválni őket Előbbi a bahamán utóbbi a normál farmon 5-5%-kal növeli az esélyt a felröppenőkre.

Utoljára szerkesztett: 2.10.16
    emocy91, Melan, teréz65 és 7 más kedveli ezt.
  11. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Utánpótlás-írogató

csak halkan jegyzem meg, h az előbb szedtem le akertekben az xxl-es fákat /nem kevés mennyiség van kirakva/ és a tölgyesen, és az egyik bahama kertben egyetlen-egy eventes felröpit sem adott.Amúgy 99-es szintű csillagharcos vagyok, tehát nem igen szoktam már pánikolni a felröpik miatt....de ez a mostani...katasztrófális....

osztrak12, Peszi2, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  12. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok!
    A vegyesbolt tegnapi kifosztása után:D /csak a pinkie maradt/, ma reggel a felhősort is aktiváltam:D
    A titkosak most nem hoztak semmi újat, és a party pörikből sem lett semmi jó, de hát ez van. Egyszer fent egyszer lentxD A nyereményeknek örülök. A játék tetszett, bár a végére már kikapcsoltam a hangot xD Becsúszott pár rossz választás is, de túlnyomó részt 50 érmések lettek. Egy dologra nem tudtam rájönni: a tökéletes éneklésnél mit énekel Ingrid?
    Mivel az éjjelre kitett békák elég szépen osztogatták a felröpiket, úgy döntöttem, hogy ültetek még eventnövényt a + kitehetőkért.

Mindenkinek sok sikert és vidám vasárnapot kívánok!

emocy91, Melan, HéricsBáró és 17 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mennyi érmét szedtél össze? Van 6 nektárom és 5 nektárra való növényem, már csak a csillagok és a matrica van bent, de ha akarod kiváltok helyette egy kitehetőt neked.

Köszönöm még egyszer! A napot inkább A-nak veszem, mert alatta sokszor találok 5 pontost.
    Igazad volt, ha valaki ráérez, akkor sorban jönnek az 50 érmések. Tegnap csak 13 nektárt sikerült szerezzek, egyszerre játszottam el az egészet, az elején volt egy 32 és egy 40 érmés, de a többi 50 érmés volt. Külön felüdülés volt, hogy sokszor nem kellett mind az ötöt végigkínlódjam.
    Kár, hogy mára már kevés nektárom maradt és az elején valószínű itt is hibázni fogok. A csoportok nyitogatását, követve a Kukori módszerét is, hol az egyik, hol a másik oldalon kezdtem.

Melan, HéricsBáró, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nagyon ügyes vagy, mert nekem alig sikerül 5o érmést kifogni,biztosan ügyetlen vagyok,vagy nincs szerencsém...

-kaktuszable-, vje0315, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  15. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

gratula!!!!!!

16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A felhomet aktivaltam tegnap , a vegyesbol mar csak 3 dolog van amit meg kiszeretnek valtani, a titokfa, titokol es a csillag es akkor kesz is vagyok mindennel, plusz kiteheto szerintem mar nem jon ossze ;) Tegnap tobbszor volt amikor Ingrid csak rekedt hangokat birt enekelni :D remelem ma mar nem lesz berekedve ;)

emocy91, Melan, teréz65 és 8 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nincs mit. Matek az egész. De örülök, hogy ráéreztél.
    Szerintetek érdemes + kitehetőt összehozni? Van némi feleslegem nem tudom mire lőjem el.
    Ja és a felröpi problémásoknak annyit, hogy tegnap is ma is még fúrót is dobott a rendszer. xD

Melan, HéricsBáró, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
  18. tla.

tla. Haladó

34 nektárért megvan a felhősor.

andycyca87, alpha58, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  19. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Éjjelre legyártottam 29 ezer eventnövényt. A felröpiknek kb. a fele van meg. Most szupertrágyázhatok néhány kör szegfüvet, hogy utolérjem magam. Ha összejön, akkor ha minden igaz 58-at játszhatok. Hogy ez mire lesz elég majd kiderül. :)

Melan, teréz65, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Ha kiakarod rakni a TP miatt szerintem tök mind egy, az érés idejük is egyformán 9 óra. Az 1x1-es az 1/4-e(575) a 2x1-es pedig 2/4-e (1150) a 2x2-es kitehető 2300 tp-jének. A 2x2-es megszerzéséhez viszont arányaiban nem kell annyi érme mint a másik kettőhöz. A kettőhöz együtt (1x1 és 2x1) 850 érme kell, a 2x2-hez pedig 550. Így szerintem utóbbi jobban megéri.

Melan, osztrak12, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.