Visszajelzés Sörfesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nagyon ügyes vagy!!!

csio70, Sali~*.*, meszimarsi és 6 más kedveli ezt.
  2. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!
    13 játék, 276 pont, 21,23-as átlag. Most már reménykedem, ráadásul ma pörgettem egy 6 órás +1 termény bónuszt is...

meszimarsi, magdi06, -katalinjani- és 5 más kedveli ezt.
  3. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Nem értem miért kell ilyen *** minijátékokat kitalálni! Miért nem lehet simán keverni,beadni,azt csá. Kinek erre ideje meg türelme meg idegrendszere?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.9.18
  4. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Ahhoz képest hogy hajnalban próbáltam ki elsőre a dobálást, és 14 pontom lett és majdnem elsírtam magam, most már 10mp alatt max ponttal lezavarok egy kört :D Jó ez, nekem tetszik. 11 játékból 230 ponton állok, és a gazom fogy el nem is a röpi. Úgyhogy csak termelek számolgatás nélkül. Éjjel nappal. Mint egy igazi robot. :D

csio70, -W-595-, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  5. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Sziasztok!
    Tegnap este próbáltam ki a minijátékot, két kör után azt mondtam, inkább tövestől tépem ki az eventnövényt, minthogy folytassam (iszonyat időrabló és szemrontó). Ma reggel meggyőztem magam, kár lenne a beletett dolgokért (szupertrágya, kacsa kata, munkások stb.), a gyárfejlesztések is motiválóak, de jelen esetben már azzal is megelégszem, ha a 30 játékot letudom a felhőért... 19,4 az átlagom a dobásokban, tehát a narancs ólak egyenlőre nagyon távol vannak tőlem. Remélem, nyeremények ide vagy oda, mégegyszer nem hozzák vissza ezt a minijátékot!

Lillapilla73, meszimarsi, soresne és 12 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na ne mondd kedves Tamás! Én sem vagyok már mai gyerek!

emocy91, drunyi, kisevus és 2 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Gratulálok a sikeres felhőszerzéshez!:D:inlove:Továbbá gratulálok mindenkinek aki már szintén megszerezte a felhőt, akkor is, ha nem jelezte itt. :inlove:
    Az enyém is már ott himbálódzik a paszulyon :D, és meg sem állok a 62. feladatpont előtt, mert kell minden ami addig útba esik: a 4 gyárfejlesztés, és a két új narancs ól is. Utána majd meglátom, hogy akarom-e és meddig, a folytatást? Ahogy ismerem magam, még képes leszek végigvinni. ;):D
    Elsőre nyögve-nyelősen ment a célba dobálás, lett is 16 pontom belőle, de aztán teljes gépkarbantartás és tisztítás után már nem szaggatottan forgott körbe a kerék, hanem sokkal zökkenőmentesebben. Azóta megbarátkoztam ezzel az új módi event mechanikával. Amondó vagyok, hogy ezt is meg fogjuk tanulni és meg fogjuk szokni, és nem fogjuk feladni! ;):D
    További sikeres és örömteli játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

emocy91, -W-595-, Sali~*.* és 17 más kedveli ezt.
  8. Katacii

Katacii Utánpótlás-írogató

8 játék után 152 pont, de most kicsit abbahagyom mert már vibrálnak a szemeim a koncentrációtól:p

meszimarsi, Gio, -katalinjani- és 2 más kedveli ezt.
  9. gy.mona

gy.mona Fórum-zöldfülű

Ez az eddigi farmerámás eventek közül a ******, Nagyon gáz! Csak a agyam száll el Tőle.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.9.18
    bendi1121, nolina1965, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  10. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 2 játékra elegendő egazom lett, holnap kezdem el jobban termelni, akkor több időm lesz fogalkozni a játékkal.
    Mindkétszer 22 pontot dobtam, felrepiből 461 van a pajtában

meszimarsi, Gio, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  11. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Rövid és tömör leszek az első dobálás után. Utálom. :mad:Miért kell nekem célozni, vagy eltalálom vagy nem.....közben letermeltem 2 millió háromszáztizenötezer növényt. :sleepy::sleepy:

emocy91, Lillapilla73, drunyi és 10 más kedveli ezt.
  12. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Stabilan tartom a 14-es átlagot (234/16) :(:(

De már 16 játékot lejátszottam!

Kitartás!

Lillapilla73, Sali~*.*, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  13. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

eddig 12 dobás 262 pont, csak 1x lett 20 pont, a többi 22. Szerintem nem időrabló, nem káprázik a szemem. Mostanába 3 dobás elég is hogy meglegyen egy-egy játék. A kerék alig fordul egy fél kört és kész is. Nekem tetszik, csak eventnövény legyen meg a végéig. Most felröpire sem lehet panasz, amennyit 1 aratásból lehet játszani a szükséges felrepit panni nélkül is adja. Fekete öv és a varangy ól van kint, az összes helyen eventgaz megy, jó lenne végigmenni :)

kovacstne, steve223, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  14. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Nekem tetszik az event annak ellenére,hogy végigvinni nem fogom.Elsődleges célom a 30 lejátszott játék,a másodlagos a 62-es beadandóig eljutni.9 lejátszott játékom van és 184 perecem.Volt egy-két bakim de szerintem nem rossz.Induló felröpik száma összesen Nefelejccsel szélen fák 2 Vadaskert 1 Manufaktúra és 1 Füvészkerttel 158 db volt.
    Sok sikert mindenkinek!

emocy91, Sali~*.*, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Csatlakozom, nálam is pont ezek a célok vannak kitűzve. A narancssárga vöröspandakuckó nagyon szép! :inlove: A hangyászos is egészen jól néz ki. Természetesen az utánuk jövő mindenfélék is vonzók, de igyekszem a realitás talaján maradni, ha a kitűzött célok meglennének, elégedett lennék az event teljesítésemmel. :)

csio70, spagetti24, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  16. cinege65

cinege65 Aktív író

Még ennél nagyobb marhaságot ki lehet-e találni, mikor az én gamer fiam sem tudott elbánni ezzel a célkereszttel. Ebből ennyi elég, az eventet nem folytatom...

17. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Én is csinálom az eventet,eddig 19 dobásom volt 406 ponttal,az ugyebár:21,3 átlag. (egyébként az átlagom jobb volt még az elején...:oops: ) Nekem megy a dobálás csak annyira izgulok mikor dobok,hogy ihaj!... :D:D sokszor vaktában találom el a perecet,de sikerrel!!!!:p:p
    Ugy tervezem hogy ha meg lesz a 30 dobás,utána eldöntöm hogy mennyire menjek még tovább,most a 33-as nyereménynél tartok,.....a végéig semmiképp!!:music:Közben folyamatosan termelem az eventnövényt és a felröpit. Nekem nem akadozik,szépen viselkedik xD egy kicsit elé célzok és igy telitalálat..:pÉs mindig lent várom meg hogy odaérjen a pereces és akkor dobok,kevesebb utat tesz meg a "darts" mintha fent dobnám! :) No...ugye értitek!;)
    Mindenkinek sikeres dobálást kivánok,és sok nyereményt! :):):):)
    Még 11 kor aratok,pedig már nagyon álmotos vagyok.....:D:D:D

Ui: Ésssss.....elértem a 100-as szintet....mostmár nem mondhatom el hogy nem vagyok "százas" :D:D:inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 20.9.18
    nyuszi63, Maszatka47, csio70 és 26 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. Szerintem igazad van, nézőpont kérdése minden. Piicit próbáltam belegondolni hogy mit csinálok és mi tart itt a játékban. Ammondó vagyok hogy a felhőket mindenképpen megszerzem mert azt csak egyszer kell, utána nincs vele gond. A kitehetők már más kérdés, mert tényleg egymás után jönnek a jobbnál jobbak, kivétel a szintszorzósok mert az kell. :D Ha nem eventezik valaki akkor tölti a pajtát. Valamilyen fontossági sorrendet fel kell állítania mindenkinek hogy mi a fontosabb, különben elveszti a fonalat. Aki viszont tudja hogy mit csinál, az nem fogja megunni a játékot, mert rettenetesen sok mindent lehet csinálni.
    Szia. Ne add fel és ezt most úgy mondom hogy 16-os átlagom van. :D Egyszerűen nem találom el a két külső perecet. Azt hittem hogy a kalózos ládánál nem lesz rosszabb, de lett. :D Rettenetesen bosszantott hogy ilyen béna vagyok, ezért mára összegyűjtöttem pár lövést és este szépen ,nyugodtan nekiültem. Olvastam mindenféle praktikát, de saját magamnak kellett kitapasztalnia hogy nekem ez hogy fog menni. Nahh és az utolsó 8 dobás mindegyike 22 pontos lett. Úgy csináltam hogy a külső pereceknél kb. 3-4 milliméterrel előbbre állítottam a célkeresztet és rögtön ellőttem. Kell kb. 2-3 mp a a lövés és a betalálás között, úgyhogy előbb kell indítani a lövést. Az nem fog működni hogy rárakod a célkeresztet a perecre és ellövöd, mert akkor már késő lesz. Tegnap még én is azt mondtam hogy ennél idegesítőbb eventet még nem láttam, de mára megváltozott a véleményem. Ha egyszer rááll a kezed, akkor már simán tudod hozni a maximumot, persze ehhez ráment nekem is pár száz növényem:cry:, de legalább már ráéreztem és nem fogom rossz érzéssel zárni az eventet. Sok sikert.

csio70, marcsi152, Melan és 21 más kedveli ezt.
  19. bond

bond Junior szaki

úgy látom, az én 17,57 es átlagomat senki nem éri elxDxDxDxDxDxD

meszimarsi, magdi06, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nekem erre futotta:)

22.JPG

Nem lehetetlen hozni egy jó átlagot. Ha sikerül, 43 játszma elég lesz a 4 fejlesztéshez, ott pedig fék.

emocy91, csio70, -W-595- és 31 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.