Visszajelzés Sörfesztivál csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Egyet értek,nekem 9 uncsim van,imádom őket,főleg ha nem kavarnak be az eventekbe,mert szívesen segítenek aratni!!:inlove::D;)

Sali~*.*, marcsi152, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  2. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Mire lehet a pontontokat felhasználni??? Nem találom a leírásban! Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sali~*.*, Gio és jófarmerlány kedveli ezt.
  4. Búvész

Búvész Haladó

Sziasztok! 80.-dik szinten vagyok még 1 dobás választ el a felhősortól! Nem panaszkodom a felröpikre mivel nincs még elég háttér mögöttem a leghosszabb érésű póréhagymára articsókára is kevesebb röpit kapok mint a mami ugyanarra! Többször megpróbáltuk azonos darabszámú kockába egyenlően vizezve trágyázva nekem negyed annyit adott! Kis farmosként a cél a felhősor volt! Egyelőre kézzel aratok időigényes de aki játszani fejlődni akar előre jut így is! Nem irigylem aki megteheti.hogy költ rá hiszen ezért tudok játszani gyerekként a mami rokkantként! Valamiből fent kell tartani a játékot és fejleszteni mindenki megtalálja benne ami neki tetszik örömöt okoz! A mamitól hallottam ezeket néha költeni kell turbómalomra ez fontos,munkásokra,egy-egy felhősort veszünk ! Sajnos ritkán engedhetjük meg magunknak a költekezést!Sose néztem nem kérdeztem ki mennyit költ hiszen pénzből élünk ez természetes! A BP fenntartói háttér dolgozói se ingyen lakásba élnek nevelik a gyerekeiket eltartják a családjukat!Bocs,hogy ennyit írtunk az unokámmal olvasgattuk többször ezt a költekezés témát! Mindenki annyit szán rá amennyit tud ezért játszhatunk mi aki csak minimálisan tudunk hozzájárulni! Sikeres eventeket örömteli játékot kívánunk minden gazdatársnak!

Sali~*.*, nyuszi63, szöszi50 és 25 más kedveli ezt.
  5. Hókocka

Hókocka Járnitanuló

Sziasztok!
    Event letudva, 83 dobással, 21,7-es átlaggal értem el az 50 farmaranyat. Az első négy lövés kivételével csak 22 pontosakat lőttem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sikerült 100% terménybónuszt pörgetnem, napi négyszer arattam, és egyetlen aratást sem hagytam ki.
    Másik farmomon, ahol nem sikerült a terménybónuszt kipörgetnem,a következő aratással leszek készen.
    Gratula a végzőknek, és kitartást a még küzdőknek.

Sali~*.*, rozo52, Ribiszke és 11 más kedveli ezt.
  6. milicke

milicke Junior szaki

haladgatok, sok minden megvan, ami hiányzik az a saját ügyetlenségem miatt van. a felhő OK, a gyárfejlesztés (3.) is megvan azt hiszem az arany elmarad... ennek ellenére kedvelem ezt az eventet, mert sok hasznos dolgot lehet gyűjteni én alapvetően szeretek játszani és örülök a játéknak

Sali~*.*, rozo52, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  7. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

A kérdésedre a válasz: az eredetiét nem tudom, de a magyar változatot anno Ambrus Kyri énekelte. Nem tudom lehet-e ide beilleszteni videót, ha nem, hát kikapok érte, de ezt találtam:
    De hogy ne legyek off, még egy aratás, és készen leszek a teljes eventtel.

Sali~*.*, marcsi152, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

872 pont/ 41 játék. Most már látom hogy meglesz a gyárfejlesztés. :)

Sali~*.*, Fuhur, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  9. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép jó reggelt!
    Az utolsó adag növény elvetve, 3 minijáték kell a befejezéshez.
    Őszintén szólva nem akartam végigvinni a játékot, de felröpivel nem volt gondom, az e.növény meg hosszú érésű, egyszóval kényelmes event volt.

Lillapilla73, Imi*, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  10. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Az első néhány dobás után nem sok jót tudtam volna írni erről az eventről. Aztán ráéreztem az ízére! :) Így a vége felé elmondhatom, hogy kevés olyan játék van, ami 3 dobásból nem lesz 22 pont. Amit viszont hiányoltam: a lehetőség a kipróbálásra a letermelt eventnövény beáldozása nélkül. Egy ilyen új játék esetén ez igazán beleférhetett volna a BP részéről.
    Összességében elmondhatom, hogy tetszik az event, számomra megérősek az ajándékok és mivel az eventnövény 7 órás, ezért sok itt töltött időt sem igényelt. Terveim szerint a narancs pandáig szerettem volna eljutni, de azon már túlhaladtam. Új tervem a szelídgesztenye és a pekánfa. Három farmon játszottam a minijátékot, jelen állások: 50 játék 1.064 pont, 50 játék 1.088 pont és 51 játék 1.108. Itt látszik, hogy az első farmon gyakoroltam be a játékot, ott szereztem a legkevesebb pontot.
    Jó játékot kívánok mindenkinek!

Sali~*.*, szöszi50, Fuhur és 10 más kedveli ezt.
  11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

NNaa,
    elég keményen osztottam-szoroztam, hogy hogyan fog kijönni a termelés: még 292 pont kell (87.szint jön), az 15 játék, a rosszabbik megoldással, 20 pontokkal számolva. Az 6750 gaz. Fél kettőkor érik 1 kör, durván 1600 db jön le (a BT-ön kinn van némi cucc), aztán vagy szcsöppözök 1 kört, ami kb. 550 db, vagy indítok 1 kör komfortot, ami csak 115 db-ot vesz igénybe. Utána még 2 kör "normál" kell, tehát reggelre lejön így is, úgy is. Nem akarom teljesen kicentizni.
    A felröpi gyakorlatilag megvan.
    Így meglesz a 100-as szint. Kisebb farmomon a 75. szint következik (7 AB!! itt fontos!) 57 játék után. Itt jutok, amíg jutok, elégedett vagyok. I kevesebb a lehetőségem. Még ha bevetném a komfort földet, akkor sem lennék sokkal előbb és kevés a sztrágyám. Bár elkezdtem ezt is számolni, lehet, hogy lenne esély... Meglátjuk.

R.Daneel, Sali~*.*, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Úgy számolom, még ma sikerül 100%-osan befejezni az eventet. Eredetileg csak a gyárfejlesztéseket akartam megszerezni, de aztán elkapott a gépszíj. :D
    Másrészt úgy gondoltam, a "Sörfesztivál" kiváló alkalom megünnepelni, hogy elértem (sőt már meg is haladtam) a 200-as szintet! :music:

Lillapilla73, genka53, Imi* és 39 más kedveli ezt.
  13. tabascos

tabascos Járnitanuló

Több, mint 152.000 db szög van a pajtámban. Ez az 500 darab még úgy hiányzott onnan, mint egy falat kenyér. A TP-n kívül a nyeremények csak azoknak érnek valamit, akik korábban még nem jutottak hozzá. De ezek biztosan nem a már magasabb szintet elértek között vannak.

14. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Szia R.Daneel. Elég régen figyelem hozzászólásaidat, a játékhoz való pozitív hozzáállásodat, megvallom nagyon tetszik. :inlove: Gratulálok ez nagyon szép teljesítmény. Az a Paszuj meg meglesz egyszer, és akkor ezek a felhősorok nagyon jók lesznek Neked :) lehet mondani "ajándékba" kapod majd őket, mintha találtad volna:inlove: Kívánom, hogy a lelkesedésed megmaradjon a továbbiakban is. Cserenapkor, vagy eventkor, bármikor, ha valamire szükséged van küldj egy Baglyot, nagyon szívesen segítek mindenben Neked, csak azért mert megérdemled :inlove:Nekem kimondottan tetszett az event, nem igen értem a sok negatív megjegyzést, hisz nem kötelező csinálni, nem leszünk semmivel kisebb emberek ha egy-egy event kimarad.
    Gratulálok a végzőknek, sok sikert a küzdőknek :inlove:

Imi*, R.Daneel, Sali~*.* és 17 más kedveli ezt.
  15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Még 12 dobás hiányzik a 100-as szintig, az 5400 gaz és 276 felröpi, a készlet 1000 ill. 15 db. A gömbszirommal nem lesz gond, de a tépőzár necces lesz... :)
    Azért bizakodok, kell az a potya 50 farmarany. :)

R.Daneel, Sali~*.*, Gio és 9 más kedveli ezt.
  16. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

valami bibi van, mert amint leszedtem az összes perecet, vagy elhasználom az összes pörgetést, nem lép ki a minijátékból, hanem pörög folyamatosan. Minden egyes alkalommal frissíteni kell az oldalt, hogy vége legyen a minijátéknak

imi010 és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  17. h.lajosvilmos

h.lajosvilmos Fórum veteránja

Sziasztok,gubanc van a játékkal,nem kicsi!!! :cry:

Gratulálok.Üdv a 200-asok klubjában! :)

Gio, brekkencs., MamaMeseKertje és 6 más kedveli ezt.
  18. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

nálam akad lassul a játék ide is a 3-dik próbálkozásra engedett be. Másnál is van ilyen?

böbe764 kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Lillapilla73, genka53, R.Daneel és 8 más kedveli ezt.
  20. agika48

agika48 Törekvő

Van 850 perecem, mit csináljak vele???? mire jó??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.