Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy örülök (pedig de... ;)). Mivelhogy eszerint nemcsak én küszködöm ilyen problémával (egyik pillanatban még ott van a fejemben minden, a következő pillanatban pedig elillan...) :sleepy:
    Azért még vidáman befejezünk minden eventet... így vagy úgy, igaz??? :music:

osztrak12, -kaktuszable-, Sonche és 10 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én se bontottam,csak picit módosítottam arra amiből kevés van.
    Szia. Szerintem mindegy hogy 20 órás szilva vagy kaukázusi. Ha jó kedve van akkor a szilva is ad.

3. Pincsyyy

Pincsyyy Fórumlakó

Ha jól összegzem,akkor a szükséges röpi csak fa és ól aratásakor.A fakanál ami gyakorlatilag nem is kell azt event gaz ad.Akkor mit is arassunk? Vagy növényünk lesz,vagy sapkánk és kötényünk.

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Köszönöm Tamás a vigasztaló szavaidat :), időközben rájöttem, hogy ennek a legfőbb oka az, hogy én mindig azt nézem elsőre, hogy tőlem mi az elvárás, vagyis nekem mit kell tennem azért, hogy.... , s csak utána következik az a része, hogy mit is kapok érte? És valóban úgy átsiklottam felette, mint a huzat xD. Láttam felhő lesz, akkor a többi már csak olyan, mint az ebéd utáni desszert. Na, talán bocsánatos a bűnöm, minden esetre tényleg nagyon köszönöm, hogy mindketten gyorsan lereagáltátok. Ez sem kérdés immár. :D:inlove:

-kaktuszable-, Sonche, missuzy_53 és 5 más kedveli ezt.
  5. hajnalka.balogh

hajnalka.balogh Utánpótlás-írogató

A terményes ól sem ad ugye?

6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Igen. Most a kezdés nagyon fontos. Utána gyorsan le kell termelni a növényt és megint kirakni a fákat-ólakat ha kevés a felrepi.
    Szia. De a terményes is ad.

7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Ha sört nem is, pálinkát biztosan :D

Vegyesen tettem, kb 6-7 félét, maradtak a mamutok, farkast és kivit, meg a raktárak. Lesz ami lesz. Aztán lehet utána átváltok csak ólakra. A fa hosszú idejű, nem lenne túl szerencsés csak naponta 1x aratni. Az ólakat legalább lehetne 2x.
    Gondolom én. :)

8. granit

granit Járnitanuló

A holnap ma van.

9. libuskafarm

Nem bírom szó nélkül megállni.
    Valaha imádtam a boldog napokat, köztük az aratást is.
    Holnap is lesz ólra, fára :(
    A bahán érne valamit, de ott is ólaim vannak.
    Kérdem én? Ez most szívatás, vagy ahány farm, annyiféle. :) Fogjuk rá, a bp azoknak kedvez, akik nem eventeznek. Most akkor event vagy nem event? :) Sosem értem az ilyenekben a logikát, de ahogy mondják ne keress ott logikát, ahol nincs is.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Miért ne lenne hasznos a boldog aratás nap? Event növényből is nem kettő darabra van szükség a felröpik mellé. Boldog aratásnap pár óra, míg az event 144 óra. Ebben az időintervallumban lehet kivitelezni a sok-sok rendelést amihez sok-sok felröpire és eventnövényre van szükségünk.

11. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Event kb. 550 fával indítom este 11 óra körül nem bontok mindent
    megszórom majd egy kis Kacsa Kata turbótrágyával a 20 órásakat
    kíváncsi leszek mit ad 27 PP kísérve.
    Szerintem 200-250 körül lesz ami jöhet belőle,
    bár mostanság a fák már nem adják olyan jól a röpit nálam.

Sonche, Domos52, nyuszika215 és 7 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha kovacsniki84

Én 3 terület Cukorjuharral várom az eventet :inlove:A 250 felröpi az már majdnem 70%-a az eventnek :eek:

Sonche, Domos52, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Tegnap én is ezt mondtam!xD

osztrak12, -kaktuszable-, Sonche és 7 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jártomban-keltemben, dolgom volt a tesztfarmon. Vacakoltam a felhőkkel. Holnap majd megtudjátok, hogy miért.....
    Learattam 219 felhőt (ez az eventes felhő is benne van) egy eléggé speciális farmon. Azért speciális, mert 200/400-as.
    (Ez azok miatt a felhők miatt fontos, amik szint szorozva TP/BTP-t adnak.)

Megosztom veletek az eredményt. Teszem mindezt azért, hogy lássátok, a sok kicsi (felhő) sokra megy.
    Amikor vki kihagy egy eventet, mert a felhőben "nincs semmi érdekes", akkor milyen tp-termelőről mond le....

felhoaratas_2019db_20170919.PNG
    Tudom, ezt az aratást nem lehet naponta megcsinálni, hiszen benne vannak a hosszú érésű felhők is, de ezek a számok így is elég beszédesek. o_O

-gyöngy-581, osztrak12, taga1 és 23 más kedveli ezt.
  15. hajnalka.balogh

hajnalka.balogh Utánpótlás-írogató

Szia. köszi a választ.

Maszatka47 kedveli ezt.
  16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

250/684 = 36% így már szebb egy picit ;)

osztrak12, -kaktuszable-, Sonche és 5 más kedveli ezt.
  17. mercator67

mercator67 Aktív író

Egyébként módosították a nevét...Most már nem Október feszt, hanem csak sörfesztivál. :) Bár ebben a hideg esős időben egy rumos tea jobban esne...:)

osztrak12, -kaktuszable-, Sonche és 5 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha BackOffice
    Neked kell mondani , hogy most már 600 szint van a bahán , amikor te csináltad az ismertetőt? :D
    Miért nem avval csináltad ? xD

Azt hittem kb fele fele :p

-kaktuszable-, Sonche, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Jaj máááár! :D:p
    A 400-hoz többen közelebb állnak. 350 felett már nagyon sokan vannak.
    600-at pedig még az új tp TOP10 No1 gazda sem érte el. Pedig ő aztán odacsapott a tp-nek a napokban.o_O:eek:

Az ismertetőt Tamás csinálta. Én csak a vidám részét, a gazdarangokat ragasztottam hozzá. (még mindig hangosan felnevetek, ha eszembe jutnak azok az elnevezések :D)

osztrak12, taga1, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

Szia!
    Arra a pár órára, a felszaporításnál jelent többletet, hát éppen nem egy nagy durranás 2x2-n. Akkor már legalább lenne 1 napos. De jobban járnánk, ha eventmentes időszakban rendeznék. Újabban mindig eventkor van. Az eventnövénynek nem sok a tp-je, de ahogy írod a kevés duplája is több a semminél :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.