Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Bocsi, csak nem tudtam kihagyni :cry:Nagyon ügyi lehet , ha most is szárnyall :p

Maszatka47 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Az egyik legunalmasabb dolog a felhők aratása. És annál unalmasabb, mert patrónus kell hozzá, mert az aratógép béna.
    Volt valamikor tenyésztéshez használható állatgondozó, de a tenyészterepen ma már robot kell, ami arra is képtelen, hogy utólag szervírozza a bájitalt.
    Ilyen apró dolgokkal lehet kifizetődően gyilkolni a játékot. És minél több felhő lesz, annál hatékonyabb lesz a játék ilybéli kivégzése.

vidám844, libuskafarm, Sonche és 4 más kedveli ezt.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok , szép estét Mindenkinek ! :D:D:D Mint a tortás event , nekem toll , papír, ez vált be , memória híján. :inlove::inlove::inlove:

Valamit ültetnem is kellene, talán kapok felröpit. Valamilyet biztos, az egérke majd adja. :p:p:p Most jutott eszembe , a tortás elvitte az összes papíromat. Lehet tollam sincs már. 8)8)8)

Utoljára szerkesztett: 19.9.17
    taga1, -kaktuszable-, libuskafarm és 10 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Nekem meg a print s can . Majd belépek a paintbe , rákattintok a beillesztésre , közben a gépnél 2 ablakot csinálok:p
    Aztán lesem , mi passzol és mi nem :inlove:

-kaktuszable-, Sonche, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Szia, holnap BOLDOGAN ARATHATSZ a cukorjuhar földjeiddel :inlove::inlove::inlove:
    Ha lehet de. 10-től

Utoljára szerkesztett: 19.9.17
    libuskafarm, Sonche, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  6. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Sziasztok! Csak érdeklődnék, hogy akkor nem most lesz a TOP 1000?

Maszatka47 kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

Minek várjak decemberig az aratással ? :oops:
    Aloha lili12467
    Nem , az majd 1 hónap múlva lesz kb :inlove:

-Fülemüle-70, Maszatka47, Gio és 2 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Az már igaz, de.... a felhő majdnem a legfontosabb a fejlődés szempontjából.
    Gép nélkül kb. 8 perc reggel mire learatom őket, nyilván ahogy növekszik a mennyisége úgy nő az idő is. 20 percnél többet nem tudok rá áldozni, nálam ott lesz a határ. Hogy utána mi lesz azt nem tudom.

9. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv kokas barátom :Dén tudom aratógép és kb 1 mp és kész:D:D:D

encsi22, taga1, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  10. kukori80

:D:D:D Szia hupi.) Akkor engem is kell hogy szponzoráljál. :D

11. Fenyvesi1010

Szia HéricsBáró , írok, az bejött idáig is, csak legyen mire és mivel. Papírhiányban szenvedek. :cry::cry::cry: Te csak " sprintelj " ;););)

12. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ha annyira szeretnéd:D:D azon nem múlik :D:Dnem te lennél az első de nem is at utolsó:D:D

13. Fenyvesi1010

Mi
    Minek- minek , ráérsz tavasszal vetni , de inkább ősszel jobb aratni . a termésed több lesz , jobb is ! Lehet most van a Te időd. xDxD

libuskafarm, -Fülemüle-70, Gio és 6 más kedveli ezt.
  14. hupi78

hupi78 Fórum hercege

nahh kérem ettől eldőltem mármint a röhögéstől:D:D

Fenyvesi1010, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. hupi78

hupi78 Fórum hercege

ez nekem kinai és hosszadalmas :D:D inkább megveszem a kosarakat előbb végzek oszt jó napotxDxD

-Fülemüle-70, Gio, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  16. kukori80

:D:D:D Nem ér ennyire csalni. :D Hol marad a vetés-aratás izgalma? :D Hajnalban ébresztőórára kelni és időben aratni? Vagy éjjel 2-ig várni hogy arathassál?:D

marcsi152, encsi22, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia:) Erre én is kíváncsi leszek, holnap konzultáljunk, mert én is ilyesmi mennyiségű 20 órás fával és pont ugyanennyi pannival kezdek;)

Fenyvesi1010, Gio, Sonche és 3 más kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Megírom majd bagolyba mennyi volt az annyi.
    Nem tudom tudok e majd kezdeni 2kor, de írok mindenképpen;)

-Fülemüle-70, Gio, Sonche és 2 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha plázában mosónőt lehetne venni, többen választanák azt, mint a mosógépet.

Pénzért lehet... Szinte bármit. Egyet biztosan nem: élvezni a játékot. Hacsak nem a pénz eljátszása a cél.
    Nahát! Még ilyen stratégiával is lehet nyomni a farmozást!

20. hupi78

hupi78 Fórum hercege

kokas barátom vetek én eleget :Dde inkább kimegyek a műhelyembe lenyomok úgy 12 órát és jobban járok :D jól lakik a kecske és megmarad a káposzta is:D:D ha nem emelik a szintet úgy is csak 200 ig megyek nekem ott lesz a vége igaz már csak 23 szint kell :p

marcsi152, encsi22, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.