Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika:)
    Gratulálok, ügyes és szemfüles voltál:) Jó hírt hoztál köszönjük:)

bocsika67, Maszatka47, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  2. mami531953

mami531953 Haladó

Heloka!Szerintem ez az event is -mint mind -csak a FA vasarlasara megy ki,a felropik a fa merokanal kivetelevel nem jonnek.Nekem event noveny es ejszakara hosszu tavu novenybol 59-45 jott.Nem tudom kitol fugg a felropk szama ,de azert gondolhatnanak arra is ,hogy gyerekek is jatszanak akik meg a szuloktol fuggnek anyagilag.

zoldliget, osztrak12 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  3. brildiko

brildiko Utánpótlás-írogató

Felröppenők fákból és ólakból jönnek,növényekből nem.

Gulus49, Maszatka47, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Többször felhívták a modik és a játékosok is mindenki figyelmét arra, hogy az eventismertető elolvasása fontos, ugyanis a sapi és a kötény kizárólag fákból, ólakból jöhet! Nem kell ide pénz, csak értő olvasás...bocs.

Gulus49, GA-BI-O-Farm, marcsi152 és 13 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szép estét, növényekből fakanál jön, ami hosszabbítja a RENDELÉS megfigyelésének időtartamát és elkészítését illetve a rendelés leadását a vendégnek. :music::music:

Utoljára szerkesztett: 21.9.17
  6. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Sokszor átolvastam az itt leírtak, melyeket köszönök.
    Ennek köszönhetően gyorsan be is fejeztem ezt az eventet is :)
    Mindenkinek sok sikert kívánok az eventhez és a sikeres befejezéshez is!

Gio, Marika312, GA-BI-O-Farm és 11 más kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Leho!
    Ez a Húsleves,nem az a Húsleves.:D 1,5 éves Húsleves nekem még a fagyóból kóstolóra sem esne jól,de még a disznók alatt se Szupi trágya lenne tőle.:p
    Az orrod alatt valahol azért látatlanba is mosolyt látok,:Dde van ott ritkuló, őszülő hely is. xD:inlove:
    Na! Nehogy OFF legyek már, így tudd,hogy tegnapi látnoki képességem bevált ,a Séf öltöztetésében is.xD:cry:xDJobban állok, mint fekszem !;):DxDxD

marcsi152, nyuszika215 és Maszatka47 kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Játszottam tízet. Feltűnően egészségtelenek a kaják és az italok. Talán a kukorica, ami még elmegy, de az is eléggé génmódosítottnak néz ki. Már a grafika sem a régi. Ha valaha eszetekbe jut éhségeteket csillapítani egy rendeléssel, azt ne a mostani séf vendéglőjében tegyétek. Akkor sem, ha már nem a BPnek dolgozik. Lehet, hogy cukrásznak jó volt, de egy rántottát sem bíznék rá. Bár a szakácsok 90%a rántottát nem tud készíteni, a maradék 10 is csak omlettet.
    Most mondjam azt, hogy ilyenekkel etetnek minket?!
    Régen jártam már vendéglátó helyen. Van olyan izé, ami ilyen gyorsfagyasztott gyorsforrósításának az eladásából a mai világban megél? Nem tom. Ennél bizarrabb már csak a gyorsfagyasztott jégsaláta. A nyulak már ezen élnek.

Gio, Othep, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  9. osztrak12

Szia Bipné!
    Azért kezdtem így,mert keresztneved nem tudom.
    Nálam szokott röpi miatt a nyürrögés lenni minden röpis eventnél. Most nincs!:DTegyél ki mind 3 területre csak Alap fákat és turbózd,ha szükséges reggelre. Többi területre csak Alap ólakat a farmon. Semmi mással Farmon ne foglalkozz és ne nézd,hogy érésidő 5 vagy akárhány órás! Adnia kell a röpiket így,mert én ma lesem merem írni,hogy hányat kaptam és összesen mennyi lett már 30 óra után.:p
    5-6 nincs, min. 50-60,de az se jó még !;):p
    Nagy kalappal és várom vissza jelzésed,ha ezt kipróbálod.:inlove:xD

Gio, marcsi152, nyuszika215 és 4 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Épp erre gondoltam én is a felszolgálás közben, hogy nem kérnék ezekből az egészségtelen ételekből. Nekem most az ételek grafikája sem tetszik, jobbat is lehetett volna alkotni. Tovább nem kritizálom, inkább azt írom, hogy a kapott ajándékoknak örülök!
    Jó éjt és reggelire fogyasszatok egészségesebb ételeket!

Gio, marcsi152, *-ToFarmer-* és 7 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia hupi78! :)
    Csak egyszer használható fel, írta Tamás nekem amikor kérdeztem, és vagy most, vagy a következő ültetős eventnél - a német leírás szerint -, mert csakis kizárólag event növényre hat 10 órán át a + 100% TP.
    Persze ez utóbbit azért nem ártana egy magyar Modinak is megerősítenie, mármint hogy később is felhasználható. :D

GA-BI-O-Farm, ursa11 és Maszatka47 kedveli ezt.
  12. osztrak12

Szia Leho!
    Hogy neked semmi sem tetszik?:music: Erre szoktam Én a családnak mondani,hogy tudok sütni-főzni,de nem napi 100 félét.:pLehet indulni mindenkinek a boltba bevásárolni és utána jobbra a Főzőfülke.Én meg mindenből kérek 1 adagot és még vacsim is meglesz..;)
    Érdekes,de ahányan vannak,annyi felé húzzák csíkot előlem,mert mind tud főzni és szoktak is.;):D Én megtanítottam még a srácokat is.xD:inlove:

Utoljára szerkesztett: 22.9.17
    Gio, GA-BI-O-Farm, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  13. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok, szép jó reggelt mindenkinek:DElégé jól áll a szénám felröpivel,növény mennyiséggel egyaránt 370/262 és közel 7000 növénykém van.Csak sima fákkal gyűjtögettem és persze a jó szomszédok ,akiknek itt is köszönöm.Ma este malmozgatok egy kicsit és nekiállok a kiszolgálásnak,akkora füzettel készültem mind a laptopom ,remélem néhány plusz kör is belefér majd. Mindenkinek sikeres szép napot.:D

Lenczy, alpha58, Gio és 12 más kedveli ezt.
  14. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ma a kiszolgálásnál több alkalommal is előfordult, hogy a beadott termékek sorrendje nem lett jó, már a kettős alkalmakkal játszom. Amit a sorrendben először mutatott az lett a második a kiszolgálásnál, a sorrendben mutatott második pedig az első, és igy a piros áthuzás lett, és nem lett eredményes a kiszolgálás. Remélem érthető amit leirtam. Arra is figyelni kell, hogy a kiszolgálásnál a nagyobb formátum lesz a sorrendben mutatott második és a kisebb formátumban az elsőként mutatott?Az a lényege a fentieknek, hogy nem abban a sorrendben kell beadni, mint ahogy azt mutatja?

osztrak12 és MamaMeseKertje kedveli ezt.
  15. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Syasztok!!! Miert csak FAkanäl jön fel a felröppenöben, es Konyhaköteny, meg Sapka nem jön??? Vagy csak akkor, ha väsärolok, vagy eppen a szomszedom küld csak?? Nem ertem :(

osztrak12 kedveli ezt.
  16. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Szia! Fák és ólak aratásából jön!

ERNŐKEE41, Gio, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

almáspite48, taga1, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Event végével nem kerül beváltásra, ennyi az össz hivatalos infónk róla.

Saját vélemény: Amíg nem használod fel, tehát nincs megkötve, hogy max a következő eventen fel kell használni.

Maszatka47, HéricsBáró, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Szia!

Mint ahogy a gazdatársad is elmondta, több helyen felhívtam a figyelmet arra, hogy ne csak lendületből játszunk, hanem olvassuk el a részletes ismertetőt. Ezen felül olvashatod a csevegőt, itt is már párszor elhangzott, illetve nyomon szoktam követni a történéseket itt a csevegőben, és nagyon szívesen válaszolok, ha valamit nem érthetően fogalmaztam meg az ismertetőben. Arról viszont nem tehetek/tehetünk, hogy nem olvasol, hanem csak írsz, és pénzlehúzónak állítod be a játékot, pedig mindent időben közzétettünk.

almáspite48, taga1, Maszatka47 és 10 más kedveli ezt.
  20. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok , szép napot .

Be fordultam a cél egyenesbe , tegnap este a tölgyesre ólakat tettem / + + retró hodokat / és pár terményest mivel a sapi és a kötény lemaradt a növényekhez képest . Előkaptam lézer késemet :) metszettem pár eledelt , de vissza tértem a hagyományos fotózáshoz , 50 rendelés letudva , remélem sokan kb igy állnak.
    Sok sapit - kötényt , sikeres eventet mindenkinek .

egy kv :
    Karfiol pekingi kacsát rendel a Három Sárkány nevű kínai étteremben. Kihozzák neki, Karfiol bedugja az ujját a kacsa püspökfalatjába, majd dühösen azt mondja:
    - Pincér! Ez nem pekingi kacsa, ez kantoni... Vigye vissza, és azt hozza, amit rendeltem! Hozza a másik kacsát Karfiol meg ismétli a kacsa vizsgálatát - Pincér ez se Pekingi hanem szecsuáni ! -hozza amit kértm . Ujra jön a rincér , Karfiol ismétel , -Na látja ez már Pekingi!. Erre egy enyhén ittas úr föláll a szomszéd asztaltól, odamegy Karfiolhoz, hátat fordít, letolja a gatyáját, és azt mondja:
    - Bocsánat, uram, nekem is megmondaná, hová valósi vagyok ?

taga1, Maszatka47, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.