Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szotyoládé25

Szotyoládé25 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem nagyon nem jött be ez a játék, mindegy hogy fát vagy állatot rakok ki, nem jönnek a félröppenők. Van több farmom is, de mindegyiken ugyan ez a helyzet:cry::wuerg:. igaz pénzt nem fektetek bele mert akkor nem lenne játék :(

mingo826, torjan56 és bindi5454 kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Szotyoládé, szép estét !
    Igaz, hogy bonyolult és taktikázós ez a Sörfesztivál, - de nem megoldhatatlan. Az event kiírását elolvasva, 20/22 órás ólakat, 20 órás fákat raktam mindhárom területre. 157/180 felröpit kaptam első aratásra. Ezután az eventnövényt ültettem, amikor volt kb. 6ezer, két területre ismét ólak (16 órásnál hosszabb érésidejű) mentek ki, egy területen az eventnövényt termeltem tovább. Tegnap estére készen lettem. Pénzt én se fektettem a játékba, mert megoldható anélkül is. (Élő Legenda 30-as). Szomszédok és Ismerősök is hozzásegítettek a felröpikhez. Jelenleg még 30 szakácsöltözetet tudnék gyártani - de e-növényt már csak egy területre fogok ültetni, nappalra

Sali~*.*, csio70, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  3. Szotyoládé25

Szotyoládé25 Fórum-zöldfülű

Hát köszönöm szépen, próbálkozom :)

csio70, Maszatka47, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok. Mi a helyzet a Bajor felhősorral? Megjavult, vagy érdemes vele foglalkozni? Utolsó beírás az, hogy nem jött a felhővel a kitehető, vagy lemaradtam valamiről?

bindi5454 kedveli ezt.
  5. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia nem a sok farmtól függ;) hogy hány van 8) FARMOK szintjétől:p a lényeg ! 8)milyen ólak és fákhoz vagy jogosult :eek:
    Az sokat számít a TP-é érték amit kiteszel a felköpi szerzéshez!!!!

Maszatka47, -vadocka70- és bindi5454 kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A bajor felhősor már rendben van. Ha szeretnéd nyugodtan megvásárolhatod.

7. bocsilka

bocsilka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Minden bemásolásom sikeres volt mégis csak 30 pontot kapok.Mikor adja a bónusz 5 pontot?

bindi5454 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Szia!
    A felrepik menyiségét csak az érésidő befolyásolja. Minél hosszabb az alap érésidő annál nagyobb esély a felrepire.
    A tapasztalatpont egyáltalán nincs hatással a felrepikre.

Maszatka47, ljanika6, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Szia!
    Ha adsz ID számot és farmnevet utánanézünk.

Maszatka47 kedveli ezt.
  10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! 380 körül járok .Nagyon sok rontott játékom volt! Szerintetek még mennyi növényt kell ahhoz még termelnem Hogy eljussak a felhőig. ?

11. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia nem akarok vitatkozni veled :D De meg jegyezném nem mind egy :p ha 100 tyúk ólat teszek ki :eek:
    vagy 100 db 15 órás ólat :D A kor hol a felröpi különbség ;)
    [​IMG] a kor eventet se csinálok tyúk és alma fával [​IMG]

Ez a lényeg 8) amit írtam ( 8)milyen ólak és fákhoz vagy jogosult 8))
    Szép estét kívánok [​IMG] majd figyelek a TP-É értékre 8) ;)

Sali~*.*, ljanika6 és -vadocka70- kedveli ezt.
  12. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Sziasztok
    Ki mit tapasztalt milyen ólak adják jól a sapka felröpit?
    Előre is köszönöm a válaszokat.

Maszatka47 kedveli ezt.
  13. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Hát nekem is elég nyögvenyelősen megy, a nyeremények is elég silányak. Még kell 21 öltözet, amihez csak a növény van meg. Most éppen ólak vannak kint, mert azt 2x tudom aratni egy nap, és talán megadja a hiányzó felröpit.
    Hát szép lassan meglesz...
    Jó kedvet mindenkinek a játékhoz.Üdv. J.

Sali~*.* és Maszatka47 kedveli ezt.
  14. bogyó65

bogyó65 Fórum-zöldfülű

bogyó65ID: 10539270
    Ezen kívül még 5 kertbe nem kaptuk meg.

Maszatka47 kedveli ezt.
  15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Kedves ocsimarifarm!

Sajnálom, hogy ennyire kötöd az ebet a karóhoz.
    A felröppenők mennyisége csak és kizárólag az ólak érési idejétől függ. Sem a farm szintjétől, sem a tp-től.

Hozok neked egy példát. Íme két ól. Alacsony szintű farmnak is lehet ilyen. Olyannak is aki, még a páváig sem jutott el. Titokólból nyitotta, gőzös hozta neki...
    A rövidebb érési idejű több tp-t ad, mint a hosszabb érési idejű.
    A 26 órás ól mégis nagyobb eséllyel ad felröpit, mint a 20 órás.

Ez ennyire egyszerű. Semmi mást nem kell figyelni, csak az érésidőt. Kicsi farm is tud eredményesen felröpizni, ha adott pár jó ól és pár diófa-szilvafa (hiszen a fáknál is az érési idő számít).

Igazad van, tyúlóllal nem célszerű, de a tp-t tényleg ne keverjük ide, mert félrevezető lehet mások számára.

széf.PNG kivi.PNG

marcsi152, almáspite48, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Kivétel nélkül minden pontos "kiszolgálásra" 35 pontot kaptál ezen a farmon. És azon is, ahonnan az előbb írtál.
    Biztos, hogy a többin is 35 pontot kapsz, ahogy mindenki, aki hibátlanul teljesíti a 2 megrendelős kiszolgálást.

marcsi152, Sali~*.*, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. bogyó65

bogyó65 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a tájékoztatást.
    Akkor biztos én értettem félre, hogy az utolsó kocka üres a nyílban.

BackOffice, Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  18. BackOffice

Kedves Szotyoládé25!
    Ránéztem erre a farmra. A mai felröpikre, az eddigi játékodra, a rendelkezésedre álló szakácsöltözetekre.
    Az event keddig tart. Nem látom olyannak a helyzetet, hogy már szombaton sírnod kellene. ;) (Kellene ide valami vállveregető, vagy biztató barifej.)
    A sok farm ilyen "munkás" eventnél szétforgácsol, sötétebb színben tünteti fel a helyzetet, mint amilyen. Azért, mert sok farmért aggódsz egyszerre. Legközelebb célszerű lenne kevesebb farmra koncentrálni és talán nyugodtabban tudnál játszani.
    Hidd el, hogy a mostani állásod miatt nem kell félned, hogy ne tudnád befejezni! Ha megfogadod az itt olvasott tanácsokat, keresel megfelelő ólakat és azokhoz érés idő rövidítő bónuszokat, minden rendben lesz. :)

HéricsBáró, Gio, csio70 és 3 más kedveli ezt.
  19. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Jujjjj de jó lenne ha minden ól mellé ennyi tápom lenne... :p:p:p én délután fejeztem be az eventet,de volt még pár kötényem,igy újra kezdtem.....azt hittem hogy tényleg ujra kezdi...:cry::cry::cry: de folytatta szintén 3-as rendeléssel amire nem voltam felkészülve....:D:D:D:D:D

Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  20. BackOffice

Szeretettel ajánlom a malom használatát és a piacot is. xDxD
    Komolyra fordítva: tesztfarmon (majdnem) mindent lehet. ;)
    Ha megmutatnám a szupertáp mennyiséget is, sokan a szívükhöz kapnának. :music:

HéricsBáró, Gio, taga1 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.