Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

A farm képekre gondolsz?....minden mást fényképezek,;) de a káros szenvedélyemet,:wuerg: imádott játékomat, :inlove:nem igazán jó 5letnek tartom a családnak mutogatni!8) Nem tartanak 100-asnak, mert 2010-óta játszom!:D

Gio, Rebcsok, Maszatka47 és 10 más kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Elszámoltad magad a minijátékokkal összefüggésben. Túl sok rendelés lenne az úgy, ahogy leírtad.
    A második, két rendeléses sorban... ott a számokat, pontokat 35-tel kell osztani, az az érték a valós!
    Vagyis a két rendeléses játékban nem 107 a minijáték, csak 61-szer lehet ott hibátlanul végigjátszani.
    A harmadik, három rendeléses feladatban pedig 60 pont egy rendelés jutalma.
    Így a három rendeléses fordulóban összesen 6 minijáték lehet.

Ez adja ki a 77 minijátékot= 10+61+6 bontásban.

Gio, Maszatka47, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  3. narancs69

narancs69 Junior szaki

Sziasztok! Lenne egy kis problémám,nem nagyon értem ezt a feladatsort... 525... 490...360 ... miért csökken a teljesítések száma ? Mi értelme van összehúzni a feladatsort ha nem a 245 -ösnél kapjuk meg a felhősort ? Azt hiszem megint nem lesz lehetőségem befejezni az eventet,(most tartok a 385-nél)de azért érdekelne..

Kata7555 és torjan56 kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A számok azért csökkennek, mert nem az össz pontszámot jelölik, hanem a 2 teljesítés közötti pontszámot.

Összehúzni a sávot csak egy grafikai lehetőség, jelentősége igazából nincs.

Maszatka47, narancs69 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia Tamás!

Erre a hozzászólásra válaszoltam: "Sziasztok! Számolási segítségre lenne szükségem sajnos nincs lehetőségem jegyzetelni telón van módomban játszani sokat rontok a mini játékban! Ha minden játéknál csak 1össze állítás sikeres mennyi malom terméket kell keverjek a pszuly beüzemelése érdekében? szivesen küldök bármilyen terméket ajándékot az önzetlen fáradozásokért is! előre is köszönöm!!"

Ha minden játéknál csak egy sikeres összeállítása van, akkor a 2 pereceseknél nem 35 pontot, csak 20-at kap, a 3 megrendelésesnél pedig csak 25 pontot.:)

Gio, Sali~*.*, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

77, ha egyet se rontasz el! :) :)

Gio, Sali~*.*, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  7. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:p:p:inlove::inlove::inlove::inlove:
    a képmetsző csúcs:inlove::inlove::inlove:, köszi mindenkinek aki beírta:inlove::inlove::inlove:
    annyi fakanál maradt,hogy még8), kicsit benéztem estére hosszút ültettem, de elfelejtettem ezek most mit adnak
    szerencsére a tölgyest nagyon nem bontottam meg ott vannak a házikók meg a mamutok azok szépen adták a sapit
    meg a kötényt:p:D
    aki kész annak gratula aki még küzd jó taktikázást és telitalálatokat kívánok;):D:D:D

Gio, Rebcsok, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
  8. gazdácskata

gazdácskata Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.9.17
    Maszatka47 kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bizony,bizony! örülj,hogy kaptál felröppenőt a növényre, az az csakis fakanalat!Más nem járt rá.

Gio, marcsi152, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Most meglepődtem , de nagyon , mert már 72 malomtermékem van/lesz a 77-ből :D

Most 3 terület 1x1 eventnövényem van , és ha learatom , akkor elvileg készen vagyok :inlove:

Pedig nem is csináltam semmit , főleg tegnap nem xD

Gio, marcsi152 és kutyaszálló kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Kész lettem, imént üzemeltem be a felhősort.:p
    Hagy osszam meg veletek, én hogyan teljesítettem ezt az eventet.
    Felszaporítás után a főfarmon 1x1-es, a szédült szántón pedig komfort földbe ültettem tovább. Volt szupertrágyám a mamutoknak hála így a komfortföldbe ültetett eventnövényt meglocsoltam, megtrágyáztam és szupertrágya is ment rá, persze úgy, hogy beraktam a rekeszbe a szokásos fehér ártatlanságot és karácsonyi sütit.
    A Bölcs Tölgyesen a szokásos ólak és fák voltak kinn, így biztosítva voltak a felröpik, nem is kellett 0-percezni.
    Folyamatosan kevertem a hozzávalókból a malomban, és én bizony mindig a fakanalas verziót használtam, nem tesz jót a szívemnek a sok adrenalin, ami az idő gyors múlásának stresszeléséből jön össze.
    A papíralapú segédletet használtam, ügyelve, hogy ne legyenek körülöttem családom tagjai, mert már így is lököttnek néznekxD
    Nálam a termékek neveinek rövidítése jött be, gyors is volt és hasznos, pl. a hamburgert H betűvel jelöltem, a pizzát Pi-nek a perecet Pe-nek, italok közül csak egy párat említek, a zöld ital Zö, a narancs ital Na, és így tovább.
    A sütiknél volt egy kis jókedvem, mert a muffin rövidítése nálam Muff volt (még jó, hogy nem felejtettem kinn az asztalon a papírt amire a rövidítéseket felírtam, mert volt, hogy ezeket rövidítettem: Pizza-málnalé-muffin, ez így nézett ki rövidítve: Pi-ma-muffxD
    Mindig gondosan összetéptem a papírfecniket, amikor kész lettem egy-egy adaggal.;)
    Remélem nem lesz több ilyen event, valahogy nem nagyon tetszett, lehet, hogy a sokféle felröpi miatt, nem tudom, jóból is megárt a sok az utóbbi időben.
    Még valami, én nem akartam a telómat használni, hiszen elég furán néznek már így is rám családom tagjai, képzeljétek hogy néznének, ha percenként fotóztam volna a monitort:D

-kaktuszable-, Gio, Sali~*.* és 16 más kedveli ezt.
  13. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Vasárnap reggelre beüzemeltem a felhőt, azóta beadtam vagy további 20 rendelést, ebből 18 TP-CSP, 1-1 régi titokfa és titokól. Túl nagy haszna nincs, de azért próbálkozok, mint a kiskutya... :)

Gio, Sali~*.*, Rebcsok és 9 más kedveli ezt.
  14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Gratulálok és egyben irigyellek is. :inlove: Nekem még hátravan a 3-rendeléses szakasz. Alig várom, hogy vége legyen. Még egy ilyen nyögvenyelős eventet! Remélem sikerül, ha jól számolom, az utolsó szakaszhoz már elég 6 szakácsöltözet. Eddig fejből csináltam, de az utolsó szakaszra bevetem a mobiltelefont. Fakanálból Dunát lehet rekeszteni, sapiból alig van, kötény a kettő között. xD Sikereket Mindenkinek!

Gio, Sali~*.*, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Igyekszem, de bevallom, mélységes szubjektivitásom sokszor az objektív bemutatás kárára megy. És ennek folyománya, hogy nem tudok tömegek nevében írni. Egyébként sincs semmi felhatalmazásom rá. (Pl. Csocsonak van ilyen felhatalmazása, de Ő is a tömegek nevében tett felszólalásait, nem ezeken az oldalakon teszi meg, hanem a címzetteknek szól közvetlenül. Természetesen, az ügy fontosságának megfelelően, arra kijelölt oldalakon informálni szokta a játékosokat az ilyen jellegű eseményekről. Lásd raktárházak fúróhiánya 15 hónappal ez előtt.)
    Tegnap is kétszer akartam írni egy pozitív oldaláról az eventnek (bár ez, a nekem tetsző furcsa felröpi kiosztás folyománya), mégis mindkétszer kimaradt, mert valamivel megzavartak. Nos, a trágyázó gazdák örömére jelen event alatt alig fordult elő, hogy a trágya ára 120 cspt elérte. Jellemzően 100 csp alatt maradt. Ez feltétlenül megosztja a táborokat, mert van akinek jó és van akinek nem, de én úgy vagyok vele, hogy a trágya engem nem zavart, mert nem tekintettem sem eventkelléknek, sem meggazdagodási forrásnak. Lényeg, hogy a játékmesterek kezébe került egy tuti recept, mellyel hatékonyan kordában lehet tartani a trágya árának kérdését eventek idején. Lehet élni vele a későbbiekben is.
    De most már vagy 20 ingyenrendelésem van, így megyek dolgomra.

Fogalmam sincs.

Ej, ej Hugica!

Ha arra gondolok, hogy narancskoktél es vót....

Utoljára szerkesztett: 25.9.17
    Gio, Sali~*.*, Rebcsok és 7 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Nincsen kedvem event növényt ültetni már :cry:
    Ha most bedobnák mindent a malomba : 88 lenne :p
    De még bőven van idő nálam 1 event növény körre , és utána 1-2 adag fa aratásra :oops:De nincsen kedvem xD:cry:

Utoljára szerkesztett: 25.9.17
    Gio, Rebcsok, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  17. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Már megint a vacak felröppenök. Nem tudom, hogy lehet 3 területen állatot tenyészteni, meg letermelni a rengetek növényt. Már megint emiatt nem lesz meg az eventem. 3 alkalommal volt, hogy a gép arrébb lépett nem engedte a 2. megrendelés megtenni, nem engedett vissza. Nagyon sok hiba volt ebben az eventben.

Maszatka47 kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

13 adag kakukkot tenyésztettem és adott mind fakanalat :D
    Én is szeretlek és imádlak olvasni :inlove:
    De valahol olvastam , hogy nem szereted a trágyát :cry:
    Ha az event növényt vizezed , és utána trágyázod 30 percet nyersz vele , és elég sok , főleg , ha most veted el este 6 kor xD:cry:
    És

Gio, Maszatka47, taga1 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem szeretem a trágyát fogyasztani. Nem vagyok én ganajtúró.
    Továbbá nem szeretem az eventgazt trágyázni, kivétel az első 100 föld, de az is inkább megszokás. Addig, amíg nem lesz 10 órás eventgaz, addig a trágya nem eventkellék nálam.
    De sokan trágyaszóróval eventeznek. Biogazot nyomnak. Nekik számít.

Gio, Sali~*.*, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Én is kész lettem az eventtel, de valahogy nem szereti a kakas agyacskája az ilyen időkorlátos eventeket.:) A 3-as beadásokhoz fel kellett használnom a végén fakanalat mert elvesztem a saját írásomban. :D Olyan randán írtam fel hogy nem tudtam elolvasni, de a fakanál segített. Akkor már volt időm 3 betűt leírni és be is tudtam azonosítani. A kukoricát és a hurkát rendszeresen összekevertem: a ku és hu lett a mumusom. :) Sok sikert a még küzdőknek.
    Szép volt, jó volt, elég volt. :)

maszilva, taga1, Gio és 17 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.