Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Izé ..... azt elfelejtetttem hozzáírni , hogy elég drága xD

De most eléggé kicentizem az eventet , mert tényleg unatkozom már
    • Este éjfél elött letermelem az event növényt
    • Utána kiteszek 3 terület Xxl fát turbóval , ami kb reggel 8 óra alatt érik be
    • Majd utána 3 terület event növény megint , vizezve , trágyázva : Az kb 5 óra
    • És ezt a malomba letermelem
    • Majd a maradék 1-0,5 órában eljátszom
    Már rég letermeltem mindent , és a malom is kész . :pCsak kíváncsi vagyok rá , hogy képes vagyok e erre xD

osztrak12, Gio, Rebcsok és 4 más kedveli ezt.
  2. -.-Kicsifarmer-.-

-.-Kicsifarmer-.- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most lettem kész a felhővel. de még egy ilyen eventet soha nem fogok megcsinálni, mint egy droid nyomkodom a pizzákat és a fánkokat, kukoricákat és a nyeremények a befektetett munka arányában nagyon szolidak. De persze csinálom, hiszen feladat. Ahogy kukori80 mondta: elég volt.
    Sok sikert a még küzdőknek, hajrá farmerok:)

osztrak12, Sandika, Gio és 10 más kedveli ezt.
  3. soramay72

soramay72 Fórum hercege

mindjárt vége xD:cry:xD, örömömben pityergek xD:cry:

osztrak12, Gio, Marika312 és 10 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Gratulálok.:)
    Aki még nem kezdte el a beadást annak csak azt tudom tanácsolni hogy ne hagyja a végére mert elég sok időbe kerül és meg is unja . Kell egy kis pihenőt is beiktatni. Nekem is elment közben a figyelmem, mert eszembe jutott hogy még nincs kész a vacsora. :D

maszilva, osztrak12, Sandika és 13 más kedveli ezt.
  5. -.-Kicsifarmer-.-

-.-Kicsifarmer-.- Utánpótlás-írogató

Sandika, Gio, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. kukori80

osztrak12, Sandika, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

No pont ezen mérgelődtem én is, a sok ku-hu-pi alá írtam a második sorba a többi rövidítést, és belekutyulódtam, a saját írásomat nem tudtam elolvasni! E miatt 1-2 tévedésem volt! Fakanalat csak keveset használtam, mert a 3-as szórások nekem jobban mentek, mint a 2-esek! Még a játék után is bogarásztam, ugyan mit írtam!:wuerg: Örülök, hogy végeztem! Hajrá Mindenkinek!

Ui: Kedves Cyra65! Én füzetbe jegyzeteltem, majd ha betelik, kidobom! Belegondolva, szerényen megállapítható, a "kissé függők" útjára léptünk! Nem is csoda, ha ferde szemmel néz a család!xD

osztrak12, Sandika, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  8. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Én ugy csináltam hogy kinyomtattam az eventleirásból azt a képet amin rajta vannak a rendelés részletei .... (az a három sor amin rajta vannak a hurka perec...stb ) és beszámoztam őket 1,2,3,4,5 és mikor megjelent a rendelés csak a számokat irtam fel.... pl: 325 és végig fakanállal játszottam le.....ennyi! :D:D:D:D

osztrak12, taga1, Gio és 11 más kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Most üzemeltem be én is a felhőt. Már tegnap is megcsinálhattam volna, elszámoltam a növényt, az este már nem akartam sokáig fent lenni miatta, így reggel még kellett ültetnem. Amúgy lazára vettem és nem tettem oda magam, mert tudtam, hogy így is meglesz. Igazából a szabad időmben az elmúlt 3 napban inkább néztem a Laver- kupát, s néha el is feledkeztem a farmról :)
    Meg aztán ma nappal nem farmoltam sokat kinti munkák fontosabbak voltak, most értem rá befejezni. Röpim az van bőven, kis túlzással a végére még 1 felhőre futná. A fakanállal pedig ellátnám még az ükunokáimat is :)

Sajnos nem tetszett az event. A perec jutalom sem villanyoz fel a felhőn, mert már olyan mennyiségben jön a só ezen a szinten sima aratásból is, van rá egyéb bónusz is, szóval felejtős. A tp-ért csináltam csak meg, igazából a láda sem annyira bőkezű. Olyan, mint a nagy átlag. Majd ezt is gyűjtögetem, aztán havonta 1x kinyitom.
    Hogy miért is nem tetszett még? Nos semmi fantázia nem volt benne, hisz a tortás eventből már 2x is elegem volt, ez sem volt különb. Segítség, rakosgatás nélkül nem tudtam volna hibátlanul megcsinálni a rendeléseket, ahhoz pedig nem volt kedvem, hogy többet foglalkozzam vele a kelleténél. Így is 8-cal több lehetőségem lett, azt nagy puffogással elkattogtam, de nem volt már igazán kedvem hozzá.
    Unalmas volt, sokáig tartott csak maga a válogatás, na meg a 77 rendelés. Némelyikért kaptam 1 pár zoknit. Kicsit vicces :)
    Na mind1, ez is kipipálva.

Aki még küzd, annak hajrá.
    A többieknek eventmentes időszakot! :D

osztrak12, Gio, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Ezt egy nagyon jó ötletnek tartottam és gondolkodtam is rajta hogy megcsináljam-e. De valahogy lesokkolt az időtényező. Nem akartam a járt utat járatlanra lecserélni, de holnapig még tudok egyet csinálni és ígérem hogy kipróbálom.

Maszatka47, osztrak12, Gio és 5 más kedveli ezt.
  11. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Bátyó :)

3x olvastam el, mire leesett
    :D:D:D

Maszatka47, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kakas nem szeret kapirgálni, hogy csak a járt, kitaposott út jó? :p

13. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok eventező farmertársaim!
    Kész az event, felhő aktív. :)
    A telefonom volt a segítségem a rendeléseknél, de ne tudjátok meg , hogy a családom mit mondott, amikor a monitort fotóztam.:D
    Elég időigényes event volt és az ételek nem nyerték el a tetszésem. Mind hizlaló, egészségtelen. Még jó, hogy nem kellett megkóstolni vagy megenni.;)

-W-595-, Maszatka47, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  14. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok! majdnem kész az event..csak.. (tudom..nem itt kell kuncsorogni..).Nem volt nehéz, csak sajnos sikerült rontanom...de talán meglesz

Maszatka47, osztrak12, Gio és 4 más kedveli ezt.
  15. |Tamás|

Szia!

Ilyen esetekben nem kell a családdal foglalkozni, elég ha annyit tudnak, hogy minden rendben van veled :D

-W-595-, Maszatka47, osztrak12 és 8 más kedveli ezt.
  16. kukori80

Szia. :)
    Szeretem az időkorlátos feladatokat és a memória játékokat is, de ez a kettő együtt valahogy nekem nem jött be. Lehet ha fotóztam volna akkor jobb lett volna, de így papírra írva elég nyögvenyelős volt. Hozzáteszem hogy nekem. Az meg külön bonyolította a helyzetet hogy csak a fákból-ólakból jött a felrepi. Nem ért annyit ez a felhő hogy ennyire túlkomplikálják. De ezt is megcsináltuk. ;)

Maszatka47, osztrak12, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  17. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia ulmo12 :)

Köszi, bár azt hittem, amikor kinyújtottam a szalagot, ami mutatja a végét, hogy lepetézek, mire kész leszek, aztán csak sikerült.:cry::p
    Azt gondolom, hogy a vegyes nem csak a pálinkában jó megoldás, hanem az ültetésben is, főleg, ha ilyen több felröpiből álló eventet adnak, én két területet használtam, azt is úgy hogy a széleken fák voltak, a Bölcs Tölgyest meg sem bontottam.Az 1x1-es vizezve és trágyázva ugyanannyi idő alatt érik be (7 órás növény esetén), mint a komfortos, amit szintén megszórtam minden jóval+még szupertrágyával is (a rekeszekbe nem elfelejteni a kari sütit és fehér ártatlanságot). Ez a kombó nálam most bevált, mert nem kínlódtam felröpihiánnyal, még mindig van 70 sapkám és 99 kötényem (azért megnézném Gordon Ramsayt, hogyan osztaná el igazságosan a szerencsétlen kukták között, biztos ordítana a maradék 29-el, hogy miért nincs rajtuk sapka)
    Érdemes kísérletezni különböző eventeknél, hogy a komfort hogy jön be, itt most jó szolgálatot tett.
    Azért drukkolok, hogy sikerüljön :)

Maszatka47, osztrak12, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

osztrak12 és Gio kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Kinyomtattam én is. A tortást is így csináltam. Lekicsinyítettem a képet, szétvagdostam, aztán az adott sorrendbe raktam mindig vissza, így már a 10.nél azt is tudtam hova nyúljak, hogy kirakjam az aktuálist, szóval pikkpakkra megvolt. Csak az a sok kattogás.

20. |Tamás|

Hmm, ezt szerintem nem is olvastam. Jó ötlet, ha lesz még, tuti a javaslatok között lesz ;)

Maszatka47, osztrak12, Gio és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.