Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Én is kész lettem az eventtel..felhő beüzemelve..hát kicsit fárasztó volt az biztos. ...a vége felé mikor még csak két megrendelés volt...már előre gyúrtm a háromra:D...úgy néztem és csináltam mintha 3 kellene nem kettőt...de belefért az időbe..úgyhogy ment a 3 is. Sok sikert aki még csinálja a felhőért. Köszönöm itt a segítségeket:)
    Én is hurkának néztem úgy is rövidítettem...de viszont mustár van melette lehet hogy virsli?:)):eek:

Cyra65, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszi, de én soha nem nézegettem a tagokat és nem is fogom.:) Lehet hogy lemaradok, de mint példa is mutatja mégsem.:)

Cyra65, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Okés, várom. Biztos a Tiéd is jó, ki hogy szokja meg.;)
    Nem voltam ideges, a gép mellett az íróasztalon kis helyen elfért. A tortásnál is remekül működött. Ott még jóval többet is csináltam a szükségesnél, de most valahogy már elég hamar meguntam :D
    Abból indulok ki, hogy látom-"jelképesen megfogom"-kirakom-visszarakom, szóval a megerősítés többszörös, így biztosabb és gyorsabb az eredmény. (A memóriajátékoknál mindig többszöri csatolással próbáltuk a gyerekekkel is megfigyeltetni a dolgokat. Eredményesebb.)
    Mindig maradt 5-6 mp-em az ellenőrzésre is, nem tart a kiszedés olyan sokáig, s az étkek, italok is jobban bevésődnek, biztosabb a siker. Ami egyenlő volt több helyen is, azt megfogtam az ujjammal. 3nál már elég húzós a dolog, annyira megdolgoztatja a memóriát, hogy másként biztosan rontottam volna párszor.
    Amúgy ez a verzió a nyelvtanulásnál kép-szó kártya segítségével is jól működik, de fogalomtanulásnál is kiváló. Egyik kártyán az adott szó a másikon az értelmezés. Összekevered, kiválogatod, elolvasod, értelmezed. Aztán újra. Amolyan játékos tanulás, s eredményesebb, mint csak ülni és nézni a könyvet :)
    Írni sztem sokkal tovább tart, nem látod közben a képet, de persze Neked így jött be, így a jó.;)
    Tanulásnál viszont az írással való kiegészítés tényleg eredményesebb, főleg ha hangosan olvasod is, mondod. Látod, olvasod, hallod, írod. Kicsiknél a betűtanulás hihetetlen eredményes így.

Köszi :) Pedig ezt már leírtam a tortásnál is.
    Amúgy nem ragaszkodom az ismétléshez, kitalálhatnának újabbat is ;) Vagy ne 77 csak max 30 legyen :D

No, mára jóéjt. Jó játékot, aki még bírja :)

szellorozsa, Cyra65, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  4. hupi78

hupi78 Fórum hercege

no én nem onnan puskáztam:D:D

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hanem? :p Sejtem, honnan. :p

Utoljára szerkesztett: 25.9.17
  6. Betti!!!

Betti!!! Fórum-zöldfülű

Én nem szoktam fórumozni, de most beleolvasgattam, mit írtatok. Arról nem, ami engem nagyon bosszant az event során. De már a tortásnál is tapasztaltam. Én mindig csak kicentizve tudom végigcsinálni az eventet, ezért nagyon megvisel, hogy a menü kiválasztásakor majdnem mindig átugrik a kattintás után egy összetevőt, és így eleve rossz lesz az eredmény. Ha puhán nyomom, az a baj, ha erőteljesebben, akkor pedig az. Ez pedig azt eredményezi, hogy elfogy a hozzávalóm, amivel végig tudnám csinálni jó memóriával (telefonnal) és szinte rákényszerítenek, mikor már csak 1 vagy 1 hiányzik és nincs több, h vásároljak.

Rebcsok és stellácska26 kedveli ezt.
  7. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Végül sikerült befejeznem! Köszönöm a segítséget gazdatársaimnak! :D

Maszatka47, Gio, strawberry49 és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Szia. Nem kell vásárolni, hanem frissíts játék előtt. Vagy kilépsz, vagy CClenanerezzél. Közben vegyél igénybe egy fakanalat, az hosszabbítja az időt.

Cyra65, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  9. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Event már hétvégén kész volt .
    Viszont akinek még szüksége van rá,
    használhatja így is ha nincs kedve fotózni,írni

10. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Sziasztok az utolsó 360 -asnál vagyok , illetve ott is a 2 perecen túl egy picivel . Honan tudom ? pont kell még ? Köszi !

Gio kedveli ezt.
  11. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    360-asnál 360 pont kell. Egy megrendelés - hibátlan teljesítés esetén - 60 pontot ér, tehát még 6 szakácsöltözet kell hozzá.
    :)

12. tereza6517

tereza6517 Haladó

Köszönöm szépen a választ!

Maszatka47 kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia. Az utolsóhoz 6 beadás kell. Kép nélkül nem tudjuk pontosan megmondani hol tartasz. Gyanítom hogy még 4 beadás kell. Ez 600 növény, 16 szakácssapka,20 szakácskötény.

Cyra65, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  14. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Szia kukori80!
    Egy megrendelőnél még azt gondoltam: legyen memóriajáték. Kettőtől kezdődően inkább a telefon + fotó kombinációra támaszkodtam. A végére sajnos úgy éreztem: unalmas időrabló. Lehet változatosságnak legközelebb kipróbálom a jegyzetelést. De inkább nem szeretném.

Maszatka47, Gio, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  15. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Köszi a segítséget remélem sikerül 4 beadás !

Maszatka47, Fenyvesi1010 és Gio kedveli ezt.
  16. kukori80

Nekem minden felhősor kell, ezt előreveszem. :) De ez egy szenvedés volt részemről. Nem érdemelte meg ez a felhősor azt a munkát amit beleöltünk. Túlbonyolították. Erre a munkára adhattak volna egy sokkal ütősebb felhőt is. De ez csak magánvélemény. Megcsináltam, túl vagyok rajta és ennyi.

kovacstne, Cyra65, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Végre gyűjtöttem némi erőt és ellőttem az utolsó 14 játékomat. Növényt elhasználtam mindet, röpim maradt másik 14 játékra való, de nincs semmi, ami miatt ültetnék még... kaptam még pár fát meg 1 ólat, amilyen szupi dolgokat kaptam az előzőekből, ezeket ki sem teszem. A soha viszont nem látásra, kedves röfi, nem bánnám, ha kivándorolnál:D 271 fakanalam is maradt...na nem baj, várom a vidéki bulit.

Maszatka47, alpha58, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. hupi78

hupi78 Fórum hercege

barátom ;)nem jó az ütős felhő mert kitöri a képernyőt:D:D:D

19. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Öööö, :eek::) ha nem haragszotok, megfejteném a rejtélyt. Ime az igazi bajor kolbász:
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/09/25/896126225_bajor_2_2015101.jpg

Cyra65, -BombadilToma-, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Szia. Inkább foglalkozz a szintlépéssel. ;) Hol tartasz?
    Dehogynem jó.) A répás csatni nem lett jó?;):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.