Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nem ez a szégyen,hanem az,hogy utolsó előtti napon még nem olvastad ismertetőt vagy 1000 hsz-t,hogy fák és ólak adják a röpit és nem a rózsa meg az anyám kínja.>:(>:(
    Ha a Módik és többek nem mernek komolyabban szólni vagy az asztalra csapni, akkor én leírom,hogy úgy az 50-dik oldal körül,hogy ez és ezen dolog felfogása,olvasása már unalmas és tán Szegénységi Bizonyítvány is a hőbörgők részéről. >:(
    Nagy fokú lustaság legalább az ismertető legelejét megnézni,mert ott legfontosabbak pár sorba elsőként szépen össze foglalva mindig és minden fontos infó.:cry::cry::cry:

cass0129, nyuszika215, GYuGYu1003 és 11 más kedveli ezt.
  2. hupi78

hupi78 Fórum hercege

a szintlépésről annyit ma reggelt lettem 178 as és 10 millát már letoltam belőle xDszedem a pacskert mert lemaradok :D:D a csatnit kérdésedet nem értem lehet lemaradtam valamiről:cry::cry:xDno de elköszönök hosszú napom volt és a hét is hosszú lesz nyó éjt nektek

Cyra65, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Volt ilyen rendelés is? Hogy lehet elrontani egy ilyen rendelést? Gondolom papírral és ceruzával, nem?

Tippelek. Képmettszővel.

Cyra65, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem Neked írtam a szintlépést hanem nyuszikának, de mindegy.:D
    Gratulálok neked is.)
    A csatnit adja egy felhősor, arra írtam.:)
    Menjél csicsimanózni, jó éjt.:)

Cyra65, hupi78, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok , szép estét Mindenkinek, bár úgy látom és olvasom, nagyon sok itt a negatív vissza jelzés az eventtel kapcs.
    ;) Annyit teszek hozzá, nem volt kötelező csinálni, le volt írva , mit fogunk kapni . EVENTISMERTETŐ ! Utólag nem kell panaszkodni. Én sem kaptam a titok ólakból és titok fákból semmi érdemlegeset, de ezt is tudtuk. A felhő volt igazából lényeg, de az sem volt kötelező senkinek ! :inlove::inlove: Mellesleg , meglepően olvastam , a Kuncogóban és a Pletykában, hogy " magas " szintű kitüntetett gazdák nem tudták megcsinálni????? Akkor nem ott kellene pletykálgatni, hanem az eventre koncentrálni , vagy pedig nem kell utólag panaszkodni !!
    Bocs , de ez ki jött belőlem. Én még mindig csinálom, bár régen készen vagyok, de örülök a sok plusz ajándéknak, amiket még kapok a megrendelésekért. 8)8) Magánvélemény volt, mert ha valakinek nem tetszett az event leírása, minek kezdte el, nem kell, de panaszkodni sem kell utólag !!!!! :cry::cry::cry: Nem volt kötelező az event senkinek !!!! ;);) Még most is ültetek evengazt, ha kapok jutalmat érte, számomra egyértelmű , hogy azt fogom csinálni és nem mással foglalkozom. >:(:cry:

Utoljára szerkesztett: 25.9.17
    Sikka1, Cyra65, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia szellorozsa! :)
    Ez bizony nem hurka, hanem grillkolbász! ;):D Jól tetted, hogy gyanakodtál! :D
    Egyébként szombat reggel már befejeztem az eventet, meglett a felhősor is:
    Sikerült begyűjtenem 3 meglepetés ládát is már: [​IMG]
    Valamennyit még pincérkedtem, képmetszővel gyorsan és megbízhatóan ment, csak a szememet meg az egeremet kellett használni, a memóriámat abszolút nem kellett megerőltetnem. ;)xD Termesztettem még egy kör
    event növényt pluszba, s miután az kifogyott megint, ráálltam inkább a pajtatöltésre. :D
    Most már 300 fölött van a felröppenők [​IMG] és a fa merőkanalak [​IMG] száma :D. A tölgyesen a mamutok 1:1 -be adták, a széleken levő fák 15-20% -ban, de a raktárházak 90-100%-ban. Mivel ezeket kint hagytam, folyamatosan ontották a felröppenőket, és a három területből másfél területen ültettem csak az event növényt. :D
    Gratulálok mindenkinek aki végzett, és drukkolok azoknak, akik még küzdenek vele. :D:inlove:

Leho69, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  7. osztrak12

Szia Fenyvesi1010 !
    :mad::mad::mad: "............Mellesleg , meglepően olvastam , a Kuncogóban és a Pletykában, hogy " magas " szintű kitüntetett gazdák nem tudták megcsinálni?????..........":mad::mad::mad:

Cyra65 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Szia osztrak12, ma este olvastam ,magam is meglepődtem. Nem írok sem neveket , sem nem érdekel, bizony igen hihetetlen volt számomra is. Jó éjt . És remélem jól vagy már !!! 8)8)8)

Cyra65, Maszatka47 és osztrak12 kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Pontosan így van, egyet értek Veled osztrak12 !!! Olvasni kellene néhány gazdának az EVENTISMERTETŐT !! De ha nem veszi a fáradtságot, legalább a csevegőbe benézne néha, hogy más gazdák mit írnak, hiszen abból is kiderül. :cry::cry::cry::cry: Azonban a Szegénységi Bizonyítvány kissé erős volt, így nem lehet másokat minősíteni . / legalábbis megtartjuk magunknak ezt a fajta erős kritikát, és most én fogalmaztam gyengén / :inlove::inlove:

Cyra65, marica53, Maszatka47 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Kedves osztrak12!
    Érdekes, hogy így felháborodsz a BP nevében. (Talán rokon? Mert akkor még érteném.)
    De! Szegénységi bizonyítványom bizonyítékaként hadd említsem meg, hogy a virág előtt bizony, bizony fával próbálkoztam, de az sem adott felröppenőt. Ahogy ***** kínja sem. :)
    Szóval nem sok értelmét látom ám az ilyen "válasznak", mert nem hiszem, hogy dolgod lenne játékostársaid leszólása, minősítése.
    Neked bizonyára sikerült, hát örülj neki. (Csak megjegyzem, hogy nekem is nagyon sok event sikerült, több, mint 120 felhőm van, túl a "bűvös" 100-ik szinten.)
    Mindezek fényében építő jellegű hozzászólásoddal sajnos nem tudok mit kezdeni.
    Mély tisztelettel,
    .kutty.

11. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Helyzetjelentésem. 1 (amit véletlenül elszúrtam az első nap, ez van) + 56 rendelést tudtam eddig megcsinálni.
    A csikkon a 8/5 csomag kiváltottam már. és 525 szakasznál 90% járok.
    Hát nem hiszem hogy meglesz az a 22 db termék ami még kellene. De még holnap lesz egy aratásom.
    Hiába ez van 2 nap alatt növény letermeltem. Aztán ólakat raktam ki (Piros, neon, narancsokat). De nem nagyon adta így sem a felröppenőket eddig, van. Vagyis amit tudtam én megtettem. Nem rajtam állt hogy nem sikerült befejezni végig majd. Ez van.
    Bezzeg abból a fakanálból jött jó sok amiből inkább kevesebb jött volna és ólak és fák adhattak volna felröppenőt inkább. Arra jobban lett volna szükségem.

De ahogy mondta egy ismerősöm aki már befejezte, Eddig szórakozás volt neki feljönni játszani, de most már mintha munkateher lenne lassan neki. de még mindig megcsinálja ahogy én is folytatom még de meddig jó kérdés :)
    Nem panaszkodásként írtam csak elmondtam a gondolatomat :) Ez van haladunk tovább.

Na majd még vége előtt írok :)

DRAGON86

12. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok! Készen lettem. Hurrá! A grillkolbász kissé hurkaképű xD. Jó éjt!

Gio, genka53, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

:D:D Én meg Kenőmájasnak nézem inkább,mint kolbásznak.xDxD

ulmo12 és Maszatka47 kedveli ezt.
  14. Ellakisasszony

Ellakisasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Most kezdtem el beadogatni a szakácsöltözetet, 82 beadtam és nem vagyok kész.Az elején az van írva,hogy 76 db kell.Akkor nekem miért nem volt elég a 82 és a növényem is is volt termelve,az sem volt elég még jó, hogy több volt,most kezdhetem el szaporítani megint, szóval nem értem.:(

osztrak12 kedveli ezt.
  15. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Nehéz event volt.....most lettem kész! Ez lett a 180. felhőm!:inlove:A memóriám nem a régi, de jó egy okos telefon ilyenkor!:D

Gio, genka53, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Öregedők tábora? olyan is van? azonnali tagságot szeretnék még fiatalon is :D Nagyon szépen köszönöm.
    Szia!

Igen, valami olyasmi volt most már azt mondom, hogy tegnap :D Őszülés? nem tudom mikor fog kezdődni, remélem nem mostanában :D Nagyon szépen köszönöm :)

Gio, genka53, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  17. zolmány

zolmány Fórum biztosa

A németeknél a grill kolbász az ilyen!

Gio, genka53 és osztrak12 kedveli ezt.
  18. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

A 76 db maximális kiszolgálásra (pontra) vonatkozik. Ha párat elszúrsz, emelkedik a beadandó száma.

Gio, genka53, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. torjan56

torjan56 Junior szaki

Nehéz event volt de befejeztem,csak nem tudom a felhőt beüzemelni mert azt írja nincs az eszköztáramban.?nem értem

osztrak12 kedveli ezt.
  20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Gio, genka53, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.