Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kutyi-

-kutyi- Fórum-zöldfülű

Reggelt!

Szólni szeretnék, hogy néha bebuggol vagy mit csinál a játék. Anno a tortásnál is volt ilyen, akkor nem szóltam.
    A kétféle menünél tartok épp és felírom papírra mit kell választani meg ugye a plusz idő. Épp az első menüt választottam ki, amikor a desszertet kihagyta és megint a főételt adta választási lehetőségnek. Utána össze-vissza, azt sem tudtam, láttam mit választok. Csináltam printsct is.

Másnál is előfordult ilyesmi?

osztrak12, mebajah és szellorozsa kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egy kép kíséretében Kérlek keresd fel játékunk supportját.

genka53 és osztrak12 kedveli ezt.
  3. -kutyi-

-kutyi- Fórum-zöldfülű

Reggelt!

Annyira nem érdekel a dolog. Csak jelezni akartam, meg megtudni másnál is előfordult-e.

Gio, osztrak12 és szellorozsa kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia -kutyi-

Nálam minden rendben volt , csak végigrohantam rajta és kész lett :p

Gio, genka53, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Hosszú idő óta, ez lesz az az event, amit nem tudok befejezni! :(
    Nagyon nem idegesítem magam,...hisz látván a felhősort,...amit ad,...szerintem nem egy nagy durranás!
    A sapkák abszólúte nem jöttek,...
    Gratulálok, aki befejezte,...lehet, hogy én elszúrtam kicsit!...De ez van!...További jó játékot Mindenkinek! :)

Gio, osztrak12, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Oké.
    És hivatalosan ? :p

genka53, osztrak12 és szellorozsa kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Hivatalosan az event ideje alatt teljesíthető, nincs megadva, hogy mennyi idő alatt lehet átlagosan kivitelezni az eventet ;)

Gio, genka53, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Kár . :cry:

osztrak12 és szellorozsa kedveli ezt.
  9. Kitti-31

Kitti-31 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Én most tudtam befejezni :) Gratulálok a 100 as szintedhez ,én pár napja lettem 99 . jó event befejezést mindenkinek :)

Gio, Leho69 és kedvenc62 kedveli ezt.
  10. povika

povika Járnitanuló

sziasztok .van egy problémám , ahol a haladás figyelem ott nem értek valamit. 383 as pontnál tartok . van még 525 majd 490 végül 360. felhő sort mikor adja?? amit még kér , ennyi öltözet nincs ami még kéne

osztrak12 kedveli ezt.
  11. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Számomra ez most hihetetlenül hosszú idő alatt teljesíthető event volt, zavart a visszaszámlálás is, 525 után jött a 490, majd a 360.
    Tegnap este sikerült befejeznem, ötször hibáztam, pluszban csináltam még 9-et. Nagyon sok felröpi maradt pluszban, igaz növényből csak 117, de a többiből ennél jóval több.
    További szép napot!

Gio és kedvenc62 kedveli ezt.
  12. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!
    Felhősor csak a legvégén!!!

13. -kutyi-

-kutyi- Fórum-zöldfülű

Jöttem vissza: másik farmnál rosszabb volt 6 db játékom buggolt be. xD Most dobom utolsón, megnézem ott is csinálja-e.
    Elég fura, hogy csak nálam rosszalkodik...

Ui: igen ott is, rögtön a másodiknál...

14. povika

povika Járnitanuló

köszönöm. ezt akkor nemtudom befejezni.

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

41,4millió kell még. Ma jó aratásom lesz megint, már kütyük vannak kint. Még kb. 2 hét, ha a vidékit hamar lezavarom. Ahhoz képest, hogy kari ajinak gondoltam a 100-at:D Mondjuk a gatyámat is tavaszi koszorúra meg húsvéti lekire költöm, de ördög vigye a csp-t, visszajön a fácánokból;) A bahán meg fókaidomár lettem:music: nagyon jók az új nevek:D

Utoljára szerkesztett: 26.9.17
    Gio, Cyra65, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  16. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Van valakinek felesleges sapkája?
    Sok fa van kitéve, mégis alig jön!!!

osztrak12 kedveli ezt.
  17. kisegér01

kisegér01 Járnitanuló

Igen. A felhő kiváltva, a bepörögve rajta a többinél azt írja, hogy nincs az eszköztáramba, pedig ott van a kergére ki tudom tenni, de a felhőre nem.

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  18. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Learattam az utolsó adag eventnövényt, 26 rendelés elküldtem: 3 TP, 5 BTP, 4 CSP, 5 KKTR, 6 SZTR, 1 Jáde ól és 1 Lhoce fa az eredmény. Továbbá kipörgettem egy 6 órás +1 termésbónuszt, amit semmire sem tudok használni immár... :)

Utoljára szerkesztett: 26.9.17
    Gio, Sali~*.* és kovacstne kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Csak érdekesség szempontjából!xDxD
    Maradék:fakanál:259-kötény:289-sapka:286!!!!!!!!!!! De miért nem addig jön amíg kész nincs az event???xDxDxDNövényt ültetni már nem volt kedvem,mert fontos ólakat raktam ki

Gio, genka53, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    No akkor már nem sok van hátra, hajrá, hajrá. :)
    Ma leteszteltem a számozott verziót, elsőre nem sikerült valami fényesre. Ezt még gyakorolni kell egy kicsit. :) Volt ahol ösztönösen betűket írtam a szám helyett. :D

Gio, genka53, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.