Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. verbung

verbung Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem nem jött össze. Majd legközelebb ügyesebb leszek. Csak az bánt, hogy két sapkára vagyok a bepörögve kitevőtől. (már kértem ahol kell és reménykedem)

Gio, osztrak12, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  2. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok :) Nagy nehezen, de befejeztem az eventet most, így szinte az utolsó pillanatba. Nem is emlékszem rá, hogy volt e olyan event, amit ennyire a végén fejeztem be. o_O Ennek több oka is volt. Egyrészt egy nappal később kezdtem. Aztán volt, hogy csak reggel és este arattam. A végére már ott tartottam, hogy a felröppenő több volt a kelleténél, mint event növény. De a fő ok az volt, hogy baromira untam az egészet. Nem tudom, ki hogy van vele de a bakancsom tele volt a megrendelésekkel. Marhára untam. Biztos ez volt az oka annak is, hogy nem is tudtam rendesen odafigyelni rá. Én a kockás füzet technikát használtam, felírtam a kellékek összetevőinek kezdő betűit, amit időnként elírtam, vagy ha nem írtam el félrenyomtam. És untam.... egész végig untam az egészet. Mind egy, túl vagyok rajta és ez a lényeg. Nagyon ütős nyereménynek kell ahhoz lennie, hogy még egyszer belevágjak egy ilyen eventbe. Viszont túltermelésem alig van, nem is lehet annak nevezni. Maradt 99 eventgaz, 86 szakácskötény és 45 szakácssapka.
    Mindenkinek aki végzett gratulálok, és akik csinálják még kitartást és sok sikert kívánok. Most megyek visszarendezem a farmom és legalábbis holnapig, de eldobom a kulcsot :D

Zsolti23, Gio, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ez hihetetlen!!! valami tévedés, félreértés, vagy valami egyéb furfang állhat a háttérben!
    Most Először a Farmerama Történetében megvan az összes FELRÖPIm vásárlás nélkül!!! :D
    már csak az utolsó aratást várom, kb. még 3 keverést kell teljesíteni, (egyébként 8 lesz belőle, hacsak nem vagyok nagyon béna, elég a 3 is!) és kéééész! ha addig nem lesz áramszünet, nem kapok infarktust, vagy egyéb rajtam kívül álló ok nem keletkezik, hát be fogom fejezni, ha addig élek is! :D:music:;)xD
    (addig is megyek főzni, további jó játékot mindenkinek)

Gio, genka53, kedvenc62 és 16 más kedveli ezt.
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Tamás!
    Szülinapi köszöntőm annyira vicces, Ha meghallod, olyan leszel mint egy spicces!:p
    Ezért aztán nem mondok inkább semmit, Legyél hát így felköszöntve, a keservit!:D:inlove:

Bár a szülinapi tortád biztos finom és édes volt,Ha a képedbe nyomjuk, ne légy ránk túl mérges,:p
    Nevess inkább rajta, hisz az benne a jó, hogy a köszöntő rövid és vicces:D

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT ÍGY KÍVÁNOK!xDxD:inlove:xDxD

Gio, Cyra65, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  5. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap meg lett a felhő. A kapott titkos ólakat és fákat kitettem reggel. 1 csillagot kaptam. Legtöbbször BTP, TP, CSP volt a jutalom. Volt titkos, mint említettem, de a szupitrágya, és társai is megjelentek... AB sehol. Feleslegesnek érzem egy heti munkámat, a felhő volt az egyetlen, aminek örültem. Most nekiállok feltölteni a pajtát.
    Az utolsó drukk idejére még sok sikert kívánok az eventezőknek!!

Gio, Cyra65, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  6. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, szép napot Mindenkinek !! :D:D:D Ahogyan tegnap este leírtam, én ha készen is voltam az eventtel, folytattam tovább. Miért is ne hozzak ki belőle, még , amit lehet . Az eredmény : 15 megrendelés mára idáig, ebből begyűjtöttem 36 szupitrágyát, kb: 40 E Tp / pontosan nem számoltam, / és szintén kb . annyi Btp-t. 2 titokfa , 1 talányos tenyészet . azt tudjuk a titok fákból és tenyészettől nem sokat lehet várni, de nekem megérte. ;);) Miért is ne csináljam , ha pluszt kapok . xDxD

Utoljára szerkesztett: 26.9.17
    Gio, Cyra65, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  7. osztrak12

Szia -kutyi- !
    Most dobáltam be 61 db-ot 1,5 óra alatt kb és semmi gondom nem volt végig.:D
    Amúgy nekem tetszett ez a játék.:pNem volt röpikkel sem,semmi gondom,hisz magok felszaporításával együtt már az első 45-dik órában kész voltam.Amikor kész felé ballagtam,akkor ahogy meglett pár fa vagy ólszüret,akkor dobáltam azokat menübe és mentek 1x1-es kockák.;):pMinden fám és ólam Alapba volt kint és nekem nagyon bejött.:D
    A kötényekkel nem vagyok kibékülve,mert azok bíz, arra nem hasonlítanak,de 1 gumigatyára igen.xDxDxD
    Ui:
    A sok kimaradó fakanalat tán Tamás esküvőjére gyűjtsük?:music:Legénybúcsúkor a lovaskocsiról azt fogja árulni:D,míg a leányzó a petrezselymet?:music::inlove:xD

genka53, nyuszika215, Ditti58 és 2 más kedveli ezt.
  8. verbung

verbung Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

"Bepörögtem!!":DxD:D
    Nagyon szépen köszönöm a sok sapkát, meglett a bepörögve kitevő!!!

Köszönöm-köszönöm-köszönöm!
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Gio, genka53, Leho69 és 8 más kedveli ezt.
  9. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Összegezve tetszett ez a sörfesztivál,:D igazán csak az ajándékok mennyisége és minősége8)/régi titkok/ nem tetszettek.. de kivégeztem és + 37 kiszolgálás is meg van!;) Na ez nem 1 királynős begyűjtés volt:wuerg:...pedig megdolgoztunk érte!!!:cry:
    Kiskertjeimben is üzemel a felhő és +20-30 közötti ráadás is sikerült!:pAz állatok úgy is kellenek majd az októberi tenyésztősbe, hát akkor már csak egy kis gazt termeltem hozzá!;) A beadásnál igaz, hogy a szemeim nem bírták a gyűrődést,o_OxD pedig a jó szemügém volt üzemben!:D

Tamás ! Sok, boldog szülinapot kívánok!:D

Gio, genka53, GYuGYu1003 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! Úgy látszik nálam működik az a taktika, miszerint majd lesz valahogy! Mert ma reggel be tudtam fejezni, sőt, mostanra lett pár pluszom, szintet is tudtam lépni, úgyhogy nem panaszkodom! Estére beérnek az összegyűjtött ólak, remélem lesz emlitésre méltó! Hajrá azoknak akik az utosó röpiket gyűjtik és keverik az öltözeteket!
    Ja és nálam a telefonos-képrögzités hozta meg a teljes sikert a találatokkal!

Gio, Fenyvesi1010, marcsi152 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Amennyiben megadod a szükséges adatokat, szívesen ránézek.

Gio, genka53, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Köszönöm ezt kérdeztem igen, sikerült ezt a mennyiséget bekevernem, és eljátszanom! Sikerrel vettem az akadályt, befejeztem az eventet!

Gio, genka53, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Nagyon szépen köszönöm, igazán jóra sikerült :D
    Nana, az egy dolog, hogy ismét öregedtem egy évet, de nem szeretnék mostanában házasodni még :D

Gio, genka53, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Szia!

Nagyon szépen köszönöm :)

Gio, genka53, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

Na végre!:inlove:Máskor előbb kapj a fejedhez !xD Nagy Gratula neked is!xDxD:inlove:

marcsi152, Fenyvesi1010 és kukori80 kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Kapsz Te mindjárt olyan fakanalat.:D Tamás azzal fog hazáig kergetni téged.:D
    Gratulálok az eventhez, ügyesen csináltad. :) Legközelebb is így próbálkozz ha sok felrepit kérnek.

Gio, Cyra65, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. kisegér01

kisegér01 Járnitanuló

ID: 54470876 nem tudom mit kell még megadnom kisegér01, ha kell más is írd meg és én is megírom. Előre is köszönöm a segítséged!

Gio kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Kedves Tamás! Ezzel a kis versikével szeretettel köszöntelek.:)

Csak megszületni volt nehéz a férfiaknak,
    Hisz a nők mindent a férjük elé raknak:

A tortádat is mindig helyetted szelem fel,
    Már csak éppen a szádba tennem nem kell.

Ne légy rám dühös, tudod, hogy viccelek,
    Ezért aztán gyorsan fel is köszöntelek!
    Boldog Születésnapot!

Gio, Fenyvesi1010, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

Ezek az adatokat elegendőek.
    Ellenőriztem és a "Ki mer ujjat húzni?" kerge kertedben van, "Repül a nehéz kő" és a "Sörfesztiváltánc" a zuhatagoson van. "Bepörögve" pedig a felhősoron megtalálható.

Kérlek, keresd meg őket a 2 területen.

Gio, marcsi152, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Szia!

Nagyon szépen köszönöm :)

Gio, marcsi152, genka53 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.