Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. verbung

verbung Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:!!!
    Nem is tudom leírni a boldogságomat, el sem hiszem de a felhő is összejött.:D:D:D:D A végére még a tyúkok is adtak felröpit. Még egyszer köszönöm mindenkinek a sok-sok ajándékot! Külön is írok még mindenkinek csak épp a rendszer leállított, hogy túl sokat írtam, várjak. (majd este írok)

KÖSZÖNÖM!!! SZUPER KÖZÖSSÉG!!! JÓ ITT LENNI!!!

Gio, Cyra65, marcsi152 és 21 más kedveli ezt.
  2. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Éss.....meglett a felhőm!....El sem hiszem! :)
    Köszönöm ''kemesréka'' és ''rózsabimbó'' szomszédaimnak,....mert mindent megtettek azért, hogy azok a bizonyos ...sapkák...összegyűljenek!
    Legyen mindenkinek szép napja! :)

Gio, Cyra65, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  3. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Örülök a sikerélményednek, gratulálok:) Egy kívánságom lenne csak ezzel az eventtel kapcsolatban: ne csak a neve tudassa velem, hogy ez sörfesztivál volt...

Gio, Cyra65, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  4. kisegér01

kisegér01 Járnitanuló

Köszönöm, teljesen összezavarodtam már össze-vissza kerestem és nem találtam. (összekevertem a bajor felhősorra tehetővel, mert amint látom azt 2x vettem meg) Még 1x nagyon köszönöm és ha jól látom te ma ünnepelsz úgyhogy küldöm én is a jókívánságaimat neked!!!

Gio, genka53, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  5. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Kész az event :)

Gio, -W-595-, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  6. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az eventem szombat reggelre lett kész,azóta röpködtek ám a röppenivalók,51 + rendelést teljesítettem,kötény/37/ és sapka/59/még van,de a gazom elfogyott!:DA tp,btp és a csp mindig jókor jön,de a titokólakat a hajukra kenhették volna!xD
    Tamás,verset írni nem tudok,mert Petőfi nem vagyok,de azért boldog születésnapot kívánok!xD

Gio, Cyra65, -W-595- és 12 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Végeztem mindennel és ez lesz a kedvenc eventem :D
    Egyedül az nem tetszett , hogy mindig olyan jégkrémet kaptam , amibe már beleharaptak :oops:o_O:eek:xD

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Amit az eventnek fogok odadni :
    • 113 db event növény , de ezt komfortba rakom . Visszaváltásnál jó lesz
    • 83 kötény
    • 59 sapka
    • 333 fakanál
    A következő eventre már elraktam múlt héten az Xxl fákat :inlove: Ja , hogy melyik kell ? Azt én se tudom még xD

Gio, marcsi152, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  8. janoj01

janoj01 Fórum-zöldfülű

Sajna nem sikerül befejezni az eventet xarul adta a felröpit így még nem jártam!!Borzasztómérgesvagyok!!!

Gio, ambrusne, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

... és készen is vagyok, még túl is teljesítettem. :) sok hozadéka egyelőre nem volt, egyedül egy titkosból kikelő teknőc hozott örömet, de talán majd a felhő adogat valamit

Gio, osztrak12, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  10. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia! Majdnem egy éve játszom, de nekem még nem sikerült egyszer se saját erőből befejezni az eventeket, ha nagyon akartam, hát vásároltam hozzá. Azt figyeltem meg, hogy az első napokban egész jól jönnek a felröpik, aztán az utolsó 2-3-ban ritkul. Most az event kezdetén jól jártam azzal, hogy nem volt időm átrendezni a farmot, így nagyon sok állat és fa maradt kint, amik ontották a felröpiket. Majd szombat estétőll álltam rá igazán az eventgaz szaporítására, (igaz, éjjel megvártam mindig, hogy beérjen, így volt, hogy 2-kor feküdtem le.) Ezért a felröpikkel nem volt gondom, az eventgazt is sikerült ma 1 órára letermelnem.
    Legközelebb biztos Te is ismét sikeres leszel - és remélem, ezután már én is mindig :)

Gio, marcsi152, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  11. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, gratula, ad a felhősor, 21 E Tp , 1 perec, 1 meglepetés láda. Töltési idő 14 óra. ennyi 8)8)8)

marcsi152, osztrak12 és Ditti58 kedveli ezt.
  12. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Sziasztok sajna idő hiányába kettő malom termék hiánya miatt felhősor ugrik.Kitehető mind meglett Aki befejezte gratula.

osztrak12 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  13. *boszi*

*boszi* Aktív író

Juh-héj és birkabőr!!!!!!!!!!! Sziasztok!

Most végeztem az eventtel. Ilyen még nem volt, hogy ennyire ki legyen centizve. Igaz 3 napig net-közelben sem voltam. De összejött! Hip-hip-hurrá!!!!!!!!!!!

Gio, Cyra65, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  14. seventhdance

seventhdance Utánpótlás-írogató

pont 2 szakácskötény hiányzik :(

Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  15. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

köszi, én is így gondoltam :) valami farmpengőről is volt szó, ami a ládából lesz, de egyelőre még csak turbóganét kaptam :D

Gio, osztrak12, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jó lesz még az zokni, jönnek a hidegek!xDAmúgy az jutott eszembe,2 hét és 8 éves a Farmerama, remélem a BP megjutalmazza a régi játékosokat, na persze a kicsiket isxDxDxD

Gio, marcsi152, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

A meglepetés , az meglepetés !!! Mindig más van benne, nem feltétlenül farmpengő. :cry::cry::cry: A turbó gané is jó valamire, nem ?

Ditti58 kedveli ezt.
  18. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Végső jelentés: Sajna Event elbukva. Ok. Felröppenő hiány. Ez van :)
    Sikerült a végére 72 kikevernem és bedobálnom. Így 8 ajándékcsomagból 7-meglett. :)
    Felhősor felröppenő hiány miatt (Főleg sapka) nem jött ez van. Talán majd egy másik eventben megszerezhető lesz. Addig raktárban maradnak a kitehetők. :)
    Szomorú nem vagyok mert már mostanában megszoktam az ilyen eventeket hogy szívatnak :) Kevés már a játékoz a kemény munka és a odafigyelés sajnos. Szerencse is nagyon kell.
    Amúgy csak megemlítem nekem hiba nem volta beadásoknál a event soron, nem is hibáztam azt az egyet elején :)

Gratulálok akik végig befejezték és kitartás akik még küzdenek.

Üdv: DRAGON86

Gio, marcsi152, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  19. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sajnálom... (most milyen empatikus és okoska vagyok, hogy 1x sikerült végigmennem egy eventen! megnyugtatok mindenkit, máskor is az vagyok) nem lett volna érdemes azt a néhány felröpit megvenni FA-ért?
    A kitehetőket pedig addig se tartsd raktárban, hozza a TP-at.

Gio, marcsi152 és osztrak12 kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!

A "Sörfesztivál: Gyors kiszolgálás” event végeztével a topicot zárjuk.

Köszönjük a hozzászólásaitokat, a tapasztalataitokat és a véleményeket is!

Gio, marcsi152, genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.