Visszajelzés Sörfesztivál : Gyors kiszolgálás eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Aloha kedves HéricsBáró!:inlove:
    Nagyon szépen köszönöm!:)
    De ezt a napi 4 óra érésidő leírást nem találtam8)8)8)sehol!Ez a prémmel "együtt" jár?:p

Maszatka47 és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Szia!
    Én is kipróbáltam ezt a képmetszést, de nem sikerült többszöri próbálkozással sem :(
    Elhúztam balra a fórum képernyőjét lekicsinyítve, megnyitottam a képmetszőt, de nekem az egész hsz-edet beteszi, nem tudok kimetszeni csak egy részt belőle. Nem rajzolja körbe amit kiakarok metszeni. És egymásra rakja a képet. Mit csinálok rosszul?
    Segítene valaki? Köszönöm szépen

marcsi152 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem úgy értettem , hanem 20 órás a fa , és nem 24 . Szóval másnap 4 órával hamarabb érik. :p
    De lehet ez alap infó mindenkinek , és bocsi , hogy leírtam :eek:Nem tudom miért írtam le xD

-Fülemüle-70, Fatther, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  4. ketke

ketke Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A két monitort nem írta még senki: első monitor farm, másik monitoron meg beszúrod a printscreent. Váltogatni sem kell az ablakok között.

5. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Köszi!:)
    Ez most nekem xDxDxDxDxDnem kicsit gáz!!
    Ezen nincs mit magyaráznomxDxDxDxD,el is tűnök estig!:p
    Szaisztok!

6. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Játékosok! Épp megérteni próbáltam a menetet, mikor erre rátaláltam. Ez világi jó, nagyot nevettem! (Amúgy én is a papír és a ceruza híve vagyok!) Üdvözlet mindenkinek! Éva0315

Domos52, marcsi152, Varázslat6869 és 8 más kedveli ezt.
  7. BBke

BBke Fórumlakó

Szia!

Windows Paint, képernyőmentéssel :)

8. BBke

BBke Fórumlakó

Szia Tamás!

Esetleg nincs információd arról, hogy lesz-e valamilyen akciós kitehető vásár a régebbi sörfesztivál felhősorokra?
    Konkrétan a 2015-ös sörfesztivál kitehetők érdekelnének :)

-Fülemüle-70 és genka53 kedveli ezt.
  9. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Kedves Mindenki!
    Az ólak kihelyezésénél előnyben részesíteném azokat, amikre októberben különösen nagy szükség lenne. Esetleg nincs valakinek sejtése arra vonatkozólag, hogy ezek melyek lennének?
    Köszönettel: Éva0315.

Maszatka47 kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Éva0315
    Hüllők , kétéltűek és ízeltlábúak :inlove:
    A baha attól hogy pihen , lehet termelni a vidék eventre is :p

11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Nekem az okostelefon nagyon bevált a tortásnál, gyorsan lehet váltani a fotózás és az utoljára készített kép között, majd ismét a fotófunkcióra. Sajnos döbbenten állapítottam meg, hogy képtelen vagyok 3 dolgot fejben tartani 15 másodpercig. :D

inanna11, Maszatka47, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szóval ugye sörfesztivál! Na de hol a korsó?Igyak majd a markomból?Betáraztam a területeket, kell vagy 200 röpi első nekifutásnakxDxDHa nem lesz meg iszok a markomból és alszokxDxDHúúúú apa mit szólna hozzáxDxDLehet hogy lábujjhegyen elmosogat majd helyettemxDxD

13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm!

Maszatka47, kovacstne és HéricsBáró kedveli ezt.
  14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Tamás!
    Szeretném megkérdezni, mert azt hiszem, ezt még itt nem kérdezték, hogy miután végzünk a "köteles" résszel, plusz (kisebb) ajándékokért lehet-e folytatni a játékot, mint a tortásnál, vagy ott akkor vége is lesz, és nincs tovább? :)

BBke, Maszatka47, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  15. lenoxa

lenoxa Haladó

Azt szeretném kérdezni, hogy a minden típusú ól azt jelenti, hogy barkácsolt ólak is, vagy csak "állatos" ólak?

Maszatka47 kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Tamás most nincs a fórumon, de érkezik később!

A leírásban szerepel:

Event végeztével tudunk tovább játszani, amennyiben van időnk és kedvünk, szintén ebben a listában kerül feltüntetésre a nyereménylista

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/sörfesztivál-gyors-kiszolgálás.15533/#post-753144

17. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A (droid esetén) kép készítése után bal oldalon mindig megjelenik az utolsó készített kép ikonként csak rá kell bökni és megnyílik majd utána a vissza (háromszög) gomb és megint a kameránál vagy - én spec mindig ki is törlöm a képet minden alkalommal, így nem gyűlik Mónika és Mónika mellett a tortaösszeillesztés vagyis a RendelésKezelés (hacsak nem csinálom úgy mint cc Endi vagy Pali'bá).

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Valamennyi ól aratásából érkezhet felröppenő elem (szakácssapka, szakácskötény). :)
    Barkácsolt ól, színes fejlesztésű ólak, terményes ólak, óriás ólak, alap ólak.

19. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Maszatka47 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.