Visszajelzés Sütemény a sötétségből - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Hónapokkal ezelőtt megfogadtam magamnak, hogy többé nem írok. Sem ide, sem máshova. Most meg kellett szegni a fogadalmam, mert: köszönöm a szép, okos idézeted, s mert egyetértek :)

Matold, ursa11, sutimami57 és 9 más kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

A bal oldalinál ahol csak 4 van. alul kis ablakban látszik mit szükséges beadni. Ha szürke a + gomb nincs elég belőle a pajtádban.
    Az egérrel a kis ablakra kattintva ki is írja mi kell.

ildiko44 és genka53 kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azzal nem is volt baj. A gaz lesz a húzós. Abból meg több is kell.

Gio, k.a.t.i, GA-BI-O-Farm és még 1 ember kedveli ezt.
  4. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Ne legyetek már olyan pesszimisták..... Én 1035 felröppenőt kaptam kárpótlásul! Abból 1000 volt csak a tűzijáték!!:D

Gio, -kaktuszable-, k.a.t.i és 4 más kedveli ezt.
  5. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    2,5 emeletes torta és megvan a felhőm! vagyis reggelre. onnan meg már csak meglesz a tojás is, remélem! Nincs 50 pannim, csak egy van a rúnán a másikkal nem bajlódok most sem. ja és nem sikerült most sem bónusz hegyeket pörgetnem, mint event alkalmával szinte sose!(pedig ma is le pörgettem 100-nál is többet) Szóval van még rengeteg idő, hajrá mindenki!

Gio, ursa11, k.a.t.i és 8 más kedveli ezt.
  6. lbs76

lbs76 Aktív író

Sziasztok!
    Eddig termelgettem a borbolyát, 60%-a megvan, a hozzá tartozó felszálló (fiola) 30%-a szállt fel belőle. Nem jó jel. Most elkezdtem nézni, hol melyik sütiket is kéne megcsinálni. A 6. szinten tényleg választanom kell a 3 Banyatanya fejlesztés közül? Nem tudom, melyiket hagyjam veszendőbe menni... Mi lesz, ha az fog hiányozni a végén a maximális szint eléréséhez, amelyikről lemondani kényszerülök?? És a 7. szinten tényleg csak 2-t vihetek el a + kitehető kütyük közül??? Ne már! Most tényleg; nem lehetett volna őket elosztani 3 különböző szint között? Bár a kompenzáció után ezen már nem is kellene meglepődnöm...

malits.flora05 kedveli ezt.
  7. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Nem vagyok rutinos író, de hithű farmerámás igen. Tán nem ide kéne írnom. Elértem a 200-as szintet, ami nem volt nehéz a 100. szint elérése után. Most kíváncsiságból olvasgattam szintlépés váltása miatt az enciklopédiát, ezen szint lépésével kapcsolatban:Megijedtem! 300. szintig van megírva. Ami nem baj. De én azt megérem? 69-ben születtem. Na persze, ha idáig ment, most sem adom fel. Szeretlek FARMERAMA (néha a guta üt meg) , de nem baj. :)

csio70, SzilvaG, ljanika6 és 31 más kedveli ezt.
  8. lüszilke15

lüszilke15 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! tetszik az event, de akicsi farmomra nem tudok belépni tegnap óta.Valaki tud segíteni?Hogy lehet a saját fiókba belépni ?

Gio és sutimami57 kedveli ezt.
  9. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok!
    Nos..., végig olvastam részletesen az ismertetőket..., amire volt lehetőségem ki is használtam. De ennek ellenére az üres fiola alig reppen fel...:( A flakon még csak - csak jön..., de ez is a siralmas kategóriát súrolja...:(
    Naaa 1111111111..., ismét egy újabb event ami nem lesz befejezve...:(

ildiko44 és bundusz68 kedveli ezt.
  10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ahogy Melan is írta a sima egéról egy az egyben adja a röpit. Most reggeltől próbáltam, 3:28 az érési idő a 2 rövidítővel, a felhő nem tudom bele játszik-e ebbe. Aki ráér aratni ez a röpi megoldható vele.

Nemes hagyma (2x2) mindennel megszórva 35 perc és 1:1-ben adja a fiolát.

Utoljára szerkesztett: 6.10.18
    Lillapilla73, maszilva, Gio és 9 más kedveli ezt.
  11. Fifike170

Fifike170 Aktív író

A gazból mennyi kell összesen nincs időm csak vetni és aratni a többit tudom.Köszi

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Végre billent a mérleg... :p Gazra várok:music:

Gio, ildiko44, sutimami57 és 3 más kedveli ezt.
  13. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Ha végig akarod csinálni akkor 24x940 vagyis összesen 22 560.

Fifike170 kedveli ezt.
  14. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

A tegnapi örömöm elszállt, ugyanis az éjszakai 1 terület XL-es almafám tegnap reggel 74 felröppenőt adott, de ez mára 49 darabra csökkent. Ma éjszakára mással próbálkozom! Miért kell minden eventnél a felröppenővel görcsölni? Elveszik mellette a játék öröme.

kasperka56, Fuhur és ildiko44 kedveli ezt.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ez attól függ, melyik szinten melyik oszlopokat választod. Van néhány szint, ahol meg lehet spórolni a malomterméket. De általánosságban elmondható, hogy nagyjából 19000 növény kell a teljes eventhez. Csak a felhőhöz valamivel kevesebb (kb. 15000 db).

maszilva, Gio, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  16. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Én éjszakára két terület fát ültettem és 311db felröpit kaptam.
    Most a gazra kell ráhajtani mert mos az nincs.
    A fák 20-21 órás érésidejűek voltak és pannim nincs egy sem.

Ecóka2, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Örömteli változásokról tudok beszámolni röpi ügyben. Nálam az esti és a reggeli aratás is jól adta. Mondhatom, hogy nem rosszabbul, mint mondjuk a múltkoriban a 3 röpivel...A tölgyesen este és ma reggel is xl almafák voltak, sok pannival aratva a 2 aratás majdnem 300 röpit adott, ma már 3 területen tudom ültetni a borbolyát, ami szintén dupla annyi röpit adott este és reggel is, mint a tegnapi korábbi aratások során...Szintén pannikkal területenként 50 fiola szerintem jó. A flakonom már elég, fiola még hiányzik kb.265 db, de most hagyom pihenni a pannikat, 3 kört tudok ma biztosan aratni a 3 területen, persze bónusz nélkül, mert a karnevál elején elpörgettem minden létező pörgetésemet, az a néhány, ami meg azóta összegyült, kevés volt és nem jött be. Szóval belehúzok a borbolyába, este már lesz értelme számolni, hogy mennyi kell még...
    Sok röpit nektek!

rozo52, Gio, HéricsBáró és 5 más kedveli ezt.
  18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

4,5/12 -nél járok. Nagyon Lassan halad előre a dolog. 100 óra van hátra ami még tetemes, de a utcsó ajándék a tojást nem tartom elérhetőnek. Felhő azért meglesz szerintem.
    Banyatanyásnál ott 15 érmém van, eddig csak 8osak nyitottam. Azt vettem észre ha sok pl 32 ládát nyitok egyszerre akkor kapok vissza érmét, már 2x is előfordult, amit aztán ujra fel lehet használni a keresésbe.

Az a 2x2 kitehető nagyon vonzó, remélem valahogy eljutok addig hogy 2x is megszerezzem, mert erre rájönnek a TP bónuszok elég szépen tud hozni a konyhára TP-t

Domos52, genka53 és benedekbobe63 kedveli ezt.
  19. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

3 területen 10 fiola nevetséges

20. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az kimaradt, hogy nálam a pulyka 1-1be adta a felrepit reggeli aratáskor. Sztem 2x le lehet szedni őket 1 nap.
    De ha van valakinek más rövidebb növekesűvel, ami 1-1be adja a felrepit ossz meg :)

genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.