Visszajelzés Sütemény a sötétségből - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    vettem szupikat,mert kiforgattam pár bónuszt,muszáj volt:D:D:D
    este fél kettőig nyomtam,de készen is lettem mostanra:p
    a röpcsiket nagyon keveseltem,ezért is döntöttem így, a fene fog kínlódni velexD
    a tenyésztésnél alap halból lett egy gyöngy,egyébként semmi,csak a kövik:)
    termelem a pipiket,meg a kakukkot a piacra,jó áruk van;)
    mindenkinek további jó eventezést:inlove::inlove::inlove::inlove:

steve223, brekkencs., spagetti24 és 11 más kedveli ezt.
  2. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

2 kör tenyésztésből lett:
    138 FP
    300 flakon
    230 fiola
    Most jöhet a cirbolya/borbolya :) termesztés.

Beus85, brekkencs., GA-BI-O-Farm és 11 más kedveli ezt.
  3. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    3 terület 20 órás fa 323 db üres flakont adott.
    3 terület narancs lúd 91 db üres flakont adott. Ma még kétszer aratom őket és alig hiszem el de meglesz a szükséges felröppenő!
    Még nem adtam be semmit várom, hogy meglegyen minden.:)
    Tenyésztettem is tegnap de a felröppenőkön kívül semmi jót nem kaptam...:sleepy:
    Így már másképp látom a dolgokat és talán a táltos torony sincs olyan magasan!8)
    Jó nyereményeket kaphatunk és ez nagyon tetszik!:inlove:
    További szép napot kívánok mindenkinek és sok felröppenőt.:)

Lillapilla73, maszilva, ljanika6 és 12 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    >>Ezt<< olvastad már?
    ;)
    --------------
    A hetedik szintnél tartok éppen. Ma a felhő biztosan meglesz. Remélhetőleg holnapra a táltos is.
    Főfarmon, szántón eventgaz van, a tölgyesben ólak és raktárak. Nem könnyű event, de nekem tetszik.

-kaktuszable-, Beus85, ildiko44 és 18 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! A felhőm megvan már.... persze tenyésztettem egy csomót...felröpi miatt,
    most már csak termelni kell... két területen ültetek, a tölgyest nem bontottam le, a raktárházak, és a mamutok miatt.:)

ildiko44, ljanika6, ruglikata és 7 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

11 süti kész;) Még 5-höz van felreppenő.... de a gazom hiányos:wuerg: Szóval várom, hogy beérjen:p

ildiko44, brekkencs., szöszi50 és 2 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!

Most már olvastam. :) :p

Azonban fogalmam sincs, hogy mit jelent. Ritkán olvasok gangot, örülök, ha az aktuális eventleírásokra van időm. Itt olvastam előrébb, hogy novemberben "azokat a dögöket" kell tenyészteni. Így jött ez képbe. Most akkor kell vagy nem? :D Ha Panni lenyomta, akkor nem kell? Ezt gondolnám, esetleg csak a sziszegésével támogatja :D Most akkor mi is lesz? :)

Mivel forgattam 24 órás +1 táblát az este, így nem pakolásztam vissza a fákat, ólakat, csak raktár van. Kicsit megnyomok még pár rövid idejű növényt estig, mert a mostani aratással lesz 20 ezer enövényem, remélhetőleg elég lesz.

Mindig csak azután foglalkozom a teljesítéssel, ha megvan nagyjából az összes növény, mert utálok utólag kalkulálni, számolni. Ha megvan mindenen kb-ra, jobban látom mit kell még szorgalmaznom. Nálam ez általában így van, ritkán kezdek bele az elején.

8. aragorn*

aragorn* Haladó

Igazad van, szerintem mindenkinél a felröpi a legnagyobb probléma, de ugye mindenki maga dönti el, hogy egy adott játékra mennyit, és mennyi időt fordít, de............a lényege ugye a FELOLDÓDÁS LENNE és a játék öröme, az pedig ugye abban lenne, ha végig tudnánk vinni minden idegeskedés nélkük egy eventet

ildiko44, brekkencs., szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
  9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Hihetetlen, de nekem is megvan a felhőm,igaz sokat tenyésztettem, nagyon jól adta felröpiket
    most érik még az eventgaz, holnap is kell még egy kör, fiola hiányzik 132 db,flakon 114 db és teljesen meg vagyok
    most olyan egyszerűnek tünik az egész, pedig nem is biztam benne, magamban már elengedtem a felhőt is
    remélem senki nem adja fel, össze fog jönni mindenkinek

-kaktuszable-, ildiko44, ljanika6 és 9 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Valóban sokkal jobbak az esélyek a befejezésre mint ahogy az elején tűnt....
    Ha ma nem is ... de holnap meglesz a felhőm!;) utána meg a táltos...

ildiko44, ljanika6, brekkencs. és 8 más kedveli ezt.
  11. mariska47

mariska47 Utánpótlás-írogató

reggel óta szántok-vetek 1 db üres fiola sem röppen fel,mostanában megy a ****** az eventekkel , felröppenőket alig ad

A hozzászólásodat szerkesztettem... (moderátor)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.10.18
    szöszi50 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Kizártnak tartom, hogy nem kaptál üres fiolát... ha van kirakva termőfölded és műveled is...:music:
    Ha csak nem egész nap zsázsát szaporítasz:wuerg:

13. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Köszönöm szépen.

Köszönöm szépen,

köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.10.18
    szöszi50 és stellácska26 kedveli ezt.
  14. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Lassan, idegeskedés nélkül haladok. 6 szint készen van, a ragacsok, tottyok, trutymók száma pillanatnyilag nulla, mert gazt még ültetgetnem kell. Viszont a felröpik mennyisége ígéretes.
    Eredetileg nem akartam tenyészteni, de ez a boom, FP, felröpi kombó túlságosan csábító volt, így tenyésztettem egy kört.
    Azt gondolom, a végéig meglesz a táltos is! :music:

kovacstne, steve223, ulmo12 és 15 más kedveli ezt.
  15. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Legyél olyan kedves odafigyelni a hozzászólásaidra, ugyanis a fórum szabályzata tiltja az egymást követő, azonos felhasználó által írt posztokat!

szöszi50 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Így kell megágyazni a tenyésztős eventnek. Lesz bevétel ám!:)

17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Emlékszel, amikor azt írtam, hogy hogyan odaszúrsz egy-egy mondatoddal másoknak?
    Lehet, hogy te ezt viccesnek, csipkelődőnek találod, még az is lehet, hogy a ténymegállapításod igaz is, hiszen a BP mindent elkövet, hogy vonzóvá tegye a vásárlást.
    Ennek ellenére sem érzem méltónak ezt az írásodat. Sem a játékos személye, sem a megosztott öröme nem érdemli ezt.
    Ezt a megállapítást megtehetted volna idézés nélkül is. Így nagyon rossz szájíze van.
    Kérlek, ha már a játékost és a nőt nem tiszteled, akkor legalább a korát tiszteld az idézett játékosnak!

Tudod milyen választ érdemelnél erre az írásodra? Csak ennyit: "Közöd?"

-kaktuszable-, törpolo, mebajah és 11 más kedveli ezt.
  18. -greycat-

-greycat- Aktív író

Nekem úgy jött, hogy éjszakára kettő és fél területen a leghosszabb érési idejű gizgazt vetettem - szupitrágyával, vízzel. Tenyészteni nem fogok, csak ha muszáj, felröpiért most biztos nem. A szupitrágyából "jött" vagy 4.000; azt csak felszaporításkor használom amúgy is...

Ribiszke és rózsabimbó kedveli ezt.
  19. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Előtte azért számolgattam. Az eventes ládákból már visszajött a befektetett szupertáp kb. egyharmada, a sütikből is csurran-csöppen, a szabadpörgetésből és egyéb ládákból rendszeresen kapom az utánpótlást. És a malomban folyamatosan szupertápot keverek. Nem tartok attól, hogy nem lesz elég a tenyésztősre. Ha netán mégis kevés lesz, majd igyekszem megkeresni a legolcsóbb megoldást. Pl. megkérlek, hogy legyél a szomszédom, és az általad vásárolt xl-es csomagokból én is megkapom a tizes csomagokat... :D

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Imádom a moderátorok azon képességét, ami 2 mondatból rémregényt kerekít, és amikor direktbe pocskondiáznak valakit az csak úgy semmi.

Gondolod, hogy annyira hülye vagyok, hogy egy emberre teszem a BP bevételét? Gondolod, hogy ez szurkálás? Ha Mama is ilyenre adja a fejét, akkor bizony a tapasztalatlanok még inkább. Azért idéztem az ő hszét. Semmi csipkelődés, és semmi vicc nem volt az egészben. Egy egyszerű ténymegállapítás az egész, egy kedves mosollyal. Mama értette a dolog ráeső részét. A túlmútatást, hogy "ződfülűek nagy csapdát állítottak nektek!" azzal már ő sem bonyolította életét. De nem is fontos, hogy bonyolítsa. Nekem nincsenek is ilyen pretencióim.

Gondoltam , hogy még írok pár sort ehhez, de elég lesz ennyi is. Remélem semmi érthetetlen nincs benne.

emocy91, farmerogirl, Fuhur és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.