Visszajelzés Sütemény a sötétségből - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Attól függ hogy milyen sütiket fogsz csinálni. Érdemes végignézni a nyereményeket, de azt is hogy mit tudsz beadni a pajtából, mert a végén elég sokat kér.
    A lényeg hogy: 12x2 db sütit tudjál csinálni, akkor megkapod a felhőt a rávalókkal és a Táltostojást.
    Elkészített sütis standok számaJutalom
    1Matrica
    4Varázsmuffin
    9A tökös pite bosszúja
    13Varázslatos étkező
    16Sötétsüti felhősor
    24Táltostojás
    De ha csak a felhőt szeretnéd, akkor 16 süti is elég.

maszilva, almáspite48, Domos52 és 15 más kedveli ezt.
  2. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Neked reménytelen???? Akkor mit szóljak én, a halandó????:wuerg: Viszont sok a segítég, nekem nagyon jól jönnek, köszönöm.

ulmo12, -kaktuszable-, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  3. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szerintem megérős eventekhez lehet sorolni ezt is,a banyásat már nem annyira főleg,hogy így estefelé minél tovább olvasom a sok infót annál kevesebbet értek meg,de majd kiforrja magát.

ulmo12, genka53, -vadocka70- és 12 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ebben az irdatlan sötétben jó, ha legalább néhány lócitromot összegyúrok. Pihentető az eventben, hogy nem kell számolni, mert akkor sok lenne az újratervezés.

Domos52, tewo, ulmo12 és 8 más kedveli ezt.
  5. kukori80

:D:D:D:D:D
    A banyásnak lesz 50 fejlesztése és ez lesz a vége:
    50Baba Mau tanyája[​IMG]30.0001 x Boszorkányos holmik ládája L200%-kal több TP teliholdas növények, fák, ólak aratásánál. Idő: 10:00
    Az L-es ládákból ezekből kaphatsz 20 óránként:
    Boszorkányos holmik ládája L
    5 db : Sírkő, Rémtök, Vámpírparadicsom, Koponyafa, Kísértet, Vénusz légycsapója, Gülüszem, Horrorgaz, Lábgomba, Agyvelő, Harapós orchidea, Denevérvirág, Boszikorsó, Holdharmat, Izzópenészke, Bűzcsáp, Gombszem, Rácsos bűzcsáp, Izzó gomba, Vérpáfrány, Korallgomba, Pöttyös horrorka, Alkonyi árnyvirág, Fojtófű, Zseléfülgomba
    3 db : Polipcsáp, Boszorkányalma, Lidércfénygömb, Borzongató fűz levél, Medúzagyümölcs, Izzófalevél, Veres szem, Szarkofágkörte, Kriptamécses, Mályvacukor kísértet
    2 db : Sötétlő szentjánosbogár, Macskatündér, Trutyiszörny, Zombijuh, Teliholdas betakarításnövelő

almáspite48, genka53, -vadocka70- és 9 más kedveli ezt.
  6. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Tetszik az a 200%,de amilyen sűrűn van telihold azzal sokra nem megyünk,a láda is kecsegtető,de szerintem lesz benne annyi vámpírparadicsom***

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.10.18
    genka53, -kaktuszable-, spagetti24 és 9 más kedveli ezt.
  7. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziaztok!

Ma odáig eljutottam hogy kiválogattam mit szeretnék megcsinálni,a számolást holnapra hagyom mig felszaporítom az event gazt.Ahogy érnek be az óljaim cserélem őket 20 órás fákra két területen.A harmadikon meg a leghoszabb növényemet vetem.A banyás meg még olyan sötét mint maga az event,de ma már nem is probálom megérteni mert nem fog az agyacskám.Remélem nem járunk úgy a két eventtel mint a királynőssel mert akkor fogok idegbajt kapni ha itt is feleslegesen szórom az sz.trágyát.Felreppenőkben gazdag sikeres játékot kívánok minden gazdának.

8. kukori80

:D:D:D:D:D
    Engem egyáltalán nem érdekel ez a fejlesztés. Amit útközben találok fejlesztést majd rárakom és ennyi. :)

tewo, ulmo12, inanna11 és 15 más kedveli ezt.
  9. lulanéni44

lulanéni44 Utánpótlás-írogató

Egyetértek veled én is leállok, nem idegesítem magam.

Domos52, ulmo12, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  10. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Maximálisan egyet értek veled, munka után szórakozni szeretnénk nem matekozni!!!! Az álláspontom, több szomszéddal egyetértésbe - kihagyjuk, lehet még jobb is!!! Bízni kell!

11. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Azt hiszem,most kicsit szüneteltetem az eventezést. A tp növelők körülbelül semennyire sem hoznak lázba,a kitehető kütyük sem,többszáz porosodik igy is a menüben,mert nincs hova tenni. Elgondolkoztam,hogy végül is ez csak egy online játék,és ha kihagyok időnként egy kis időt,a nap ugyanúgy felkel reggel,lenyugszik este,semmit sem fogok vesziteni. Majd többet ücsörgök a tengerparton,mint a gép előtt. Kavicsokat festek,este pedig bámulom a naplementét. Már ha lesz nap.. Persze azért játszani is fogok.

Döbi65, ulmo12, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  12. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Na én ebből az eventből semmit sem értek azon kívül ,hogy sütiket kell választani,és azt beadni amit kér. Részemről ennyi érthető a többi csak homály ,majd meg látjuk mi jön ki belőle . Az biztos hogy egy percig sem idegeskedek rajta, ha nem megy akkor abba hagyom ,és töltögetem a pajtát.. Elég volt az izgalomból :)
    Csak azt nem értem miért kell ilyen egymásra épülő eventet berakni nem mindenki tudja végig csinálni.Persze tudom, hogy a kapott ajándékok jól jönnek, de itt mind a 4 játékot meg kellene csinálni. Hiszen azt írja az ismertető a 4 játék után olyan ajándékok is leszne,k melynek később vehetjük hasznát. Persze tudom nem kötelező! :(

Utoljára szerkesztett: 3.10.18
    spagetti24, julianna44 és ildiko44 kedveli ezt.
  13. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Kicsit sok ez az én gyengéd lelkemnek. :eek:xD
    Volt már, hogy az ismertetőt csak hellyel-közzel értettem, aztán mikor elém került az eventfelület, akkor mondtam, hogy ahá, szóval így, és ment rendesen. :) Most is ebbe helyezem a bizalmamat. :p:music::)
    Tetszik ennek a banyásnak a TP-je, de 50-ig úgysem viszem, mert a vásárolhatókat nem vásárolom meg.
    Viszont a Táltostojást nagyon szeretném! :p

KISHONŐR, -vadocka70- és spagetti24 kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia. A táltosnak semmi köze a banyához. Ez két különböző. A táltoshoz 12x2 sütit kell sütnöd, arra koncentrálj.

15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Jóvanna, arra koncentrálok! :p xD
    Az az igazság, hogy mikor ennyire hosszú és bonyolult eventismertető van, akkor megnézem az angol ismertetőt, ahol pár kérdés-felelettel elintézik az egészet, és megnyugszom, hogy nem is olyan bonyolult. xD Bár ennél az eventnél még az sem a szokásos nyúlfarknyi. :music::)

genka53, spagetti24 és kukori80 kedveli ezt.
  16. kukori80

Na azért. :D:D
    Nekem is kétszer kellett elolvasni, a két olvasás között hagytam egy kis szünetet hogy mit fogadott be az agyam és utána újra elolvastam. :D

Kukackukac, GA-BI-O-Farm, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Visszaolvastam, de bevallom, csak sebtében.
    Sok írásból a csalódást olvasom a tegnapi miatt. Igazatok van, nekem is idő kellett, amíg felfogtam a helyzetet. Ahogy írtam tegnap a másik csevegőben, engem más is arcul csapott. De ez az én harcom.

Nektek csak annyit javasolnék, (ha elfogadjátok tőlem) hogy hagyjatok időt magatoknak!
    Mindennek van helye és ideje. A dühnek, a szomorúságnak is. Hagyjátok, hogy kijöjjön belőletek! Mindenki másképp reagálja le az ilyen helyzeteket. Ismeritek magatokat annyira, hogy tudjátok, ilyenkor mik az eszközeitek erre. Használjátok! Nekem az segít, ha kimondhatom magamból a dühömet. Horrible dictu nem éppen úrinős szavak kíséretében. Köszönöm azoknak, akik ilyenkor végighallgatnak!
    Akinek más a módszere (ismerek olyat, aki ilyenkor esik neki kitakarítani a lakást, vagy körbefutja a házat kétszer) használja azt.
    Sokan el vagyunk kenődve, csalódottak vagyunk, sokan sok eszközüket elbukták készülvén a karneválra, sorolhatnám. Nem teszem.
    Dolgozzuk fel, álljunk talpra, lépjünk tovább!

Azt kérem tőletek, hogy akkor gyertek vissza játszani, ha már képesek vagytok újra játszani. Hangsúlyozom: játszani.

Ez egy másik event csevegője. Egy olyan eventé, ami megérdemli a figyelmet és azt, hogy nekiálljatok. Jókedvvel (vagy legalább jobb kedvvel) és odafigyeléssel.
    Nem érdemes "áthozni rá" a keserű ízt. Még akkor sem, ha jogosan vagyunk szomorúak/dühösek (vagy mindkettő egyszerre).
    Ez a csevegő nem dühöngő szoba, de nem is sirató.

Olvassátok át a gyikot, vagy csak egyszerűen várjátok meg a holnapi eventkezdést és álljatok neki! Most is igaz a mondás: könnyebb megcsinálni, mint elmagyarázni.

Nehéz úgy lelket önteni másokba, amikor magam is padlót fogtam, mégis megpróbálkozom. Azért mert ti többet értek annál, hogy hagyjátok magatokat letaglózni.

Készítsétek fel a farmokat a holnapi eventkezdésre és vágjatok bele! Juttok, ameddig juttok, csak találjatok vissza a játék örömteli ösvényére.

Domos52, Döbi65, juliannakoczkas és 61 más kedveli ezt.
  18. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Hú, olvasok, olvasok, de szövegértés nálam most nulla :) Addig jutottam, hogy kiválogattam a 12 szintből melyik 2-t csinálom meg, bár már táltos tojásom van, viszont jók a nyeremények közben, így nem hagynám ki. Mondjátok meg, minek ez a sok fejlesztéses dolog??? Már nem bírom követni. Úgy vagyok vele, ha megszerzem oké, de külön vért izzadni nem fogok értük. Meg tényleg a teliholdast csak nyitáskor használhatjuk, akkor mi értelme? Legyen mindig nyitva, teliholdkor meg adjanak külön eventet rá. Úgy igen :) Jó álom.

Domos52, -kaktuszable-, nyuszi63 és 4 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Szia Beko. Értem hogy találjunk vissza magunkhoz, de nem olyan egyszerű. Tegnap este bennem egy világ dőlt össze. Azért nem is írtam a fórumra, mert akkor, abban a pillanatban ki is tiltottak volna örökre. Ezek után ha berakják a királynőt, soha, semmivel nem fogok készülni, nálam ezt érték el. Elveszett a bizalmam feléjük, hogy pont abban az eventben hibáznak, amit a legtöbben várnak egész évben. Erre beraknak egy ilyen bonyolult eventet, meg egy cserét. Szerintem jobb lett volna egy sima ,kis egyszerű eventet berakni. Na mindegy, csináljuk amíg van kedvünk. :)

Domos52, Kukackukac, maszilva és 22 más kedveli ezt.
  20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A sorrend fordítva volt eredetileg. Az eventekről tudtunk korábban, a karnevál férkőzött be váratlanul. (Az sem mellékes, hogy miért pont most. Vannak, akik már rájöttek. De ez egy másik történet.)
    A cserét egyértelműen a hangulat csillapítására tették be. Hogy elérték-e a céljukat, azt nem tisztem megítélni.
    Bonyolult-e az event? Nem nevezném annak. Inkább csak sok lépésből áll, de minden lépés jutalmat ad. A totemoszloposnál már találkoztunk ezzel a "2 a 3-ból" dologgal.

Azért írtam, amit írtam, mert értem és átélem én magam is ezt a hülye helyzetet. Elveszett a bizalmad, ahogy írod. Megértem. Bennem is összetört valami. Te igazán tudod, hogy milyen régóta itt vagyok és azt is, hogy hogyan játszom. Én is megismertem a játékhoz való hozzáállásodat, amit nagyon becsülök. Ha már kettőnket sikerült kizökkenteniük, akkor tényleg túlmentek egy bizonyos határon.

De itt vagy te is és én is, és megpróbáljuk a (látszólag) lehetetlent: most kedvet csinálni valamihez, amihez sokaknak se kedve, se energiája.

Ezért írtam, hogy próbáljunk meg erre a sütisre koncentrálni, mert érdemes. Ha már játékba kerül és egyesével végignézi valaki a képeket (amiket én "ömlesztve" betettem a gyik végére), látni fogja, hogy megéri foglalkozni ezzel.

Domos52, csio70, juliannakoczkas és 25 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.