Visszajelzés Sütemény a sötétségből - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 3.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Kezdem nem szeretni az olyan eventet, ahol meg van adva,melyik felröpi miből jöhet! Most rendeztem vissza a farmot, igy indulok ahogy tduok, jutok amire jutok, sajnos nincs arra elég időm hogy fel-le pakolásszam a fákat-ólakat egyesével... most ez van, de ha igy halad a játék, egyre kevesebb eventet fogok tudni végig vinni - nem panaszkodás, csak megjegyzés, hiszem mindenkinek nem lehet a kényére-kedvére tenni!
    Azért hajrá nekünk :oops:

maszilva, nagyjuli, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem maga az event nem bonyolult, csak egyszerre lett berakva a banya meg az érmés és ettől lett bonyolult. Tudsz valamit súgni hogyha nem csinálunk meg itt valamit, akkor lemaradunk valami jóról a Teliholdasoknál?

3. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Bennem két világ,sokat bele is feccőltem,volt ereszd el a hajam,ej de csak egyszer tévedjen a szervező,pl kerüljön ide vagy 50 ezer szupertáp,akkor kb Így.

csio70, juliannakoczkas, ulmo12 és 19 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Igen, na majd holnap kapsz egy 12 órás kupont, meg 50 sz.trágyát kárpótlásul. :D

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Mindegyik event önálló egység lesz. Az összefüggés csupán annyi, hogy átkozott érmét lehet mindegyikből szerezni. (Jó alaposan rálépnék a kis lábujjára annak, aki ezt a nevet kitalálta ennek az érmének.)
    A Kincskeresős eventben nincsen semmi titok. Azok a nyeremények publikusak. El tudja mindenki dönteni, hogy foglalkozik-e a kincskereséssel és ha igen, mennyire "intenzíven".
    A moderátori "figyelmeztetés" az Októberi eventsorozat közleményben arra vonatkozik, hogy tudatosuljon mindenkiben, hogy a kincskereséshez szükséges érmék az eventekből (is) szerezhetők.
    Tudtommal más csavar nincs elrejtve sehol.

Csak azt tudom javasolni, hogy lépésenként haladjunk előre. Első lépés a sütis. A kincskeresés pedig egy plusz játék (és nyereményszerzési) lehetőség. A következő lépés A göcsörtös fűz event lesz. Semmi félnivalónk nincs tőle.

maszilva, almáspite48, Mevilla és 21 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Köszi.:) Csak attól féltem, hogyha most nem csinálunk meg valamit, akkor lemaradunk valamiről a Teliholdasoknál.

GA-BI-O-Farm, missuzy_53, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Nagyon jó :D
    A bp, mint büdös bakter ? :D Hát jól beletrafált a "parasztok"*******... az igaz. :D

Nézem, nézem, próbálok barátkozni vele, már akárhányadszorra... Ami visszahúz az az, hogy nem kell nekem ilyen áron tp. Minek? Akassza a karácsonyfára a bp. Meg sem érem, mire elérném a játék végét.
    De csak nem bírok megbarátkozni vele.
    kb 18ezer növény, ugyanakkor 7-800 röpi fából, ólból, a növényből több is azt hiszem. A növény még csak okés, mert az enövénnyel valamicske jön, aztán hosszúval meglehet. De közben hova tegyem a fákat és az ólakat? Akasszam a fülemre? Úgy gondolom nem szamárfül......Ha a bahás is adna röpit, ha nem is lehetne ott ültetni, akkor belevágnék. De így kétséges nagyon.
    Most már a felhő sem csábít, úgy is képtelenség maradéktalanul kihasználni. Akkor meg mind1 van vagy nincs.

spagetti24, Bátyus, Domos52 és 2 más kedveli ezt.
  8. lenoxa

lenoxa Haladó

Ha elfogadsz egy javaslatot, érdemes lenne a Paysafecard-ot használnod. Nem tudom hol laksz, nálunk OMW benzinkúton lehet venni. Tulajdonképpen csak egy db papírt kapsz, olyan mint egy blokk. Van rajta egy kód, és venni akarsz valamit, csak beírod a kódot. Lehet venni 2000, 5000 és 10000 Ft értékben. Nagyon egyszerű a használata. Ha vmi nem világos, szívesen segítek:)

9. kukori80

Szia. Mindenképpen 20 órás fákkal várd az eventet, mert az a gyenge láncszem. Én is most szedegetem le az ólakat amik beérnek, de én már csak 12 órás fákat -ólakat tudok kirakni, de az is több mint a semmi.

GA-BI-O-Farm, spagetti24, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  10. BBke

BBke Fórumlakó

Szia!

Itt egy link, itt részletesen leírnak mindent :)

https://www.paysafecard.com/hu-hu/

11. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

Kedves Kukori!
    Én tegnap ugyanúgy éreztem, mint Te és ezért én sem írtam inkább, mert tuti én is ki lettem volna tiltva.

Kedves Beko!

Hidd el próbálok visszatalálni, ez annyira igaz, hogy még a farmot is átrendeztem a holnapi felröpi vadászathoz, bár du. még nem így éreztem.
    De! Mivel a királynő rövid ideig lett volna, ezért nem kevés dolgot (pénzt is) áldoztam a kezdésre. Ehhez kapcsolódóan a legnagyobb baj a holnapi eventkezdéssel pedig az, hogy holnap elvileg kiderül a kárpótlás mire indul ez az event, és az lehet, hogy még jobban elveszi a kedvünket a játéktól, nem pedig visszahozza.

Szóval reménykedem is, meg aggódom is! :p:(

marcsi152, Mevilla, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Too much information! Too much information!

Ez az október valami szörnyű, ráadásul azt írta Mamarygen "Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy nagyon gondolja át, hogy indul-e az eventeken, mert az 5 esemény összefügg!" xD
    Közben olvasgattam a hozzászólásokat és nagyon elszomorít ez a hangulat, ez a kiábrándultság és tanácstalanság. Kapjon már a fejéhez az, aki tehet erről!!! :mad:
    Ami az én farmomat illeti, letermeltem a páfrányokat, bekészültem csipkebogyóval, ott aszaltam őket estig, míg hazaértem... learattam, kerestem, hol az eventnövény... aztán felszaporítottam az új páfrányt, nem rendeztem vissza semmit. minden területem 1x1-en van. Gőzöm sincs, most mit kellene újra készülnöm, mit kellene és hova kitenni?? Se kedvem, se időm... lehet, hogy az időmet inkább másra fordítom és azért fogyott el? lehet... Túl sok ez, túl van zsúfolva, bonyolítva, variálva és elcseszve! Ha nem ment a karneválos (bár gőzöm sincs, hogy mit keres október elején a karnevál, amikor az februárban van???), most ez a több egyszerre hogy fog menni???

Utoljára szerkesztett: 3.10.18
    marcsi152, Kotkoda64, libuskafarm és 8 más kedveli ezt.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

A sütist végigcsinálom. Kell a felhő és a táltos is. Ezekhez pedig nem lehet kihagyni egy szintet sem. xD
    Megpróbálom begyűjteni a gyár és a banya tanya fejlesztéseket is. Ez a rövidtávú, elérhető célom.
    Nagyjából összeraktam az "útvonalat" is. Ennyire voltam képes. A felkészülést persze elszúrtam, mert csak hosszú növényem van mindenhol (pl. az összes raktár), de nem aggódom, mert úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna.;)

almáspite48, marcsi152, Sali~*.* és 11 más kedveli ezt.
  14. lenoxa

lenoxa Haladó

Nagyon ritkán szoktam ide írni, de most azért leírnám, hogy a tegnapi fiaskó végtelenül elkeserített és feldühített. Ennek fényében sem a holnapi, sem a többi event nem igazán érdekel. Tényleg erre várunk egész évben, a rengeteg elbukott hozzávalókról, pénzről nem is beszélve. Nem tudnának mivel kárpótolni. Őszintén mondom, már az sem hozna lázba, ha adnának egy FA fát. Csinálom az eventet, már csak megszokásból is, de kedvetlenül, és előbb-utóbb szép lassan búcsút veszek a játéktól. Már előre félek, vajon elindul-e rendesen az újabb event, és vajon mennyit bukok majd megint.

spagetti24, Abbahagylak, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jaj kukori, Beko! Annyira rossz olvasni, hogy ennyire padlót fogtatok...én talán azért nem, mert váratlanul ért a királynő, meg a leállítása is, csak kutyafuttában készültem rá, mondjuk így is fáj, amit elbuktam miatta, meg amit összegyűjthettem volna az is...de talán el se hittem igazán, hogy végre egyszer felkészülten ér a dolog és kaszálhatok, nem tudom. Vagy a gyermeki lelkem az oka, elvették a plüssmacit, de kaptam helyette kisvonatot...nem csak mozdonyt, hanem kocsikat is...:D Nekem ugyanis sokakkal ellentétben tetszik ez az eventsorozat. Feltett szándékom minden részét kivégezni8) Fel a fejjel, gyerekek! Én ugyan nem jöttem rá:oops:, miért lett pont most betéve a királynő, igaz, most leginkább a 10 éves brutális megőrülése foglal le:cry:...meg azt se látom át ki vagy mi miatt lett leállítva, pont mikor már elég jól álltam-.-, de ez nem tragédia! Most ezt dobta a gép, ebből építkezünk...hajrá, gyártsunk kütyüket, amik rendelkeznek azzal az egyedülálló tulajdonsággal, hogy egyetlen elemből kell összeállítani őket:wuerg:xD biztos én vagyok a régimódi, de nekem ez magas még mindig...:D:D:D

SzilvaG, marcsi152, spagetti24 és 8 más kedveli ezt.
  16. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Most teljesen sült hal vagyok , 2 napig nem volt időm olvasni a fórumot , és kérem szépen teljesen idiótának is érzem magam :)))
    Miféle 5 ? :)))) én egyenlőre a sütiset értem , a mányalaki átkozott miazmáról meg fogalmam sincs :))nem is értem , hiába olvasom :)
    De majd kialakul valami. Az biztos , hogy ez a felhő kell nekem , a többit meg majdcsak ide fújja a szél valahogy :)

emocy91, iboly54, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Nem ezzel az eventtel van bajom, hanem a tegnapit még nem hevertem ki és elment a kedvem az egésztől. Ettől függetlenül a Táltostojásig elmegyek.
    A Táltosig én is elmegyek és a gyárak fejlesztését is kiveszem, de a banya és az érmés része nem érdekel.
    Jobb lenne ha konkrétan kérdeznél hogy mit nem értesz, mert akkor jobban tudunk segíteni.

18. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/októberi-eventsorozat-2018.17186/
    Nekem az is elvette a kedvemet, mert arra számítottam, hogy ilyen rémes nevekkel csak a teliholdas farmon lehet eventet csinálni, erre kiderül, hogy NEM! :( Azt gondoltam, nyitva lesz holnaptól a hó végéig a teliholdas... :cry:

parasztfalva, spagetti24, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Csak 5 körül tudom elkezdeni, így raktam be 20-22 órás fákat, de tehettem volna be többet is. xxl fák vannak kint, fél földnyi, azt hajnalban leszedem, és a simája zoknival holnap estig leérik. Mire elérek 3 földnyi enövényt, addig lejön minden. Hosszú ólat is tettem be, meglátjuk mire megyek vele. Valószínű pl a 202 fának több röpije lesz, mint 44 ólnak. Mind1, próba szerencse.
    Szerdáig csak belefér még 500 fa egyszer, addig meg a raktárak csak adnak valamit. Ha hozzák a formájukat lehet esély.

Nya, jóccakát :) Sok volt ez már a mai napon..

20. kukori80

Az ólak nem jók, mert 4 helyet foglalnak. Jobb lenne ha csak fákkal raknád tele. A növényből úgyis kapsz valamennyit és utána lehet taktikázni hogy miből lett kevesebb. Esetleg 2 területre mehetnek a fák és 1 területen ülteted a növényt, vagy fordítva.

Domos52, mebajah, genka53 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.