Visszajelzés Sütemény a sötétségből - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 20.10.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Amiről biztosan tudom, hogy "ontja" az aranybanánt, az a papagájtollas feladat.
    Ha az még neked nincs készen, akkor annak állj neki! :) Nagyon sok BTP-t ad és gyorsan lehet szinteket lépni vele.
    Tollas ballépés a neve.

(Akinek van kisfarmja, az jól tudja, hogy ezzel lehet igazán hasítani a bahán, ha gyorsan kellene sok AB vmi kiváltásához.)

maszilva, bocsika67, Hahacska és 13 más kedveli ezt.
  2. BackOffice

Sziasztok!
    Megint én. :)
    Olvasgatom a terveket a felröppenőkkel kapcsolatban.
    Van egy észrevételem az Üres flakonhoz.
    Érdemes lenne figyelni a hivatalos közleményeket a hét vége felé. Elképzelhető, hogy a fák helyett páran a tenyésztés mellett fognak dönteni. (Én biztosan.)

Máriusz írt erről a pletyiben. Ha gondoljátok, hozza ide valaki a linket, ahol erről volt szó.

czcsgyöngy, Domos52, nagymami2 és 21 más kedveli ezt.
  3. Picimaci2018

Picimaci2018 Fórumprofi

Sziasztok!A sötétsütis láda miből jön majd?Lehet elnéztem valamit mert nem találom hol lehet majd hozzájutni!

ljanika6 kedveli ezt.
  4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Ha jól gondolom szintenként 3 sort kell teljesiteni. Gyakorlatilag 36 feladat.

5. BackOffice

Szia!

upload_2020-10-20_19-23-10.png

Nyomj egy ctrl+F-et az eventismertetőnél és gépeld be a keresett szót. Kihozza a találatot.

almáspite48, Gio, senga77 és 10 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

Szia!
    Szintenként KETTŐT.

Ezekben az eventekben volt ilyen mechanika:
    2 a 3-ból
    >>Majmok szentélyének napja 3.<< 2020. május (X az Y-ból)
    >>Tökoszlopok<< 2019. október
    >>Röfi új háza<< 2019. június
    >>Majmok szentélyének napja 2.<< 2019. február
    >>Sütemény a sötétségből<< 2018. október
    >>Majmok szentélyének napja<< 2018. május

Ez már a hetedik ilyen mechanikájú event.

bocsika67, senga77, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  7. Picimaci2018

Picimaci2018 Fórumprofi

Szia kedves BackOffice!Megtaláltam,köszönöm szépen!:)Annyi mindent elolvastam,meg számolgattam hogy ezt már nem is néztem!Még egyszer köszönöm!:)

Ava21, inanna11, Nagyii58 és 4 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Erre gondoltál ?

Ava21, juliannakoczkas, senga77 és 9 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Beko. Gondolkodtam én is a tenyésztésen, mert gondolom 1 tápos tenyésztés lesz, de 1500 tápot egy eventre......hát, inkább maradok az almafa-panni párosnál. :)

10. BackOffice

Szia!
    Sokan tenyésztenek ilyenkor, ezt biztosan tudom. Hogy 1500-at, vagy kevesebbet, vagy többet, ez játékostól függ. :)
    A fák mellé kiegészítésnek jól jöhet akár 1-200 is felröpi is.:)
    Ha valaki bármilyen célból tenyésztget (eventen kívül), az mindig örül ennek az akciónak. Most külön jó, hogy eventes felröpit is szerezhet.
    Azért szóltam most, nehogy pár nap múlva mérgelődjön valaki, hogy ha ezt tudta volna, akkor másképp taktikázik.
    Például nem szór turbót a fákra, nem nulla percezik növénnyel drága szupertrágyával, hogy legyen helye a fáknak is stb stb stb.

Nem ragozom tovább, érted te, mire is gondolok. 8) Ismered a fórumozókat és a reakciókat.....:D

nagymami2, Fuhur, milanzs és 32 más kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Jójó, de azért pótlásnak nem rossz, én bizti fogok pár kört tenyészteni.;) Momentán szupival jobban állok, mint zoknival:)
    Sajna a nyomorúlt amarant-nál meg még nincs nullázási lehetőségem, pedig pár kört ültetgetnék, hiszen most a szupi marad, a teliholdason nincs komfort, így ott nem áll szándékomba a szaporítás után pazarolni:p
    Igy én leginkább az eper-vanilia kombót fogom használni, ad amit ad, nincs sok kedvem a teliholdason szöszölni, talán majd pár Jack-et bevetek a cél érdekébe;)

Gio, dányiréka8, Hahacska és 13 más kedveli ezt.
  12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Én is fákkal kezdek, már kitettem a 23, 22, és a 21 órás fákat.
    Tölgyesben maradtak a mamutok, a hangárokkal gyorsan beérnek.
    Meglátom a kezdés után mennyi felröpi van, lehet kipróbálom az XXL-es almafákat, Pannikkal.
    Tenyészteni csak végső esetben fogok, ha minden kötél szakad.
    Mindenkinek sikeres játékot kívánok :)

marcsi152, rozo52, Marika312 és 11 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

Hát basszus, aki ekkora betűk után reklamál, hogy nem látta, nem vette észre......annak már nem is optikus kell, hanem valami más:music:

Az event felröppenői

Üres fiola

Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, erdei tisztáson
    MIBŐL? növényekből
    Szükséges
    : malomtermék előállításához
    - Napi ajándékként nem küldhető.
    - Varázsfa adja.
    - Farmaranyért lehet vásárolni.

Üres flakon

Felröppenhet:
    HOL? főfarmon, szédült szántón, erdei tisztáson
    MIBŐL? fákból, tenyésztésből

Szükséges
    : malomtermék előállításához
    - Napi ajándékként küldhető. Napi ingyenes mennyiség felett 2 FA/db áron küldhető.
    - Varázsfa NEM adja.
    - Farmaranyért lehet vásárolni.

Az event idején (minden) tenyésztés ad üres flakon felröppenőt.

dányiréka8, bocsika67, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Ha olyan event lenne ami kihagyhatatlan ( adna 5 FA-fát és 10 db XXL szuper mamutot :D), akkor dalolva tenyésztenék. Persze jó ha előre tudjuk a lehetőségeket, csak ahogy ismerem a fórumozókat, pont azok nem fogják elolvasni, akiknek kellene. ;):)
    Szia Gabi, persze pótlásnak nem rossz, de ha nem áldozol be 1500 sz.tápot, akkor mégiscsak fákkal kell megoldani a nagyobb részét. Hiába tenyésztek 500-t, ha kell még 1000 felrepi.

bocsika67, marcsi152, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  15. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a démoni bokréta és a teliholdas betakarítás növelő a rémséges event növényre is hat?

Papírgyároslány és szellorozsa kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

Na nem is mindet akarom tenyésztéssel letudni, fácskáim már érettek,farmon, szántón, reggel még a tisztáson leszedem a mamutokat, a faaratóval, délutánig azok is megérnek újra, aztán majd ott is fásítok éjjelre, de reggel nyomom vissza a mamutokat.;)
    kakukkozni, meg pockozni szeretnék, majd meglátom meddig lesz türelmem:music:

bocsika67, marcsi152, Hahacska és 7 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Jól van, nagy ugrásokat kívánok és Te is ugorjál nagyokat örömödben. :) Csak akkor fogok egy picit tenyészteni ha már nagyon türelmetlen leszek:D és nem sok hiányzik a végéből.

bocsika67, marcsi152, Hahacska és 4 más kedveli ezt.
  18. krédi2

krédi2 Járnitanuló

Baha növény. Nekem is utána kellett nézni ,mert én sem tudtam.

19. GA-BI-O-Farm

Nem, nem hat egyik sem az eventnövényre

Hahacska, Nagyii58, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  20. Nikike7709

Nikike7709 Járnitanuló

Sziasztok! A teliholdas területeim még nincsenek fejlesztve,így csak szinte egy területen tudom termeszteni az event növényt. Napi 4-5 aratással (esetleg 6,hétvégén) remélem sikerül megcsinálni. Igyekezni fogok :) A rákollóvirág mindenképp kelleni fog? Az még nincs kiváltva és annyi AB-t biztos nem tudok összeszedni. De ha csak azzal megy,beleölök pár milliót :D

bocsinet, szellorozsa, incimami és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.