Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zalton

Zalton Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az arany banánt és a kuponokat is sikerült megszereznem, de a Menyétodú nem lesz meg. :/

bindi5454, Gio, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  2. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Ettől tartok én is, hogy így lesz! Nem zavarna annyira, ha nem minden, jó esetben 4-dik ugyanez a kérdés lenne! Szörnyű így olvasni a fórumot! Kissé zavaró, de hát ez van!

edina242, §Böbe13§ és bindi5454 kedveli ezt.
  3. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Szia! Ne add fel meg lesz! Sikerülni fog! Én is sokat hibáztam de belejöttem a fórumos játékostársakat olvasva sok tippet kaptam! A cukrászat még ad utalványokat holnap is!

taga1, §Böbe13§, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  4. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Van 55-jegyem mit kezdjek vele?? :D
    Már nincs erőm eljátszani....

zotmar, §Böbe13§, Fätum és 7 más kedveli ezt.
  5. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia! Az event vége felé néha több felröppenő jön. Hátha most is, és akkor holnap még összejöhet.

zotmar, §Böbe13§, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Na ne! Nem tudsz 30 felröpit összehozni?

Pörgesd el üresbe. Csak indítod, de nem építesz tortákat, vagy össze-visszaépíted.

jambrikildiko, zotmar, §Böbe13§ és 7 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha Zalton

Akkor valamit nem csinálsz jól.:oops: Itt röviden tömören leírtam kb :p Habár , már lassan nem érvényes , de csodák vannak :inlove:
    Hát a majomkirálynő szintjét tényleg elhaladjuk , legalábbis hozzászólásban :p

Nagyon ügyes vagy , hogy ennyi mindent felhalmoztál , de ha értéktelen szerinted , akkor miért van ennyi neked? :DxD
    Ez egy költői kérdés :p

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mert a csapból is ezek folynak örökké. Ha nem csinálok semmit, akkor is jön. Ha meg csinálok, akkor ömlik, mint most is.

zotmar, §Böbe13§, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Már az nagyon szép teljesítmény,hogy addig eljutottál!;)

taga1, kutyaszálló, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  10. Zalton

Zalton Utánpótlás-írogató

Szia!

Nem az event elején kezdtem el, hanem kb. 2,5 napja. Meg eleinte úgy volt hogy bele sem kezdek.

11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Oké.:p Akkor ha kezdő vagy , itt van egy kis olvasni való hála Nemzsunak :inlove:Lehet elsőre tömény lesz , de majd belejössz :)

zotmar, §Böbe13§, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az eventet megcsináltam és még pluszt is csináltam de nekem a kacsakata turbótrágyát imádja adni!

13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Mivel holnap délutános vagyok és most nagyon unom magam, elkezdek "sütni". Van 87db utalványom elleszek egy db-ig. Remélem lesz itt valaki és nem fogok unatkozni :D

Beus85, józsi581, zotmar és 11 más kedveli ezt.
  14. erikank61

erikank61 Járnitanuló

honnan van annyi utalványod?nekem csak 1-4 ad max kertenként de inkább 1-et:D

15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia Szomszéd,

Ha nagyon unatkozol, esetleg az enyémet is lesüthetnéd, mert én nem hiszem, hogy megoldom:D:D

http://kepkezelo.com/images/c5c10bdqscbz15398cf6.png

józsi581, zotmar, -Mayacska85- és 10 más kedveli ezt.
  16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok .
    A 12órásfarmunkást amit lehet nyerni nektek se adja hozzá a paszulypatrónushoz a 12 órát?
    Ez hiba vajon vagy bi..be lóg a kezem?

17. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

sok szerencsét!

§Böbe13§, kutyaszálló, feki13 és 3 más kedveli ezt.
  18. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok!

Kész vagyok az eventtel de azt hiszem egy kicsit túl kevertem magamat a malomba és most gyorsan le is állítottam a keveréseket mehet a szupi táp megint :)
    http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=181Event_k_sz_2017.02.26..png

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=725Event_k_sz_marad_kok_2.png

Az elején sokat bakiztam aztán leírtam a kezdő betűket és sikerült de sajnos nem a hosszabb időt választottam és azért kevés kellett belőle így most feleslegesen ment a malom >:(;)

És még ezeket sikerült össze szednem :
    21 db szupi táp
    7x 16.000 Tp
    5 db RAcs
    9 db kkata
    10 db kkturbó
    4x 8.000 BTp
    3x10.000 Csp
    2x1 db csillag
    5 db Szupi trágya

Utoljára szerkesztett: 26.2.17
    Ribiszke, Beus85, §Böbe13§ és 4 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szerintem ez a mennyiség még egy cukrásznak is sok lenne, aztan jön majd a rendőrség mivel az összes vevőd cukorbeteg lett ennyi tortától!xD:D

zotmar, §Böbe13§, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  20. CateW

CateW Fórumlakó

A minijáték tényleg béna, de attól eltekintve nem igazán értem a problémádat.
    Mit kellett tenni ebben az eventben? Kb semmit. Termelhettünk, amit akartunk (készülhettünk a pávatenyésztésre, a lustábbak meg kirakhatták a fáikat).
    Ehhez képest mit kaptunk?
    - 30 FA: Amilyen ritkán mérik mostanában nyereményként, szerintem értékelendő.
    - menyét: Egyik legfrissebb titokizé. Persze, a táp ára most megugrik, az állaté meg esni fog, de még mindig elég jól hoz (nálam 13e kb a haszon egy állaton, ami az érésidejét tekintve elég jó). Szóval ez sem rossz ajándék. Ha még hozzáveszed, hogy milyen hiszti szokott lenni cserenapon az aktuális titokól miatt, akkor meg pláne. Ha csak eltűnnek a "valaki szánjon már meg egy menyéttel" beírások, már megérte az egész event :p
    - 5 AB, 3 kupon, 40 szupertáp, 2 party pöri, titokólak, titokfák: No comment, mind jó. Ingyen meg pláne megéri.
    - Felhősor, ami napi kb 20000 TP-t és 30000 BTP-t hoz + 2 kitehető, amiknek szintén elég jó a TP-je (igen, a 24/12 órás érésidők nem túl szerencsések, ennyiből lehet húzni a szánkat).
    Ezután meg van lehetőség a plusz utalványokat is eljátszani. Tény, nem szórja az AB-t, szupertápot és a kuponokat. De nekem jött mind a háromból valamennyi, pedig elég lightosan foglalkozom az eventtel. Egyébként a csatni a 100e fölötti árával szerintem szintén nem olyan rossz nyeremény (értékben nem tartom rosszabbnak a 3 szupertápnál - szerintem egy tenyésztés várható haszna messze nincs 100e CSP).

edibedi2002, Ribiszke, edina242 és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.