Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Most hogy van? Van akinek elindult és van akinek nem???

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Helló!
    De jó hogy itt vagy! Sokáig nem láttalak, aztán hétvégén igen, de mire írtam volna nem tudtam, mire tudtam már nem láttalak.
    Az event késik. De sok véleményem nincs a dologról. A múlt héten leírtam, aztán két napig nem is olvashattam.;)
    Ebben van logika!
    Az csak 299 FAba kerül és már készen is vagy!
    Figyu! Semmi nem történt. Csak a mosógép romlott el. De tudod, addig nagy baj nem lehet, amíg a mosógép el van romolva. Na cső! jön a haver a mosógéphez. Mondtam asszonynak is.
    És aranyos a kompenzáció is a handle felírattal, mert hiába tartom a markom, nem ad semmit. Előbb mosni kellene.

3. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Csak ólra és fára ad, növényre nem!!! Boldog aratást...csalóka!!!!

revaa és Orchidea-Kert kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Magdi !
    A pajtában is láttad a felröpiket ? Nekem 36 lett, ( 8+5+8+8+7) látom egyenlőre lenn az infó fülön, de a pajtában viszont nem, de ugye ha kilépek vagy újra indítok akkor eltűnik. Na most nem tudom mi tévő legyek :wuerg:
    Megjegyzem a kosarak megvásárlása is megjelent, a kompenzációs csomag is, csak nem lehet hozzájutni, a malom kever, és idegen nyelven ugyan de úgy gondoltam az az event kezdő oldala.

Utoljára szerkesztett: 22.2.17
    Melan, zotmar, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  5. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

HUUUUUUU megüt a guta ! Learattam ! Ezt nem hiszi már el senki,mindig gyomorforgatóan kell kezdődni a játéknak ???? Ez már túl a viccen !!! Az ablakban ott van a játék,de az sem magyarul,hát kigondolná,mégsem működik !!??
    Miért nem lehet akkor a fül ablakban szintén jelezni,hogy nem működik a játék !!!!!!! Valaki elgondolkodott már azon,hogy minek nevezhető a játéknak mondott ....... /és élvezni is szeretnénk de nem ezt amit át kell élnünk,mert csak több ideg a gyomornak .Az ajtóra ki kéne tenni "OPEN".

kutyaszálló, revaa, .dina1. és 10 más kedveli ezt.
  6. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

revaa kedveli ezt.
  7. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok nalam nem jelenik meg az egyebnel a felropi , megint hiba van ? En lattam a felropiket repkedni de mennyi darab azt nem mutatta .
    Most olvastam kesobb kezd az event , de hat mar learattam :mad: erre most mit mondjak , hurrra :cry:

Melan, csopke1, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  8. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

sziasztok! Nálam semmi jele az eventnek a főtéren sem sem az eventórán! Most nem tudom mi van?

9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Honét tudjuk meg, hogy "elkezdődött" az event?

Melan, kutyaszálló, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. -margit2-

-margit2- Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Millió fát learattam felröppi 1 sem jött. Pár perce.96-os színten.

kutyaszálló, Sali~*.* és bindi5454 kedveli ezt.
  11. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Hűha már pedig én is learattam és alig kaptam pár felrepit.

12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

xDxDxDxDxD Az úgy volt hogy én is learattam 2 területet mire észbekaptam hogy valami nem stimmel.xD

Melan, HéricsBáró, zotmar és 15 más kedveli ezt.
  13. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Milyen jó hogy mindig megnézem elkezdődött-e már az event. Nálam a pajtában még nincs semmi. A megjelenítés is kicsit megkavarodott. A vadaskert megvásárlásánál egy narancs holló van. A legtöbb helyen meg építő munkagép. Még a malomban is. :D No mindjárt jönnek a barik a talicskával. :D

Melan, zotmar, csopke1 és 8 más kedveli ezt.
  14. !Enigma62!

!Enigma62! Utánpótlás-írogató

Kedves Cica!
    Az event ismertetőt tegnap elolvastam.
    Nem a fórumon szoktam játszani, hanem a farmon. Belépéskor mindenféle reklámot az arcunkba tolnak akkor azt miért nem tudják kiírni hogy ne csinálj semmit mert bénák vagyunk?

kutyaszálló, revaa, gyemant1 és 3 más kedveli ezt.
  15. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Én is Németországból játszom és nálam se megy az event....

taga1, kutyaszálló, §Böbe13§ és 2 más kedveli ezt.
  16. Pubidu

Pubidu Utánpótlás-írogató

Most lehet aratni vagy nem?

17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Hát, mit mondjak! Meg sem lepődtem! Eddig nem ez volt a jellemző! Talán a játék is átveszi a kici kínai cuccok minőségét. -.-:p
    Csinálj egy képernyőmentést.

Melan, csopke1, kutyaszálló és 8 más kedveli ezt.
  18. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

nálam minden működik , eventóra felröpik , lehet sütni a tortát

Melan, kutyaszálló, revaa és 5 más kedveli ezt.
  19. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Sziasztok ! valaki tudja, hogy mikor indul a sütis játék ? Köszönöm a választ. !

kutyaszálló, Sali~*.* és bindi5454 kedveli ezt.
  20. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Kompenzációs csomag... Most látom a hírekben, de én még azt sem tudom átvenni. :( Nektek sikerült? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? o_O Komolyan mondom, mindjárt lefekszem aludni! :sleepy:

Melan, Margó, szöszi50 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.