Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Én bónuszt nem használtam sehova... bár itt ott rontottam ... de ha lehet én minden második eventnek ilyent szeretnék ;)

meszimarsi, Melan, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  2. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Rengeteget irtatok megint, mire utólértem magam az olvasással volt aki már befejezte az eventet (Gratula Nekik)
    A kezdeti hibákból szerencsére kimaradtam, mire a géphez értem, már javitották.
    22 felröppenőt kaptam Pannik nélkül 24% kupával, megyek elsütögetem őket:) A cukrászda kitehetőt ne felejtsétek el kitenni!
    Sok sikert!

meszimarsi, Melan, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én se akartam használni, rákattintottam az utalványra hogy csinálok tortát és levonta a bónuszt is.

meszimarsi, Melan, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  4. Bolygóhollandy

Bolygóhollandy Utánpótlás-írogató

A bahamán az állatokra 22000 tp-re semmit az-az 1 utalványt se kaptam.

Gio és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  5. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

csoki alap sárga máz fehér hab, csoki alap kék máz ööö

meszimarsi, Fatther, Melan és 12 más kedveli ezt.
  6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Szeretnénk benneteket tájékoztatni, hogy az event indulása késett, ezért az event végét kitolták.
    Az event vége várhatóan: 2017. február 28. (kedd) 15:00

meszimarsi, Melan, GA-BI-O-Farm és 11 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Szomszéd. :)
    Annyira vigyázzba álltam, nem tülekedtem. :)
    Most arattam, a fényképező gépet kukába dobtam és jegyzetelek, mindennek adtam egy nevet. DDDD
    Hogy miket nyertem, na azt a frászkarika sem tudja, nem hogy én. xD

meszimarsi, Melan, GA-BI-O-Farm és 11 más kedveli ezt.
  8. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A visszalépés határán vagyok. A pávaól egy darabot sem adott, de ez a kisebbik baj.

Az egyes még csak-csak megy, de a kettes... még csak véletlenül sem tudom megjegyezni a 6 db-t sorrendben.

Nem tudom érdemes-e folytatni...

meszimarsi, Melan, revaa és 4 más kedveli ezt.
  9. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

A jegyzetelés nekem is bejött :D:D

meszimarsi, Melan, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  10. smaragd5d

smaragd5d Járnitanuló

Sziasztok!
    24 XXL Mammut 6 db utalványt adott, 70 cukorfa 2 db, 70 XXL só 4 db, Bahán 25 pink panda és teve ól talán 1- 2 db, esőerdő XXL fák 1 db ( :D ) Farmon barkács ólakból, neon ólakból pár db. Összesen 24 lett. Előzetes hírek alapján ez kb. 24-el több mint amit vártam :D 1 óra múlva érik be 64 db XL Mammutfám, jövök, írom majd mennyit adott. Mindenkinek sok sikert, sok ajándékot kívánok.
    /Összehasonlításképpen, full legenda, 8 páncél panni, 117-es szint./

meszimarsi, Melan, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Kevert. sima, csokis,habos babos, cseresznyés stb....

meszimarsi, Melan, revaa és 6 más kedveli ezt.
  12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Több, mint 30 darab utalvánnyal indultam, sokkal kevesebbre számítottam :) Először féltem, mert csak 16 után jutottam a géphez, óóó mondom, már elindult az event, már rég aratnom kellett volna...Hajjj, de jó, hogy nem értem rá aratni korábban! :)

meszimarsi, Fatther, Melan és 9 más kedveli ezt.
  13. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Csak a körből tűnt el a bónuszod,gondolom elfogyott az utalványod és anélkül nem tudod a bónuszt használni! Alatta a sárga kockába meg kell lenni!

Utoljára szerkesztett: 22.2.17
    meszimarsi, Melan, Magdusnéne és 5 más kedveli ezt.
  14. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Csak a színek első betűje ..

meszimarsi, Fatther, Melan és 6 más kedveli ezt.
  15. Aandi

Aandi Járnitanuló

Sziasztok! Hát igen, elsőre amikor olvastam az event kiírást elég homályosnak és nehéznek tűnt, de. És itt a DE csupa nagy betűvel, mert azért ilyen könnyű eventet már rég kaptunk. Az első nap ( 15,00 órától még csak 2,22 óra telt el ) már majdnem kész az event.
    Szóval ami nekem bejött először mindennek, alap, közép és teteje leírtam az első betűjét a kép alapján, aztán csináltam. Itt-ott még előfordult egy-két hiba, hiszen nem írtam egyértelműen az első betűket, de itthon már fogtam a telefont, élesre állítottam mielőtt elindítottam volna, és az x másodperc alatt le lett fényképezve, kép előhozva és mire el kezdte adni, hogy miből is áll össze, már ott volt előttem a képe. Szóval ennél egyszerűbb megoldást most én nem látok a megoldásra :) Nekem ez jött be :D :D Jó játékot mindenkinek. Andi

meszimarsi, Melan, 1csendes és 2 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát .... Én nem hajtom csapágyasra a malmot a lassító miatt... egyet sem keverek... így ha az ajándékba kapottat levonja... legyen vele boldog a rendszer;)

meszimarsi, Melan, revaa és 6 más kedveli ezt.
  17. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

te is mindig kérsz egy kísérőt a kávédhoz?

meszimarsi, Fatther, revaa és 5 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jajj hová lett a cukrászdámxDMár szemem is kiesik, de nem találomxDAnnyira izgultam, hogy kitettem valahová most meg nem találomxDxD

meszimarsi, Melan, Magdusnéne és 6 más kedveli ezt.
  19. taga1

taga1 Fórum biztosa

Ketteseknél öt után pihenj egy kicsit, legalább is nálam ez jött be, mert a hatodiknál rontottam, utána már olvastam egy kicsit a fórumot, majd ismét memorizáltam a kért képeket. Én nem irom, nem mentem, inkább hagyatkozom a memóriámra. Nagyon jól lehet haladni, holnap szerintem a többség be fogja fejezni. Viszont érdemes tovább játszani, nagyon jók az ajik. Mindenkinek sikeres teljesítést.

meszimarsi, Melan, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  20. LBetti

LBetti Fórumgróf

meszimarsi, Fatther, Melan és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.