Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam most fele-felében vannak pávák és xxl-es fák. Holnap meglátom melyik adja jobban és lecserélem.

meszimarsi, Melan, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  2. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Szia
    Szerintem valóban nagyon kevés amit adott . Legalább is nekem. A kárpótlásként kapottal együtt 8 db-t kaptam az egész farmra. Mindenütt fa és ólak vannak. Tényleg ilyen keveset ad végig?

meszimarsi, heureca3, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Ez nekem alapból nem menne, mert nincs olyan lovas háttérképem. :)

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Azt azért bele kell számolni, hogy 10, 15, 20, 30, 50 pannival egész más ez a játék, mint nélkülük. Azért kérdezlek itt, mert itt többen olvassák, illetve nem sűrgős, és válaszolhat bárki aki képben van.
    Azt szeretném kérdezni, hogy a mamutok adhatnak vagy sem utalványt? Illetve a felhőt nem lehet az event végéig lezárni, vagy ezer pont után le lehet már?
    1000 pont után csak 3as kombó jöhet?

-W-595-, Melan, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  5. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én nem igazán beszélhetek kellemes csalódásról, mert az ajándékkal és a kárpótlással össz: 14 db van:sleepy: Ha elég lesz, akkor semmi vész:pxD

meszimarsi, Melan, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  6. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

A kiirásban jelezték hogy kevés lesz.

meszimarsi, -Fülemüle-70 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  7. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Nagyon smucig event a felröpikkel. A varázsfa sem ad, ajándékba sem lehet kapni. Kíváncsi leszek meg lehet-e csinálni anélkül hogy venni kéne.

8. nyuszómuszó34

nyuszómuszó34 Haladó

Igen olvastam . De ennyire keveset senki nem írt még .Szerintem megdöntöttem a negatív csúcsot. :)

9. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Szerintem,akkor egységes, majd mindenkinek az event végén változik át a dekor.
    Például a jótékonysági eventnél is az event után lettek sima dekorok.

meszimarsi, taga1, Melan és 5 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ad a mamut csak nagyon keveset. A felhőt csak akkor lehet ha vége az eventnek. 1000 pont után csak 3-ast ad. Ufff.... beszéltem. :)

11. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

most arattam egy csomó xxl fát, 1 azaz egy felröpi.... ennél lejjebb már csak a nulla van, ne panaszkodjak

Melan, -Fülemüle-70, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia Leho!
    azt hiszem a felhőt azért nem lehet lezárni,mert a cukrászda kitehető ad utalványt;)
    a mamutok nekem sem adtak röpcsit,de attól még másnak repülhet:p
    ha készen vagyunk az eventtel, vagyis 1000 után hármas csomagot kell teljesíteni:)

meszimarsi, Melan, zotmar és 5 más kedveli ezt.
  13. csillag

csillag Fórum mestere

Sziasztok

31-ből kész az event. Kétszer rontottam:egy két tortás és egy 3 tortás esetében. Szuper. Tényleg érdemes tovább csinálni az eventet, mert nagyon jók a nyeremények.

meszimarsi, taga1, Melan és 7 más kedveli ezt.
  14. bundusz68

bundusz68 Törekvő

Nem tudom a 23 felröpi jó-e, de ennyit kaptam az egész farmra. 600 fölött járok az eredménycsíkon. Még tegnap telepakoltam mindent 20 órás fákkal mert a gyümölcsös event miatt nagyon megcsappant a készletem. Ezek a leghosszabbak és munka mellett a legkifizetődőbbek is. Holnap délután folytatom, addig keverem a bónuszokat.

meszimarsi, taga1, Melan és 8 más kedveli ezt.
  15. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Örülök a sikeres haladásokhoz remek kezdés! Most jutottam gép közelbe de ma sütés nem lesz! A röpik ahogy modik jelezték ritkák mint a fehér holló! Azt hiszem ez most kimarad a memóriám nem valami jó ! Mindenkinek jó tortasütést!

meszimarsi, heureca3, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mint ahogy olvashattad az ismertetőben, meg jelölésre került, hogy kevés a felröpi mennyisége. Amennyiben olvastál már több event GYIK-ot, akkor emlékezhetsz, hogy felröpik mennyiségét soha nem tesszük közzé, ez egy kivétel.

meszimarsi, Ribiszke, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  17. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Szia ! Ha megírnád hányadik hozzászólási oldalon van, megköszönném. Próbáltam a hsz.-kat követni, de erre nem emlékszem.

meszimarsi, _Cygnus_ és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mamutokat nem teszteltem. Felhő addig nem zárható, míg a cukrászda utalványt ad.

meszimarsi, GA-BI-O-Farm, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  19. -Hétszilvafás-

-Hétszilvafás- Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Látom a többség boldog és elégedett a felröppenőkkel.
    Nemrég értem haza és arattam. Nálam siralmas a helyzet. Négy területről kaptam 6db utalványt. A 33db mamut + 2db füvészkert (+egyéb fák) a tölgyesen egy panni mellett nullát adott. A Bahamán több fúrót kaptam a 4db raktárházból, mint utalványt a területről. Ha marad ez a tendencia, akkor hamar elfelejtem az egészet.

20. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Felhő kész, most meg pihenek,kicsit gyors a tempó nekem, nem győzöm kapkodni a fejem.xD

meszimarsi, heureca3, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.