Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. noncsicsi6

noncsicsi6 Fórum-zöldfülű

Sehogy! Sőt jön a három torta! :)

Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  2. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszönöm, de arra van állítva. Lustaságból nem szoktam használni a szűrőt, mindig a mindenre van állítva.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kérlek, ellenőrizd, mert néha hajlamos elfelejteni a farm a beállítást.

Gio, kukori80 és Fatther kedveli ezt.
  4. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Kiléptem, beléptem - most rendben van. Előzőleg a frissítés nem segített.

Gio, Meellcc és Fatther kedveli ezt.
  5. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Köszönöm válaszod. Én se emlékeztem ilyen infóra,no de pékek-cukrászok korán kelnek.:cry:

6. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

sziasztok! semennyi tortautalvány nem érkezik a fák, ólak aratásakor!

7. rosco07

rosco07 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, Miért nem találom a cukrászda nevű kitehetőt? Előre is köszönöm a választ.

8. Hutvagner76

Hutvagner76 Junior szaki

A virág ikon alatt;)

Gio kedveli ezt.
  9. ocsi1

ocsi1 Haladó

zotmar, steve223, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. zali1111

zali1111 Fórumprofi

sziasztok
    a tegnapi event-kezdet óta rossz a felhő "animáció" - a 3 kitehetős felhőn is 8-10 lakat van kint, mindet lezártnak jelzi. a Afelhő elején a "visszaszámoló" a valós, ha az nem számol épp vissza, akkor ratható a felhő...rendkívül zavaró.

11. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok! Tud valaki valamit az ajándékba kapott cukrászda kitevőről? Mert én sehol sem találom. Kérem a segitséget. Köszönöm.

12. ordog1973

ordog1973 Törekvő

Fák nem adnak felröpit? a kiirásban az van, hogy azok is adják. Jó nem nincs sok hátra, de azért idegesitő.

13. ordog1973

ordog1973 Törekvő

VÁZA ikon alatt találod

Gio kedveli ezt.
  14. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Újabb event a Valentin-napi után, amit nem tudok teljesíteni. A fák egyáltalán nem adnak felreppenőt sehol, a ma reggeli aratással lett összesen 22!!! db utalványom. Bahán és szédültön csak fák vannak kirakva, a többi területen főként 24 órásnál hosszabb érésű terményesek, és néhány hosszú érésű normál ól. Szerintem ez szégyen. Ha arra vár a BP, hogy gyorsítónak szupertápot fogok használni az ólakhoz, akkor nagyon téved, még az utolsó nyereményként ígért 30 FA sem motivál annyira, hogy addig elhasználjak több ezer szupertápot.

goodzilla kedveli ezt.
  15. goodzilla

goodzilla Fórum-zöldfülű

ne izgul, nekem csak 9 db van. összesen kell 100

Margó kedveli ezt.
  16. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Na egy területnyi fát le kell szednem, ólakat rakok ki oda is,mert a fák egyáltalán nem adnak felreppenőt,hiába így szólt az info :(

genka53 kedveli ezt.
  17. nyuszicsaj87

nyuszicsaj87 Utánpótlás-írogató

sziasztok már előre jelezték a felröppenők száma kevés lessz azért úgy gondolom teljesithető lessz ámbár én úgy vagyok vele addig jutok ameddig nem mérgelődöm mert ez játék számomra sok szerencsét mindenkinek

Margó és Gio kedveli ezt.
  18. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! A röpi nagyon kevés de ezt jelezték is modik! Nem kezdtem bele várok bár akkor is ad ajándékot ha egy tortát se tudok elkészíteni! Pannim nincs szerintem nem is lesz! Sikeres tortasütést mindenkinek!

19. -Jani13-

-Jani13- Utánpótlás-írogató

Nekem sincs meg a cukrászda kitehető. Sem a váza ikon alatt sem sehol máshol.

20. gomboc58

gomboc58 Haladó

Ennyi problémával miért nem állítjátok le az eventet???? zárjátok be a piacot!!!! ez így nem fer!!! Az egyik szerveren az egyik program megy a másikon meg más :mad:

soresne kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.