Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Nálam a 20 órás is gyengén muzsikál!xD

Gio, _Cygnus_, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Jól olvastam,hogy 100 felröppenő akkor is elég a végéig,ha az összes tortát elrontom? Ha így van,akkor nyugodt vagyok,elértem 400-ig,és van 75 utalványom. Jó lenne,ha valaki válaszolna,mert akkor keverhetnék szupertápot a malomban. Kösz,ha valaki megszán.

_Cygnus_ és szellorozsa kedveli ezt.
  3. taga1

taga1 Fórum biztosa

Halvány gőzöm sincs, mivel évek óta fullos a legenda és eddig röpikkel soha nem volt gondom nem tudok neked erre válaszolni. Nincs másik farmom, csak ezzel az eggyel játszom (nem is lenne rá időm), igy csak ennek a teljesitményét ismerem. Ha még valamennyire müködik a memóriám arra emlékszem, hogy olyan 86.szint körül tudtam 90 %-ra (14/14) felhozni, és onnan már soha nem okozott próblémát a röpik mennyisége.
    Bocsi közben megnéztem 30 %-kal nőveli a különleges tárgyak megjelenését a területeken.

_Cygnus_, szellorozsa és kedvenc62 kedveli ezt.
  4. satya94

satya94 Utánpótlás-írogató

Hát ne haragudjatok,de megint csalódnom kellett ahhoz hogy meg legyen a felhősorod meg kell venni 1600 ft-ért 1 kosarat? Miért? Mért nem lehet mindenki számára egyenlően elérhető 1 event? Ez 1 kicsit igazságtalan.Mi van ha meg tudom csinálni az eventet,de nincs pénzem a kosárra? Hiába gürizek a feladatokkal ha a felhősor elérhetetlen.

szellorozsa kedveli ezt.
  5. gymikii

gymikii Fórumlakó

Ennyiből már simán be lehet fejezni az eventet, nekem kb 35-ből sikerült.

Gio, taga1, Ecóka1 és 4 más kedveli ezt.
  6. ArtemisHunter2.0

ArtemisHunter2.0 Utánpótlás-írogató

Nem kell vásárolni, hogy befejezd.
    A cukrászda kitehetőt csak az event vége után tudod feltenni a felhőre. Addig ha kiteszed tortajegyet ad. De OTT VAN a menüben , nézd csak meg. :)

Gio, taga1, zotmar és 6 más kedveli ezt.
  7. Blökix

Blökix Fórum hercege

Miért kell megvenni?
    Olvasd már el az event ismertetőt!

Gio, zotmar, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  8. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

igen elég száz felrepi, csak ne szögből és cserépből gyűjts ennyit (nem mandragóra sem játszik)
    75 utalvány pedig komoly mennyiség , abból már uzsorázni is lehet

Gio, _Cygnus_, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  9. taga1

taga1 Fórum biztosa

Igen igy van, ha egyetlen torta sem sikerül akkor is végig érsz 100 db utalvánnyal.

Gio, HéricsBáró, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  10. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Aki kész van az eventel.
    Lehet még utána is csinálni tovább ? Már mint ad valamit utána tp csp vagy akármit?

11. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Kösz:) Akkor leállítom a malmot,és szupertápot keverek. Visszafásítottam mindent,a 29 panni majd segít.

12. ria91

ria91 Junior szaki

Gio, taga1, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Nem rossz bizony, én is kaptam már 3x12 órásat :)
    Kár, hogy nem kupon, mert hát most a hosszabb érésű ólakkal és 20 órás fákkal van tele a farm...
    Na de ajándék lónak nem nézem a ... :D;)

Gio, zotmar, feki13 és 5 más kedveli ezt.
  14. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Miért kellene kosarat venni?Én nem vettem és az eventem kész!1 nap telt el még csak,5 nap hátra van,fákkal,ólakkal pakold tele a farmot!;)

Gio, taga1, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  15. ria91

ria91 Junior szaki

Igen lehet, ad plusz ajándékokat ,pld. szupertrágyát stb :)

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor még erősíts, mert én 50ből 72 óránál járok.

Gio, zotmar, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  17. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Sziasztok!
    nem tudom kitenni a cukrászdát a felhőre, mert a felhőn nem látom, viszont a váza alatt ott van!
    járt így vki? teendő?

_Cygnus_, szellorozsa és §Böbe13§ kedveli ezt.
  18. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Tényleg igaz lenne a 30%??
    Akkor ha nekem nem ad semmit,...mi megy annak, aki nincs fullon?....Esetleg minusz, minusz----- sok minusz 30%-ék?
    Na persze, és akkor majd innen számolva az ötvenedik eventen...adja a minuszok felülit!xD

_Cygnus_, szellorozsa és §Böbe13§ kedveli ezt.
  19. ria91

ria91 Junior szaki

Szia! Nem szokványos feladat igaz,(bár nekem nagyon tetszik)de még nem volt ilyen feladat ha jól emlékszem,hogy 1-2 nap alatt kész legyek vele anélkül,hogy vásárolnék,de most igen. Nem tudom miért is kellene kosarat vásárolni,hogy meglegyen a felhősorod(persze vehetsz ha szeretnél) :)?

Gio, taga1, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  20. maggie326

maggie326 Utánpótlás-írogató

Szia.Én sok tortát elrontottam,de 55 utalvánnyal meglett az 1000.Minden ajándékot megkaptam.Nyugodtan keverd a trágyát.Legyen szép napod.

Gio, ursa11, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  21. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Hajjjajjjjjjjjjjjjjj,nem jól van ez a rendszer összepakolva,az én munkásaimat is mind a Lehonak adja!xDxDxD

Gio, zotmar, -Mayacska85- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.