Visszajelzés Sütis event 2017

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. salat.fanni

salat.fanni Fórum-zöldfülű

Nagyon szuper !!!!!!!!!!!!!!!! Reggeli aratáskor eventes felröppenő darabszáma : 000000000000000000000000000000000
    Ebből kifolyólag fantasztikus sebességgel tudok haladni ! NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>:(>:(>:(>:(:(:(:(:(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Lassan utálom a játékot :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

meszimarsi, _Cygnus_, ircsi4803 és 2 más kedveli ezt.
  2. revaa

revaa Fórumgróf

Fotózz, vagy használj képmetszőt, többeknek a papír - toll vált be.
    Nem nehéz, ha megtalálod a neked legmegfelelőbb verziót. :)

Ugye nem növényekkel, hanem ólakkal és fákkal vártad a reggelt?
    Nálam 16 db felröpi jött, ólak, terményesek, a széleken fák, vannak kint, nem xxl!
    Eventem már a másnap reggel készen volt. Azóta mazsolázom :)

zotmar, Gio, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Aki figyelmesen olvassa a fórumot,ezt már az event kezdete óta tudja!;)

zotmar, marcsi152, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Mi a túró????? Nem kérdés volt csak megállapitás!Én ha már ettől pozitivabb leszek akkor lelkem virága elhervad :) :) :) :)

marcsi152, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  5. revaa

revaa Fórumgróf

Tripla like! xD xD

Kitartás, jön a Húsvét és meglocsolnak! Csak jut belőle a lelked virágának is. xD xD

marcsi152, Gio, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  6. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Sziasztok!
    Én úgy tapasztaltam, hogy a felröpik egy bizonyos mennyiség elérése után jönnek. Hogy érthető legyek: a BP meghatározza minden tárgy (fa, ól, stb.) "felröppenő értékét". Meghatározza továbbá, hogy mennyi "f.é" után ad egy felröpit (mondjuk 1000 "f.é." ér egyet). Ez minden játéknál (esetleg játék közben) más. Így lehet pl., hogy learattam egy telket tele fával, és nem kaptam semmit, de a másikon (pl. szédült) 4 almafa (!) után jött egy röpi. Gondolom az előző telken összejött mondjuk 998 "f.é.", és a 4 alma adta a hiányzó kettőt. Vélemény?

Gio, _Cygnus_, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  7. nagymargit1

nagymargit1 Utánpótlás-írogató

Szia Revaa !
    Köszi a segitséget. Igy 64 évesen sok mindent nem tudok,pl.másolni,képszerkesztés stb.Nincsenek kéznél az unokák,ők még írni sem tudnak,de a számitógépet jól tudják kezelni.Nekem még petroleumos lámpa világ volt.

Gio, meszimarsi, kovacstne és 12 más kedveli ezt.
  8. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Farmos szint * 25 csp

Gio, _Cygnus_, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  9. agnes1950

agnes1950 Járnitanuló

Szia, ha van egy fényképeződ katt, kimerevítés és torta készítés!!

Gio, meszimarsi, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  10. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Befejeztem az eventet,de azért játszom tovább! Én okos telefonnal lefényképeztem,és így már könnyen ment! Sok szerencsét kívánok mindenkinek!

Gio, meszimarsi, Fenyvesi1010 és 7 más kedveli ezt.
  11. tereza6517

tereza6517 Haladó

Szia, én is tapasztaltam ezt a jelenséget.

_Cygnus_, bubafejgingo, adri1117 és 4 más kedveli ezt.
  12. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

A Barátnőm és játékostársam itt volt látogatóba és rábeszélt vágjak bele nem olyan vészes! Igaz nem sok torta volt sikeres elbénáztam de apránként így is eljutottam eddig ! Sokat köszönhetek nektek is mert olvasgattam a hozzá szólásokat így az apró ajándékokat megkaptam! Tartottam tőle nagyon mert a memóriám mit szégyeljem ennyi idősen már lassú!

zotmar, Gio, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  13. ribizli4

ribizli4 Haladó

Szia!
    Lehet,hogy így van, de nálam valami más. Amire az első nap 28 db jött, ma csak 5 db. Tegnap pl a magas pontértékű fákra semmit nem adott.

Gio, meszimarsi, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  14. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nálam ma volt, hogy 1 az egyben adta...1 terület, egy fölröpi:)

Gio, meszimarsi, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  15. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!

Szívesen.
    Telefonnal fotó, vagy marad a papír.. :)

Köszönöm! :)

nagymargit1, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

marcsi152, Gio, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  17. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Idézet a hivatalosból:

A mendel event borsó automatáinak tulajdonsága megváltozott. Érésidő: 18 óra. A jutalom aratáskor csengőpengő, mennyisége: farmos szinted x25. (Azaz 100-as szinten 2500 CSP)

Gio, meszimarsi, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  18. anci0915

anci0915 Aktív író

Szia nagymargit1!
    Én egy kicsit idősebb vagyok, és nem tudok ilyen dolgokat csinálni. Próbáld meg hangosan kimondani az összetételt, kettő biztosan sikerül! Csak a memóriámra támaszkodom. Semmi hosszabbító! Kész vagyok az eventel. Nem kioktatni akarlak, segíteni szeretnék.

nagymargit1, Gio, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  19. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, az event végén lehet a felhősort aktiválni, de leírták az event ismertetőben.;);)

Gio, meszimarsi, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  20. majoranna65

majoranna65 Haladó

Szia. Életkorban közel járunk és a technikai tudásunk sem olyan eltérő, ahogy levonom a következtetést a hozzászólásodból. Én a harmadik napon kész lettem az eventtel, azóta szedegetem a plusz ajándékokat lassan, de biztosan. A farmot teleraktam fákkal, ólakkal, mint ahogy a többi hozzászólónál is olvashattad. És nekem sem volt képszerkesztőm és egyéb kütyüm, csak a jól bevált papír és ceruza. Próbálj meg a malomban gyártani bónuszt, nem kell sok, csak kb 10 db, ha nem vettél kosarat. Az 1 és kettő tortánál ne használj bónuszt, hidd el fel tudod jegyezni és "megsütni" amit kell a megadott idő alatt. Viszont a 3 tortás résznél már csak bónusszal együtt játssz. Mire addig elérsz, a malomban is meglesz a bónuszod. Ha megjelenik a torta képe azonnal írj vakon,vagyis ne nézd a ceruzád csak a képet. Pl. a torta áll csokis tészta, rózsaszín krém, meggyes hab, akkor leírod, hogy cs-r-m. Ez alapján már időre meg tudod sütni, amit kell. Még egy kis segítség. Ennek a topiknak az elején a 6. hozzászólásban kattints rá a linkekre külön-külön és az éles játék előtt ott próbáld memorizálni a torta alapanyagok helyét. Így utólag is köszönöm Hérics Bárónak ezt a segítséget. Remélem egy kicsit tudtam segíteni. Sikeres sütögetést kívánok.

21. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

kezdőbebűket írtma le. pl. Rózsaszín-R,Piros-P, cseresznyés- cse, kekszes-ke....

Gio, meszimarsi, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.