Sajt költők 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 16.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

nem tudom kinek , hogy jönnek a felröppenök de nekem nagyon gyatra még kell 406 db! Nem tudom meg lesz-e

2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem tudom, mit néztél félre. 3 területen csatnival meg kell legyen. Ne add fel, itt a hét vége, amikor többet tudsz gépnél lenni.
    Nekem rég kész, igaz, a felröpikbe besegítettem 0-s szegfűvel, de csak azért, mert élvezkedtem egy picit (3-4 kört), valsz. egyébként is meglenne, mert most 328-al több van - és még majdnem 3 nap van hátra.
    A titkok viszont lehangolóak:
    Bahán 2 xxl gránát (a másik kettő is raktárban van...), + 1 db xl-es, 1 szentjanifa (raktárban a többi is), xl füge, xl guava (tűzre...) 2 sima + 1 xl pisztácia (minek??) és xl mombin, ami ugyan nem kevés csp, de nem érdekelnek az xl fák, nem érnek semmit számomra, nem tudom hová rakni őket és nem is akarom. Egyetlen "tisztességes", szintnek megfelelő xxl bahás fát sem kaptam (=datolyaszilvától fölfelé).
    Az ólakat azonnal be is szedtem, talán egy vakond egy sün és még valami hasonló volt, az egyetlen jó a piros szamár, emiatt ezzel meg vagyok elégedve.
    A 'sima" fákból egy "sima" és egy japán naspolya lett, amit kinn hagytam, a többi felejthető.
    Ha legalább csillagot kaptunk volna, jobban örültem volna, dacára annak, hogy van 1800 fölös csillagom, de úgy gondolom, ha egyszer Varun ennek is nekiveselkedik, akkor kevés lesz... :)

tszabina6 kedveli ezt.
  3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét !
    Holnapra meglesznek a növényeim és a felröppenők is (195 hiányzik, - ha holnapra nem is) vasárnapra biztosan.
    Fáim: Birsalma XXL, Szamócafa, Datolyapálma XXL, Bodza XXL, Szakura cseresznye.
    Ólak : 2 db Retro hód++. Kakasülő, Kaméleon narancs.
    Mindenkinek sikeres befejezést és "jó titkokat" kívánok.
    -
    Hoztam Bahás fáimat: Gránátalma XXL, Kivi XXL, Guava XXL, Kamkvat XXL, Pisztácia XXL.
    Mindhárom titkos-eredményekkel elégedett vagyok. Növények készen vannak, 72 felröpi kell, ami biztosan meglesz - és készen leszek. Tetszett ez a fajta event (is).

Utoljára szerkesztett: 21.3.15
    kekmaci75, Gio, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  4. magika

magika Fórum nagymestere

Nagyon szerencsés vagy! Főleg a kakas miatt irigyellek! Hódot én is kaptam meg 2 vakondokot.

Marika312 kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is most vettem 9 db-ot 12 ezerért.azóta sem tett ki senki.

Kukori.és.Kotkoda és Marika312 kedveli ezt.
  6. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ezt ne nekem mondd, hanem Magdinak, ő tudja a tutit:) Én még sehol nem tartok:)

7. a1a4

a1a4 Haladó

Szeretném megkérdezni, hogy jutottatok zen pandához és gólyalábas pandához.

sárgazanót kedveli ezt.
  8. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

először is rendelkezünk a panda tenyésztés jogával (arany banánért váltható ki).
    Ezután már tenyészthettük őket vagy vehettük a piacon.
    Jó eventezést!:)

9. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Nem tudom, hogy állsz az event növényekkel mert megpróbálhatnád, hogy éjszakára valami hosszú érésűt ültetnél az általában nagyon jól adja a felröppenőket. A bahára szintén olyat kellene ültetned aminek a legnagyobb a tp-je és a XXL-es fák is elég jók a felröppenőkre. Nekem legalább is ezek elég jól jöttek be.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  10. Negro

Negro Járnitanuló

Még 5000 növény, a felröpik megvannak, és kész vagyok. Egy érdekes fám lett, az, pedig a kökény, bár már volt 1 kitéve. Viszont most már rókából van 7 ólam, retró hódból 4, és süniből is 4. Holnap reggelre lesz a bahás fák. De hát, ajándék lónak ...

alpha58 és Marika312 kedveli ezt.
  11. Kukori.és.Kotkoda

Sziasztok,

most járt le a 12 órás farmmunkásom, még 3-4 óra kellett volna -
    és az előbb kipörgettem egy 4 órás farmmunkást! 8)
    Nagyon örülök neki.
    Jó eventezést és sok szerencsét a titkosakhoz:)

12. Ria23

Ria23 Junior szaki

Szia!
    Nagyon szépen kérlek áruld el nekem, hogy mit jelent a hozzászólásodban ,hogy
    "a felröpikbe besegítettem 0-s szegfűvel"? ... erről még nem hallottam és nekem is jó lenne , ha megnövelné a felröppenőket.:) Válaszod előre is köszönöm!

13. Ria23

Ria23 Junior szaki

Szia!
    Nagyon szépen kérlek írd meg nekem, hogy mit jelent a "nem egészen 0-ás komfort hagymával megvan a felröppenő" , hogyan kell csinálni, hogy nekem is több legyen a felröppenőm, még soha nem hallottam róla. Ugye segítesz? Válaszod előre is köszönöm :)

14. judy95

judy95 Törekvő

A novények talán meglesznek, de a felreppenő... A mamutfák is kevesebbet adnak a szokásosnál. A pandás feladatot nagyon sajnálom nemrég költöttem el, hogy haladjak az aranybanánjaimat most kétszer kellene szintet lépnem, hogy a tenyésztéshez jussak, ez esélytelen. Legalább a piacon vehetnék, de nem lehet, amíg nem tudok tenyészteni. Ez nagyon lehangoló. Remélem abból az egy ólból valami szupi állat lesz.

15. Kukori.és.Kotkoda

Szia Ria,

itt találod a 0 perces szegfű/hagyma stb. összefoglalóját:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/segítség-összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/#post-165346

Sok szerencsét a felröpikhez:)

16. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Szia tegyél ki Kaméleonokat nagyon jól adja a felröppenőt.

17. szarvasagancs

szarvasagancs Junior szaki

Titokólak beértek. pehelytollgyüjtő , 2 retro hódvár ++. és egy vakond:(

18. bodo67

bodo67 Utánpótlás-írogató

Én is :(
    2 pocok, 1 róka és egy kaméleon narancs. (se farkas, se gólya, se kakas, még jó, hogy Renzótól legalább kakast tudtam szerezni.)

A fáknál sem jobb a helyzet az eventből és az új gazdaköriből eddig 21 bahás titokfát szereztem, amiből 3 xxl és 1 tűzvirág, a többi tüzifa. A farmos titokfákból 1 naspolya, a többi tüzifa. Hogy honnan lesz kökényem, nem tudom.

19. gyöngyvirág86

gyöngyvirág86 Utánpótlás-írogató

Az lehetsége, hogy a Hajnali pírom, amit már megtermeltem, de még nem adtam be, kevesebb lett? Egy része eltünt vagy nem tudom, de esküszöm, nekem úgy rémlik, hogy több volt.Vagy csak már halucinálok. Komfortba ültettem őket.

20. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Ria, írtam Neked a farmodra levelet! ;)

Beértek a bahás tirokfáim! Eredmény: pisztácia XL, licsi XL, papagájtollfa - ezek felejthetők - DE 2 darab brazildió (1 már volt) éééééés tűzvirágfa (ami nem volt eddig)!
    Szóval, ez most igazán jól sikerült!

Ráadásul jó ideje drukkolok a szintlépéshez, és most - mivel nem erre figyeltem - nagyon meglepődtem a hatalmas, tüzijátékos ünneplésnek! (Elkezdhetem gyűjtögetni a következő majd 7 millió TP-t. Ki sem írom a rengeteg nullát!) xD
    Tényleg, rohanok kijavítani a profiloldalamon is az aláírást!!! ;) (Hogy mennyi munka van egy ilyen szintlépéssel!!! Még a fórumon is módosítgatni kell!!! Nahát!) :music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.