Sajt költők 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 16.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos technikailag nincs lehetőségünk arra, hogy megvizsgáljuk az összes aratásodat és vetésedet, azaz nem tudjuk megvizsgálni, hogy egy adott időpillanatban miből mekkora mennyiséggel rendelkeztél. Értelemszerűen az aratási akciókból származó tapasztalatpont alakulását sem tudjuk ellenőrizni.

2. LBetti

LBetti Fórumgróf

Sziasztok!
    A nyeremény fák közül a számomra értékesek:
    -farmon: tölgy xxl, mandula xxl
    -Bahán: füge xxl, guava xxl, moringa xxl!!!!!:D
    Sok sikert Mindenkinek!!!!

-vadocka70- kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Elég sok időbe került nekem is amig A 0 %.os növényeimet kitermesztettem, de megérte. Próbáld meg te is,és akkor nem kell izgulni a felröppenőért.

mamszi5107 kedveli ezt.
  4. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok! Eddig azt a gyakorlatot alkalmaztam az eventeknél, hogy beszedtem az összes ólat, a legtöbb fát és csak az eventnövény termesztésére koncentráltam. A vége mindig az lett, hogy meg lett a növény az első két nap alatt és utána szenvedtem a felröpikért. Hosszú érésű növényeket termesztettem, főleg hagymát és rózsát, mert ezek adták a felröpiket. Most viszont nem szedtem be az ólakat - nem volt időm - főleg az újakat. A kivi, farkas, kacsacsőrű emlős, ragasztós stb és a piros ólak egy részét. A bahán csak ólak vannak és így most kivételesen a felröppenőkkel előbbre járok, mint a növénytermesztéssel. Szóval! Ez egy - időhiány miatti - új tapasztalat, amit szerintem a következő felröppenős eventnél már tudatosan próbálom alkalmazni.
    Szép napot és bőséges felröpi, TP, CSP, BTP és AF hullást mindenkinek :)

Mint azt az előbb írtam, nem nagyon van időm itt "lógni" bár nagyon élvezem. Szeretném megkérdezni, hogy valaki tud róla valamit, hogy az event miért ad barkácsolt ólakhoz szükséges anyagokat. Ecsetet, tölgyfa csemetét, fémhulladékot.... Talán egy következő eventhez, pálcika, szarvasgomba és fazék kell ???

5. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Most arattam éjjelre rózsát ültettem így lett sok de még kell 5000 eventnövény talán meglesz a felröppenő így most 336 db kell még. a bahán kávét ültettem éjjelre.

6. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok.kitettem tegnap este a titok ólakat és fákat.Ma reggelre lett 2 vakond 1 galamb és FARKAS!méf nem volt nagyon örülök neki!A fákból 3 jó lett ujjas juhar,szakura cseresznye,és kökény.Én szerintem most nagyon jól adta xD:D

maszilva, mamszi5107, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  7. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Ma nagyon gyér a felröpik forgalma,lassan lesüllyed az itatóhoz.Nekem legalábbis az a tapasztalatom.Éjszaka hosszú volt vetve,kevesebb volt mint,amikor az eventnövényt arattam.Nem sok kell már,de ez a pár db ugy tűnik csak este lesz meg,ha igy folytatja.

magdi06, szellorozsa, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

És nem hiszem el, hogy 1 azaz egy darab aranybanánon múlik, hogy ki tudjam váltani a pandát. De sajna esélyem se sincs rá :-(

Marika312 kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    titokos ólakból ez lett: narancs tehénke,pocok,róka,sárga guanógyár:D:D:D
    még egy ültetés és talán kész vagyok:p

szellorozsa, Baby72 és Marika312 kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép napot ! próbálj gazdaköriben keresni Baha Tp-t adó feladatot, vagy Valdemár is ad Baha Tp-t. Esetleg piacon terméket vásárolsz, elfogyasztod (?) ezekkel a tanácsokkal tudtam segítségedre lenni. Ne add fel, sikerülni fog !

11. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Szerintem az 5000 db event növényed az még ma meglesz ha háromra (főfarm,szédült,tölgyes) ülteted, de ha nem akkor is éjszakára ültess rózsát mert az a baj, hogy a hajnalpír nagyon kevés felröppenőt ad. Szerintem nappalra is ültethetsz a bahán kávé csak úgy számold ki, hogy még lefekvés előtt letud aratni. Szerintem biztos, hogy betudod fejezni az eventet.

szellorozsa és Marika312 kedveli ezt.
  12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Visszavonom az itatóra tett megjegyzésemet,az előbb dinnyét arattam és jött 1 db,a héten a 3.Lehet ezután gyakrabban fog repkedni? Meg is tudtam épiteni az első ragacsgyáramat,azt hiszem az utolsó feladatot nem fogom megcsinálni,kellene fitneszeket tenyésztenem,de inkább tartalékolom az szupikat,lehet máshol több hasznát veszem.

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia ! ... hagyod veszni a felhőt ? - gratulálok a ragacsgyáradhoz !

Baby72, Bátyus és szellorozsa kedveli ezt.
  14. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok! Event sikeres befejezve csak a fő és a szédültre ültetem, mert a tölgyest nem szeretem volna szabaddá tenni a mamutok és különféle tenyésztési ólak miatt. A felhősort aktiváltam nagyon jó, hogy ez is bahás tp add. Szerintem nagyon jó kis event volt bár a tenyészállatoknak nem örültem annyira de szerencsém volt mert egy kivételével mind megtalálható volt a pajtában és a hiányzóból is csak egy darabot kellett vennem. Gratulálok a végzősöknek és további küzdelmet a még dolgozóknak és sok-sok felröppenőket!

kutyaszálló, szellorozsa és Fätum kedveli ezt.
  15. Istvankiralyfika

Istvankiralyfika Utánpótlás-írogató

hajnalpír aratás főfarm3, tölgyes0, szédült1. Így sose lesz meg!

szellorozsa kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..ma én is kész leszek a növényekkel...de még csak 623 db felröpim van..de majd hosszúakat ültetek meg van nemesített hagyma is:)..még nem adtam be semmit..majd ha meglesznek a növények akkor..nagyon szeretnék kökényt:))

Marika312, Baby72 és kutyaszálló kedveli ezt.
  17. csanya52

csanya52 Haladó

Sziasztok! Nem tudjátok lesz ugyan BÉBIBUM ?

szellorozsa kedveli ezt.
  18. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Sziasztok !
    Sok felröpit mindenkinek!
    Nálam még hiányzik 190 és kb 1500 hajnalpír. Most szupitáppal ültetek hosszú érésűt, remélem hamar összejön.
    Kitettem a Bahára a Nap -Hold kitehetőt, nagyon tetszik!:)

szellorozsa és Baby72 kedveli ezt.
  19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

nem hiszem, ebben a hónapban már volt 6-7-8.-án:sleepy:

szellorozsa kedveli ezt.
  20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! A felhőt kiváltottam,az az ezüstben volt.

szellorozsa és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.