Sajt költők 2. - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Mar 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Nekem is röppent most 1 itató a hajnali pírra, de én sem áldozom be az itatóért a kaméleonokat.
    Már van működő ragasztóm, így nem látom szükségesnek a feladatban lévő itatókat.
    A kieső BTP-t majd pótolom 3 csokis palacsintával.:music:
    Pár db hajnali pír hiányzik, de az is már a földben van és dél körül befejezettnek tekintem az eventet.
    Egyébként tetszett a feladat és kivétel nélkül örültem a titkosoknak, pedig volt benne narancs tyúk is.:music::p
    Sok sikert Mindenkinek!:)

2. csanya52

csanya52 Haladó

Köszi,akkor nekiállok a pandák tenyésztésének, csak azok hiányoznak, pedig nagyon jó lett volna, ill. hiányzik még 125 felröpim .

kutyaszálló and szellorozsa like this.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem is ez a véleményem,itató jön majd, a BTP meg nem sok.Gratulálok az event befejezéséhez.Szerintem is jó event volt,nekem is tetszett,habár a titkosak nem voltak igazán a kedvemre valók.Majd legközelebb összejön az a hiányzó kökény is,már csak ezt szeretném.

szellorozsa and mamszi5107 like this.
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Valószínű addigra már nem kívánod, hiszen olyan mélyrepülésben van, hogy már nem is volt kedvem kirakni az a pár darabot amim van(12), 3000csp most miután a gazdakörben pont ezt a talányos titokfát lehet nyerni, soknak bejött az én 1dbom nem nyom sokat ellenük.:)

szellorozsa, Bátyus and magdi06 like this.
  5. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én ilyenekért nem izgulok. A kérdést nem én tettem fel, Magdus:) az event növényeim is hiányoznak még. Közben az uncsik is itt játszanak, így én háttérbe szorulok:) De nem baj. Éjszakára az egyik területemet parlagon felejtettem, így még lassabban haladok:)
    Puszi

glade, szellorozsa and magdi06 like this.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az uncsikkal még érdekesebb a játék.Továbbiakban csak örülhetsz,hogy vannak kisegítőid.Én is örülnék, de az én unokáim már felnőttek egy kivételével,de ő már megunta a játékot és kilépett.Balázskám vezetett be és tanított meg erre a játékra de én még nem unom.örülök,hogy játszhatok vele.Bele sem merek gondolni milyen H... voltam az elején.Jó munkát és szórakozást az unokával.Irigyellek!

szellorozsa, mamszi5107 and Numiz like this.
  7. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Estére megleszek a betervezett résszel és szerintem lesz 20 banánom is, összehozom ma azt a 100000 Btp-t valahogy...aztán kattoghatok, hogy kiváltsam-e pár ólért a pandatenyésztést...:oops:o_OxD
    A nemesített szegfű komforton kisegített, bár este bealudtam pont aratás előtt, de hajnalban még jó volt az ártatlanság és a karácsonyi süti, úgyhogy betettem a szegfűt mindenhová és visszafeküdtem:music:;) nekem a gesztenyés felhősor hiányzik, így 3 órás szegfűm van, reggel lett vagy 120 röpim, így 80 hiányzik, meg 3 kör hajnali pír csatnival és kész a felhősorom is:p

A bahás fák is elmennek, bár cédrátom továbbra sincs, lett csillaggyümim(a 2.), xl mombinom, ami jó mert most váltottam ki a mombint, csak 2 sima volt eddig, xxl kakaó...a többi szót sem érdemel.

Last edited: Mar 21, 2015
  8. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Az eventben egyre több butaságot csinálok:) Területeket hagyok parlagon pl.
    3-6-7 évesek és nagyon dumás jányok Igaz én idős vagyok hozzájuk, 69. Most pizzát készülünk sütni, a nagy imád főzőcskézni, komolyan, tésztát gyúr és a géppel nyújtja:) A magán életről ennyit.
    Tűzök, mert nem haladunk.

Petra-1999, szellorozsa and magdi06 like this.
  9. Mikuszy

Mikuszy Járnitanuló

Sziasztok!Megkukkantottam a titkos állatkáimat:retrohód++,rodeo ranch(sárga),gólya és farkas!!Baromi jó!!

10. parrahviki12

parrahviki12 Fórumelemző

Sziasztok!
    Nekem meg van már mindenem, gyakorlatilag csak kattintgatnom kéne a gazdaköriben, egyedül a felröppenőkkel állok hadilábon. De azzal nagyon.... :(
    Nem akarnak úgy jönni, ahogy a jó gazdi elvárhatná...
    Tudnátok segíteni???

szellorozsa likes this.
  11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Esetleg vedd meg a kaméleonokat, bár nem túl rentábilis - attól függ, neked mennyire értékes a szupitáp. Egyébként ha belegondolsz, 1-2 hét alatt a ragacsgyár visszahozhatja a beleölt CSP-t.

12. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Sajnos nincs annyi csp-m , hogy annyi majmot vegye+tenyésszek, most léptem színtet megint 500 ezer kéne a következő színt lépésig. Hát igy jártam.

13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Lehet,hogy mélyen repül az a fránya kökény,de nekem még nincs ilyen fám ,tehát kell!Most mond meg,milyen telhetetlen vagyok!

Farmer*54, Marika312 and szellorozsa like this.
  14. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Szeretném megtudni, hogy miért nem kapom meg a játékban megszerzett 6 db "Ghibli" talányos fát, teljesítettem a feladatot, 2 db van csak a pajtámban. Ez a 3. hely ahová írok, a Support sem adott érdemi választ. Miért költök a nyugdíjamból pénzt a játékra, ha még a jogos ajándékot sem kapom meg??? Egyáltalán érdemes tovább játszanom? Nagyon el vagyok keseredve, mert úgy látom, hogy mindenütt becsapnak. Erre költsem a nyugdíjamat? Valaki már igazán foglalkozhatna a panaszommal, mert teljesen igazságtalannak tartom azt, ami velem történt. Cincilke, ID: 42602496

15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok, üdvözöllek Cincilke:))

Ne keseredj el, ha beadtad a feladatokba a kért dolgokat, akkor biztos, hogy ott kell lennie, szerintem frissítsd a játok egy ki-belépéssel és akkor ott kell lennie a bahás fásmenüdben.:)

A tegnapi titokólakból ezek lettek: narancs nyúlketrec, macska, sárga pehelytollgyűjtő és farkas. Érdekes módon nem vagyok elkeseredve, mert ezeket úgyis használom, kell a sok nyúl az anakondatáphoz, a macskákat szeretem, a pehelytollgyűjtő mindig kint van és a farkas is jól jött.
    Ja majd elfelejtettem végre jött egy itató a hajnalpír learatásakor, most már 3 van belőle. Igaz, hogy már van egy ragasztóműhelyem, de jól jönne egy második is.;)

Last edited: Mar 21, 2015
  16. -Viharka-

-Viharka- Utánpótlás-írogató

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A megadott ID hibás, így nem tudjuk ellenőrizni, de ha már a supporttal leveleztél, akkor nekik kellene megírnod, hogy a válaszukat nem fogadod el. A farmnév alapján én azt látom, hogy nem teljesítetted a gyémánt feladatot csak az ezüstöt és az aranyat, ezért is nem kaphattad meg a fennmaradó 4 talányos fát.

Cyra65 and szellorozsa like this.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

-Viharka- likes this.
  19. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Furcsállom a levelemre adott választ és az ID-számom is helyesen lett megadva:42602496. Ezen kívül az sem igaz, hogy nem teljesítettem a feladatot, mert én látom a farmomon, hogy rendben van és jár a 4 fácska. Gondolom, hogy lehetőségetek van be-
    nézni a farmomra, ott látszik, hogy beadtam a feladat teljesítéséhez szükséges dolgokat. Rendkívül méltánytalannak tartom, hogy bizonygatnom kell az igazságomat, ahelyett, hogy alaposan kivizsgálnátok a dolgot. Furcsállom, hogy a játékosnak nem lehet igaza akkor sem, ha tényleg úgy van. Cincilke.

20. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Most már nem kellenek a fittneszesek,mert a kerék adott egy ragacsgyárat, egyenlőre elég 2.

Marika312 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.