Sajt költők 2. - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Mar 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

2. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Pár perce befejeztem az eventet. Megépítettem a 3. ragacsműhelyt, és láss csodát, ma reggelre beindult a piacon a ragacs áradat. Tiszta szerencse, hogy tegnap jó áron eladtam a ragasztó készletemet. Persze, azért még mindig egészen jól lehet vele keresni... :)

3. lúdgége

lúdgége Járnitanuló

Sziasztok!

Beértek a titkosaim, lett belőlük: kakas :D, róka, farkas :inlove:, sárga guánó (kivételesen ez megbocsátva), birs XXL, bodza XXL, citrom XL és XXL, mandula XXL, ujjas juhar, tamarindusz, 2db gránátalma, brazil dió, csillaggyümölcs, füge XL. Annak ellenére, hogy cédrátom még most sincs, alapvetően nem rosszak.
    Sok sikert a még eventezőknek.

_Cygnus_, Gio and Bátyus like this.
  4. zsofika43

zsofika43 Fórum-zöldfülű

Bathilda and _tHUNder_ like this.
  5. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Fokhagymát ültettem éjszakára a felröppenők miatt és meglepetésemre 3 itatót is kaptam. Most már nem is bánom annyira, hogy nem fogok elérni az event végére. (majdcsak összejön egyszer)

6. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok!
    2 titokólból lett:narancs pulyka,piros tyúk!
    Talán ez lesz az első event,amit nem tudok befejezni!Még több mint 200 felröpi hiányzik,meg kicsivel több,mint 1000 hajnali pír,és ma családlátogatásra megyünk így nem tudok sokat gépközelbe lenni,holnap pedig meló!Hát nagyon sajnálom,mert még így nem jártam! :(
    Gratulálok azoknak,akiknek sikerült befejezni! :D

7. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

nem tudom mit tehetnék még a felröppenők maximalizálása érdekében!!!!!! Éjszakára szegfűt ültettem, azzal a reménnyel, hogy az ötös szintet meg tudom reggel csinálni. 91 izzó formáról indultam, 3 garnitúra szegfűre, meg egy adag zöld teára kaptam 96-ot!!!!!! Most sem tudom megcsinálni!!!!!!! Fel vagyok háborodva! Úgy látom, nem csak én játszom, hanem a játékkészítőknek meg én nyújtom a jó szórakozást!!!!!!!! Azért nem fogok idejönni játszani, hogy frusztrálódjak.......

8. farmercsajszi00

farmercsajszi00 Haladó

92.szint de ezt az eventet én sem tudom befejezni! Valamit elszúrtak vagy én vagyok béna..

-julcsi13-, glade and kovacstne like this.
  9. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok!
    Én nem akarok panaszkodni, hisz nem kötelező részt venni a játékban, nem kötelező gazdálkodni, csak a véleményemet szeretném leírni. Az az igazság, hogy az utóbbi időben a gazdálkodás kezd hasonlítani a "lóversenyhez". Egyik event követi a másikat, mi pedig versenyt futunk az idővel. Rengeteg a beadandó, és bevallom őszintén, hogy az event közepétől már nem szórakoztató a farmozás, inkább, egyhangú, unalmas és idegesítő. Tudom, nem kötelező, de nyilván azért vagyunk olyan sokan, mert szeretjük a farmunkat, a farmozást. Most a gazdálkodás hónapok óta abból áll, hogy, átrendezem a farmot, megtermelem az eventnövényt és lesem a felröppenőket. Nincs idő gazdálkodni. A pajták kiürültek, a piacon a kínálat egyre kevesebb és ugye fogytán a CSP készlet is, mert amit nem tudunk megtermelni, megvásároljuk. Ismétlem, tisztában vagyok azzal, hogy nem kötelező, de maximalista lévén éjszaka is képes vagyok felkelni, hogy learassam az eventnövényt, mert szeretek játszani. Nem merem teljesíteni a gazdaköri feladatokat, vagy a megrendelőket, mert nem tudom, hogy a következő - egy nap különbséggel kezdődő event mit fog kérni. Szóval lehetne kevesebb eventnövény lényegesen kevesebb felröppenő és hosszabb szünet egy-egy event között. Egyébként ezt a sokunk bosszúságára kitalált felröppenőt nem lehetne egyszer-egyszer kiváltani valami mással???? ...mert így, csak a neve más, de a küszködés ugyanaz!
    Köszönöm, hogy meghallgattatok.
    Jó gazdálkodást.

Last edited: Mar 22, 2015
  10. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Még 160 felröppenő és vége,talán reggelig összejön!A remény hal meg utoljára!!!;)xDxD

_Cygnus_, bonita333 and _tHUNder_ like this.
  11. zebraful

zebraful Fórumelemző

Event kész.Ezt ugyan nem akartam bejelenteni, de annyian keseregnek a felröppenők miatt, hogy úgy
    gondoltam megosztom saját tapasztalatomat. Kell a bölcs tölgy legendája, e nélkül nehéz a teljesítés.
    Event előtti napon a leghosszabb érésű növények, fák, állatok kipakolása.. Kezdéskor fontos a kb.100 köröli
    felröpi szám. Nekem megvan a legenda, van 2 db Páncél Panni ( ezt cserenapkor tudtam szerezni, mert én
    még soha nem kaptam ) 2 db. bagoly és az a két paszuly ami a felröppenők számát növeli.
    Ha nagyon gyatrán jön a felröpi, éjjel hosszú érésűt ültetek. A un. 0.-ás módszert nem használom, sajnálom a KK.-t.
    Eventkor csatnit használok. Én így csinálom, eddig bejött. Ezzel a módszerrel nem 2 nap múlva tudom bejelenteni,
    hogy megvan a felröppenő és kész az event, de ma reggelre elkészültem. Nagyon szorítok mindenkinek, hogy
    felröpi hiánya miatt ne maradjanak le a feladat végéről.

_Cygnus_ and bonita333 like this.
  12. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Csak egyetérteni tudok veled, 92. szinten vagyok, és a felreppenőkből hiányzik az utolsó 131, pedig éjszakára hagymát ültettem, meg biogyapotot, és összesen a három terület bírt adni 67!!! db-ot. A szomszédaim is hiába küldtek minden nap felreppenőt ajándékba. Nemesített 0-som nincs, és nem is akarok csinálni, mivel a Szupertrágya-imádatnál minden növénynél benne van a pakliban, hogy nem egy, hanem kettő db szupertrágyát kell majd felhasználni. Nekem az nem "nyeremény", ha negatív tulajdonságot tudok csak "kinemesíteni". Az is igaz, meg lehet venni, de a vásárlásban hol a játék? Egyébként meg inkább azon dolgoznának a fejlesztők, hogy legyen még terület, mert már hónapok óta állandóan válogatnom kell, hogy mi legyen kirakva, annyiféle ól meg fa, meg növény van, hogy képtelenség az ólak és fák mellett egyidejűleg még növényt is termeszteni (és az ólakból és a fákból sem lehet egyszerre mindent kirakni még ültetés nélkül sem, mert nincs elég hely!!!)

Ria23, -julcsi13- and sárgazanót like this.
  13. VikingJoe

VikingJoe Járnitanuló

Hali! Nem kell fusztrálódni, ki kell hagyni néhány eventet és kész, csak játszunk!

14. .emese47

.emese47 Aktív író

Juppí....leszedtem a titokfáimat és nagyon örültem, hisz lett 3 amim még nem volt. 2X szakura cseresznye, Japán naspolya, XXL datolya, XL Szivar és XL dió. Még ma megpróbálom kiváltani a titokólakat. Aztán sajnos a felröpik és az időhiány végett tovább nem tudom csinálni. Kicsit bánom, hogy a bahás fákat már nem tudom kiváltani, de sebaj már nekem most megérte :) Kitartás a többieknek is!

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jó reggelt!
    Emlékezetes event lesz, az biztos:D farmon 85-re léptem, meglett a kincsesem első területe, bahán volt 5-6 szintlépésem(145.), kiváltottam a mombint, holnapra lesz megint 25 banánom és jöhet a kávé is. Ma reggel végeztem azzal, amivel akartam, még a pandákat is kiválthatnám és meg is lennének, de nincs kedvem, más irányba megyek a bahán, el akarok jutni az új fákig, mire ott vagyok, újítok pár ezer FA-t(szülinapi és névnapi utólagos ajándékként...direkt nem kértem semmit;) eddig) és majd kicsit költök a bahára fa meg tenyésztés ügyben. Kamcikat is tenyészthetnék, de bejött a 10. itatóm, lehetne egy 3. ragacsműhelyem, de kivárok, kettő most elég. Kitettem az ólakat, csinálgatom a gazdaköriket, pár nap és meglesz a búvárbolt, és belekezdtem a homokosba is, de csak lazán...most pajtatöltés és kis bosszankodás, hogy nem kellett volna annyi szupertrágyát ellőni a komfortos szegfűre, mert meglett volna anélkül is a röpi (70 pluszban vagyok)

Mindenkinek sok sikert a befejezéshez!

_Cygnus_ likes this.
  16. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Event kipipálva:)
    A csemetékből, ólakból ezek lettek:
    - baha: csillaggyümölcs, szentjánoskenyérfa, mangó XL, tűzvirágfa, avokádó XL, gránátalmafa XXL,
    - farm ólak: egérlyuk, pocoklak, retró hód ++ (13 van belőle nem értem miért adja így a rendszer), juhakól piros,
    - farm csemeték ezek nagyon jók lettek mint mindig:D
    XXL fenyő
    XXL datolyapálma
    XXL mandula
    XXL cukorjuhar
    XL őszibarackfa
    ujjas juhar.
    Sok sikert az eventhez annak aki még csinálja :)

Gio, _Cygnus_, ulmo12 and 1 other person like this.
  17. Agnesasszony

Agnesasszony Törzsjátékos

Szia! A hagymánál nem a szupertrágya, hanem a viz szerepel, abból használsz el kettőt 10% eséllyel. Abból meg van elég....:). Én most használtam először a nemesitett hagymát, mert nincs sok szupertrágyám, de komfort földön minden kocka adott felröpit...

Gio, _Cygnus_, Baby72 and 1 other person like this.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A TP növelő bónuszok a felreppenők számára nincsenek hatással. Ezt a taktikát hiába követitek, sajnos nem segít. Készítettünk egy összefoglalót, olvasd át, hátha találsz benne hasznos dolgokat:

https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

19. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Én sem állok jól. 260 felröppenő és 10 ezer eventnövény hiányzik. Hiába, csak akkor tudnék haladni, ha egész nap itthon lennék!:cry::mad::cry::mad:

stellácska26 and -julcsi13- like this.
  20. Spifu

Spifu Járnitanuló

sikerült nyernem egy szakura cserit :inlove: már olyan rég vágytam rá. az event nem lesz kész, de kit izgat :music:

Gio, maszilva and kisszakács75 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.