Sajt költők 2. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 16.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kicsit később kezdem az eventet/ csak 20 perccel/125 felröpim lett, gyorsan vetettem 8 kör 0%-os hagymát, még kell hozzá 300 db felröpi, de az már meg lesz mire a növényeket letermelem.A 4 órásból már érik a 2. kör,a másik is hamarosan beérik a 2. fordulóhoz.

-vadocka70-, Marika312, Gio és 6 más kedveli ezt.
  2. alpha58

alpha58 Rutinos

129 izzóformával kezdtem az eventet. Remélem munka mellett is befejezhető lesz.

-mami53-, Marika312, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  3. agi967

agi967 Fórum biztosa

Az első körben 108 felreppenőm lett,tönkölybúzával,gyömbérrel,mamutokkal, hosszú érésű ólakkal és néhány titokállatos óllal vártam az eventet. Csináltam pár kör 0 perces hagymát komforton így a fele izzó forma megvan. Nem lesz vele gond. Mindenkinek jó eventezést sok felreppenőt kívánok.

4. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! Most értem haza, persze az első a farm:inlove: ,aratva, bevetve , megszórva minden földi jóval ....146 felröpim lett. Remélem nem kell választanom a feladatok közül és kész leszek vele.....

-mami53-, Marika312, szellorozsa és 5 más kedveli ezt.
  5. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Sziasztok!
    Ez megint egy olyan event, amit 88-as szinten nem tudok megcsinálni...gratulálok hozzá!!

-mami53- és szellorozsa kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    140 körül jött fel a felröpi kezdéskor. De meg tudtam végre-valahára csinálni a 0 perces rózsát. :))) Ez most lett meg pár perce,és gyorsan csináltam is pár körrel,ami ontotta a felröpiket. :)))
    Köszi a segítséget,annak aki segített,mert elég butus voltam hozzá....
    Szép napot és jó eventezést Mindenkinek!

-mami53-, Marika312, szellorozsa és 11 más kedveli ezt.
  7. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok:))

115 felröpivel kezdtem, jónak igérkezik ez az event, de a növénymennyiségek azért megizzasztanak majd, mert napi 2x tudok csak benézni a farmra, nem baj majd hozom a formámat:p, és szorgosan kapkodom kesztyűs kezemmel az izzó formákat.
    Sok sikert mindenkinek, később még benézek;)!

_Cygnus_, -vadocka70-, -mami53- és 8 más kedveli ezt.
  8. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

Szia nem látom mi lehet a gond csak idő és kész lesz én 84 szinten nem találom nehéznek
    minden meg van csak az event növény és az izzó forma kel még hozzá

-mami53-, nemethpgabi, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  9. illesdo

illesdo Fórum-zöldfülű

96 felröpi. Én nem vagyok olyan szerencsés, hogy 100 fölött adja, de nem baj meg szokott lenni. A játék végéig mindenképp.
    Én is a 88. szinten vagyok, nekem egyedül cédrátom nincs, de azért nekivágok az eventnek. Még az állatokat is le kell tenyésztenem, de van jó sok szupitápom úgyhogy nekiállok. A pandakuckót is még csak ma váltottam ki, úgyhogy még az alap pandákat is le kell termelnem. De ez így jó egy kis kihívás, egy kis izgalom, hogy sikerül-e. És ha nem akkor sincs semmi baj.

.jani2222., -mami53-, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, miért, holnap már végezni akarsz? xD
    Már ma végezni tudnék én is, ha nem lenne az a fránya sok eventnövény, mert a többi megvan a pajtában. ;):)
    Nah, szaladok aratni, mert semmi nem lesz belőlem, mivel most jöttem haza munkából, csak gondoltam először megnézem a Fórumot, hogy tényleg elkezdődött-e az event. :)
    Jó aratást mindenkinek!:inlove:

kekmaci75, _Cygnus_, -vadocka70- és 10 más kedveli ezt.
  11. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    64 felröpivel kezdtem, hosszúérésűekkel, fákkal mindennel.... ez nagyon nagyon gyér.:( Inkább már nem mondok semmit.

.jani2222., -mami53- és szellorozsa kedveli ezt.
  12. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

nem tudom, végzek-e holnap,
    de elkezdeni csak holnap tudom az eventet, ha lesz elég időm.
    Szeretném megcsinálni végig, mert jól jönne a 10 itató, a többi nyereményről nem is beszélve...

Jó eventezést!:)

.jani2222., -mami53-, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  13. köcsihörcsi

köcsihörcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Jelenleg 127 db felröppenő és két területre elegendő event növény 1x1-re.Eventgazon kívül minden a pajtában a piacról beszerezve némi haszonnal.Mindenkinek sok felröppenőt.

14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Már megint bakiztam/ez ki nem maradhat egy eventből sem/ Mivel elég sok növény kell, úgy képzeltem,minden területen lehet ültetni az event növényeket.A bahán is leszedtem mindent,hogy oda is ültetek, de amikor akartam,akkor jöttem rá, hogy jobb lett volna jobban átolvasni a kiírást. Már most nem rakok vissza semmit,inkább termelem a növényeket az új gazd feladatba,kell belőlük elég sok.Hát még fatermések! Na azok csak a növények után jönnek.Majd az állatokat is pótolni kell,ha beadom őket a feladatba.Nem egy egyszerű gazdaköri,az biztos!

-vadocka70-, .jani2222., -mami53- és 4 más kedveli ezt.
  15. lkukorica

lkukorica Utánpótlás-írogató

Most kezdeném az eventet. Szerintetek miért írja ki, hogy 0 db növényem van, holott nem ültettem semmit

-mami53- és szellorozsa kedveli ezt.
  16. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Sajnos én is így jártam a bahával, elnéztemxD
    Visszaraktam, ami kell a gazdakörihez (elég sok, még majmocskák is hiányoznak tisztességgel), meg a szupifákat.
    Első szaporításom most ér be, azért nem lesz könnyű ennyit összehozni az eventgazokból, főleg, hogy a szigetre nem lehet vetni.
    Egyébként 149 felröpivel kezdtem, minden előkészület nélkül, ebben még titokólak is voltak:D

.jani2222., -mami53-, magdi06 és 2 más kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek egy ki, majd belépés után ellenőrizd a vetőtáblát.

.jani2222. kedveli ezt.
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Olyan csend van mindenhol....mindenki ezerrel dolgozik;)
    Nálam jelenleg 408 db felröpi van...persze a nemesített hagyma hozadéka;) Jó sok növényt kell letermelni, teljesen le kellett szedni az ólakat is mivel a bahán nem lehet eventezni:oops: És még tenyészteni is kellene, de nem sok szupi táp van...hát majd meglátjuk a piaci körkép mit mutatxD
    Persze egy kis hiba mindig becsúszik...legalább is nálam...elfelejtettem kitenni a csatnit és simán arattam:mad:
    Sok sikert mindenkinek....hajrá:)

kukori80, -vadocka70-, .jani2222. és 6 más kedveli ezt.
  19. soramay72

soramay72 Fórum hercege

hála égnek a tenyészállatok mind meg vannak, csak a többit kell létre hozni, főleg a sok sok felröpít :sleepy:

.jani2222., -mami53-, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Szabina ! több lesz a felröpi, ha kupákat fejleszted és az Élő legendát ki tudod váltani. Garantáltan megéri, nekem 113 db jött mogyoróra, hagymára, ólakra, fákra. Biztosan összejön mire letermeled a növényt, én is ebben bízom.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.