Visszajelzés Sajtok harca - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 29.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia!

javították????? Már azon is gondolkozom, hogy megértem-e azt amit a "hivatalosok" írnakxD
    Akkor én vagyok a "leg gyengébb" legalább is azt szokták mondani a gyenébbek kedvéért:cry::wuerg:

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Mi vagyunk a leggyengébb láncszemek. :D A legközelebbi eventben csak mi adunk és nem kapunk semmit. :D

marcsi152, vihence, libuskafarm és 10 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Így kellene hozni elsőre..

Event Sajtok harca

Sajtok harca, előzetes

Bátyus, vihence, aida2330 és 14 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Tessék csak, vegyék, vigyék? :D:D Arról csak álmodozhatunk, mert a boltjuk elég szegényes. 1 db 3 órás kupon 80 érme, ha még 48 órás lenne.....

Anulu73, vihence, ^^Ayumi^^ és 8 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

Szia!

Meg sem néztem a boltot, mert már látatlanban tudom, hogy nem érdekel. Már lassan ide is olyan kedvvel jövök, mint munkahelyemre. :D Most magára a játékra gondolok, mert fórumon azért szeretek. Úgy szívom magamba a dolgokat, mint egyik ismerősök egy egész utcát. :D ....................... Persze ennek előnye is van.
    Bízom benne, amire felhúzzuk a tornyokat, belátják a hibájukat és megemelik a bónuszt 500%- ra. ;)

6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Az eredeti megjelenése után kijött egy módosítás, amit a németeknél és az angoloknál már akkor átvezettek, amikor írtam az első hsz-emben eventkellék igényeket:
    1. szint 0 (mert 2*3 csillagot kapunk, nem csillagos érmét)
    2. szint 2*25
    3. szint 2*25
    4. szint 2*25
    5. szint 2*25
    6. szint 2*25
    7. szint 2*50
    8. szint 2*65 ezzel így mindösszesen 480 db csillagos érme (volt) az event nyereménye.
    Közben estére még egyszer módosították, és akkor emelték meg a 7. szint csillagos érméit 50-ről 60 db-ra, és mivel 2 oszlopot készítünk, az adja a 20 db-os differenciát.
    Úgyhogy abszolút nem irigylem a GYÍK-ot író moderátorokat, mert ebből is kitűnik, hogy időnként nem egészen fontolják meg a központban a kiadott anyag tartalmát. Nem ismerjük a munkakörülményeiket, ennek felülvizsgálata nem a mi kompetenciánk, mindenesetre nem szolgál a javukra a módosítások sorozata.

Utoljára szerkesztett: 29.8.23
    zotya280303, Kuzdern, vihence és 19 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Mindent megértek. Megértem, hogy nem lehet minden eventben FA-fát szerezni, khmm...khmmm...
    Megértem, hogy a kisebb farmokat is kell segíteni AB-al, csillaggal.....stb. Hiába van tele a padlás a nagyobb farmoknak ezekkel.
    Nem értem, hogy kiadnak egy aránylag jó ismertetőt és utána visszavonják, mert az túl jó lett. Ezek szerint két láb van ott és nem tudja a bal, hogy mit csinál a jobb.
    Nem értem, hogy egy boltot milyen elgondolás szerint állítanak össze, mert amikor jó nyeremények vannak, azokra kevés az érme. Akkor minek rakják be? Tudják ők is, hogy legtöbben mit fognak kivenni. Bezzeg mindig marad pár érme, amiért nem tudunk venni semmit.
    Ésssss még sok mindent nem értek......

Blue-dream, kormi2012, karippa és 33 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!
    Ahogy látom, semmi sem szolgálna a javukra. Mondjuk javakat azért lehet szerezni a játékban.
    Szerintem ők robotok, teszik a dolgukat. Jönnek az eventek, ne unatkozzunk, mellé a csomagok, egyéb vásárlási lehetőségek. Eltudom képzelni, hogy sokat nem kommunikálnak egymással. max egy mással, de akkor már csúszik az egész.
    Jó kis event ez amúgy, Gizike. :) Elkezdjük, most figyeltem, hogy a felhők startra készen legyenek holnapra, amikor helyet foglalok a székemen. ;)
    Teljesen igazad van, de már túl tettem ezeken magam. Majd 70- hez közel, te is lenyugszol egy kicsit. ;) Nagyon felszoktam rántani magam én is anno ezen,...is.

tandem6, marcsi152, vihence és 13 más kedveli ezt.
  9. kukori80

:D:D:D Ha a Bp. így folytatja, akkor nagyon hamar 70 leszek. :D Feltalálta az öregedési szérumot. :D
    Na mindegy, csináljuk az eventet, valamit ki tudunk venni. ;)

Gio, Tej-Csárda, vihence és 9 más kedveli ezt.
  10. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is tudok neon ólat adni majd cserenapon, mert én csak a rózsaszin ólakat gyüjtömxD

11. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Már jó ideje fontolgatom, de most itt az idő, most vagy soha így az eventeket elengedem. Napi két aratással, ha az is sikerül nem sokra megyek így kissé megpihenek. Jó eventezést ki csiálja és felpártolom azokat akik kihagyják!

marcsi152, Nagyii58, enci2009 és 4 más kedveli ezt.
  12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !

Azért a neon ól praktikusabb a 4 állattal, mint a rózsa ól a 3 állattal.

Kuzdern, marcsi152, vihence és 7 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

igen ezt én is tudom, de 79 felé mert mindjárt annyi leszek azt tehetem ami nekem tetszik és nem azt amit a játék szerint feltétlenül szükséges...és általában a rózsaszin ólak rajzolata szinte mindig jóra sikeredik...xD:inlove:

Pitemano, Zsófi43, zotya280303 és 29 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia ildiko. Gratulálok a korodhoz és hogy játszol. :) Cserekor nagyon szívesen küldök bármilyen rózsaszín ólat, amiből hiányod van, vagy amit nagyon szeretnél.

Gio, Tavirózsa, jucus100 és 16 más kedveli ezt.
  15. PBerti

PBerti Haladó

Az is vicc,hogy ezért az eventért még a Bahás területekkel is foglalkozni kell,hogy legyen felröppenő....Ami plusz idő és energia.Én azokat csak hétvégenként szoktam aratni mert nincs idő rá.

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szerencsére a maja maszk segíteni tud a zöldségek gyorsításában;)
    Ha valakinek szüksége van rá... írjon s küldök neki;)

jucus100, inanna11, Nagyii58 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Azért egy kicsit elszomorító, hogy az utóbbi időben ennyire sok a hiba a játékban.
    Nyilván csak az nem hibázik aki nem dolgozik de korábban ennyire sok változtatás nem történt az eventek kiírása után.
    Nem ismerem a folyamatát az eventek készítésének de olyan mintha sokszor csak hasraütésszerűen röpködnének a számok. Aztán valaki szól, hogy hohó ez így túl szép, hogy igaz legyen ezért nem is lesz az.
    Talán ha kétszer(vagy akár többször) átolvasnák amit szeretnének hivatalossá tenni akkor nem kellene javítgatniuk ilyen gyakran.

Mindenkinek sikeres játékot kívánok!

PZoli64, zsani_apja, vihence és 7 más kedveli ezt.
  18. enci2009

enci2009 Járnitanuló

Szerintem a kisebb farmoknak sem igazán segítség a csillag és az AB. Akinek megvannak a beadandó értékes cuccokból a megfelelő mennyiség, annak csillagja is van bőven.

bactriaanus, Netudki50, ^^Ayumi^^ és 4 más kedveli ezt.
  19. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Az event felejtős nem robbantom szét a bahamát a felröppenőkért.

Arrah, Nagyii58 és Netudki50 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most így event kezdés előtt jött a Tingli tangli ajánlat:music:
    Ma még kosarat sem veszek:p De azért remélem simán indul az event!

bactriaanus, Nagyii58 és GreekYogurt kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.