Visszajelzés Sajtos Holdra szállás 1-4. - csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Oct 3, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Margó

Margó Haladó

Sziasztok! A vérparadicsommadarat, azt írja minden játékmező betakarítása után kapunk, egyet sem kaptam. esetleg rossz a szöveg?

Igen a szöveg rossz, most néztem a feladatot és ott írja a tenyésztést. Esetleg javítani kéne. kössz

Last edited: Oct 25, 2019
    Kuzdern and Ribiszke like this.
  2. kelleri

kelleri Fórummogul

Csak tenyésztésből jön a felrepi.

Kuzdern, DevilMókus and Fenyvesi1010 like this.
  3. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, nem véletlenül vérparadicsom lekvárra gondoltál ? :music: Ha igen, azt tenyésztéssel kapjuk. :music:

4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jön az lassan csak ki kell várni az idejét...

5. malacok79

malacok79 Utánpótlás-írogató

sziasztok! Jáde macskaszemet nem találok!! Merre keressem! Köszi előre is!

6. Margó

Margó Haladó

ja, igen már rájöttem, de a szöveg rossz amikor nézed, hogy honnan szerezzél-

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Miért keresed? Már nincs játékban.
    Most csak tenyészteni kell, s a tenyésztésből gyűjteni a vérparadicsomlekvárt, majd azt beadni a feladatba. :)

8. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, :) az enyémet már vissza váltották, kaptam kis csp-t, kis tp-t. :music::music:

bocsinet, DevilMókus and Kuzdern like this.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A felirat sajnos valóban hibás! Kizárólag tenyésztésből kapjuk a felröppenőt!

Az event 2 napja alatt a javítására nem sok esélyt látok.

Update:
    A feliratot javították!

Last edited: Oct 25, 2019
  10. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, a 4. Sajtos holdra szállás befejezve! A Holdról visszajöttem:) , sajnos egy szomszédomnak nagyon megtetszett a Holdbéli táj,és ott maradt, remélem többen nem követik. Így utólag is: jó kis event volt ez, begyűjtöttem, amit kinéztem magamnak, a teliholdason a szünetekben termeltem, gyűjtögettem:)
    További jó játékot mindenkinek!

11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Aha, most már értem. Ez az a valami. Hát én ezt a "valamit" szivesen kihagytam volna az életemből. Mert ez az egész szezonosdi egy nagy-nagy .... gagyi. Egy felesleges, sokat kérő de minimumot adó, eventnek nem nevezhető, végülis a fene tudja mi, vagy talán mégis egy dolognak lehet nevezni: "valami"-nek. Ahogy irták is, hogy ez a sajtos holdra szállós ad "valamit".

Köszönöm szépen a választ.

12. Döme

Döme Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az a kérdésem, hogy miért nem jönnek a teliholdason a Vérparadicsom lekvárok?

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Azért, mert tenyésztés mellé kapjuk, nem klasszikus felröppenőként

Felröppenő:
    Vérparadicsomlekvár
    Érkezhet:
    • kizárólag 2019. október 25. 14:00 óra és 2019. október 27. 23:59:59 óra között "aratott" tenyésztésekből
    • Ajándékba küldhető
    • Varázsfa NEM adja

https://board-hu.farmerama.com/inde...ldas-feladatok-hétvégékre.18646/#post-1036218

14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Azért mert tenyésztéssel lehet szerezni. Részlet az ismertetőből:

Felröppenő:
    Vérparadicsomlekvár
    Érkezhet:
    • kizárólag 2019. október 25. 14:00 óra és 2019. október 27. 23:59:59 óra között "aratott" tenyésztésekből

genka53 and -ágianyu33- like this.
  15. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, a holdra szállás már tegnap megvolt, most más spórolok a szupi táppal, kell az későbbre is. Venni nem szoktam , csak ami a kerékről jön, meg a feladatokból, és a malom is megállás nélkül dolgozik.

16. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Én az utolsó feladatot teljesen elfelejtettem csak most kezdtem tenyészteni. Az alapállatokat most mellőzöm hisz van idő. Nem is gyorsítok mert ma kell a lomokat kipakolni az éves ingyenes lomtalanításhoz. Amíg pakolunk ők szaporodnak 42 tenyésztést indítottam ha jól emlékszem 91 kell. Utána a szaporulat mehet még egy körre amíg a házimunka végezve. Ami még hiányzik az éjjel összejön. Szép napot és jó játékot mindenkinek.

genka53, Fenyvesi1010 and Kuzdern like this.
  17. interlala

interlala Fórumprofi

Szép Napot!
    Érdeklődnék, hogy ha beadom a teli üveget, utána szezon jutalom pontokat kapok, azzal mit lehet kezdeni és hol jelenik meg? sajnos nem volt időm részletesen elolvasni az event ismertetőt, előre is köszönöm.
    interlal ID20489972

18. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A szezonpontok gyűjtése egy új eleme a játéknak.

A jelenlegi és egyben az első ilyen "Szezon" a Halloween szezon, melyről itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/halloween-szezon.18680/

Az eventeken kívül a Megrendelőktől is lehet szezonpontokat szerezni.
    A Megrendelőkről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megrendelők-megújulása-2019-október.18662/

GA-BI-O-Farm and Fenyvesi1010 like this.
  19. mari5151

mari5151 Járnitanuló

Kedves játékos társaim, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, de kérdezném mi az a speciel zokni, és a kk. propeller. ezt irjátok meg nekem , lehet hogy értetlen vagyok,de nem vagyok már fiatal nyugdíjas játékos vagyok és ne haragudjatok az értetlenségemen üdvözőlek benneteket,további szép játékot kívánok mindnyájatoknak!!!!

genka53, Gio, -Erbrow- and 1 other person like this.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

[​IMG] a barna a zokni...

21. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Csak tenyésztésből...(+ ajándék) baby boom nélkül?

Annyira azért nem jó az ajándék:)

Szerintem....

...Most nézem, hogy volt:(

Akkor most tulajdonképpen nem is írtam semmit. (néha dolgozom és ezalatt is megy a játék, ez hallatlan)

Last edited by moderator: Oct 26, 2019
    genka53, farmeres53 and Gio like this.
Thread Status:
Not open for further replies.