Visszajelzés Sajtos Holdra szállás 1-4. - csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 3.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Újból elindultam a Holdra [​IMG] letudni az eventett..
    Jelentkezem ha visszatértem...

csio70, genka53, Gio és 15 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Nem hiszek a szememnek o_Oo_Oo_O kipörgettem egy 100 % -os termésbónuszt 24h , már régen volt ilyen szerencsém, nagyon örülök ! :D:D:D Ezt le kellett írjam. :music::music:

Ribiszke, olga6270, genka53 és 23 más kedveli ezt.
  3. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Én is elindultam, kapát kiéleztem a Holdon talizunk:D

genka53, -picike40-, Gio és 10 más kedveli ezt.
  4. Fenyvesi1010

Csak nehogy ott felejtsd magad, péntekre azért utazz vissza valami repülőszerkezettel :D:D:D

genka53, Katka54, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Már közel járok a küldetéshez [​IMG]

A küldetés sikere biztosított [​IMG] lassan leszállás a Holdra...xDxDxD

olga6270, genka53, -picike40- és 16 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Ez 1 kicsit jobb mint az első szivesebben csinálom.:music:kis késéssel , de elkezdttem.:D

genka53, -picike40-, Gio és 8 más kedveli ezt.
  7. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Gratulálok! :)

8. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Miután ma átgondoltam ezt a szezonpontosdis dolgot (tudom, a mostaniba még nincs), úgy döntöttem, a dekor fejlesztéseket kiszedem a feladatokból (ha már elkezdtem) és netovább. Inkább pajtázgatok, csinálgatom az új ólakat és inkább gyűjtögetek a következő terményesre.
    Viszont tetszenek az eventnövények, akár játékba is maradhatna az egyik a 4 féle közül. :)

Zatini, -Erbrow-, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  9. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Nálam az elmúlt napokban többször is elegánsan és méltó lassúsággal épp csak tovalibbent a 100% vagy hasonló finom falatokról, és megállt egy mellette levőn...már kezd ismerőssé válni az érzés, hogy most sikerüüült jót pörgetni, ...és katt, épp mellette áll meg, és szinte kajánul ugrik a malomkerék éppencsak arrébb. De majd csak sikerül, van még nap...addig pedig gyűlnek a narancsok, a bájital :) elférnek.

genka53, Fenyvesi1010, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Sajt,Hold,Event lerendezve...küldetés teljesítve...

kovacstne, olga6270, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  11. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Gratulálok, csak eltalált végre az a fránya bónusz hozzád is. Lehet , olyan jól fogja magát érezni, hogy a testvéreit is odahívja. Én megmondtam ugye?

12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Gratulálok! Nálam még messze a hold kb 1,5 aratás kell, 1800 gaz hiányzik.:oops:

genka53, tandem6, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  13. Fenyvesi1010

Szia Hagymácska :) , kedves Tőled , köszönöm szépen, tényleg nagyon ritkán talál meg Fortuna. Az eventeket befejeztem,

most gyűjtöm a PP-t , a következő eventhez. :):) Hátha... :music::music:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.10.19
    genka53, GA-BI-O-Farm, tandem6 és 7 más kedveli ezt.
  14. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Ez a Holdraszállás is sikeres volt nálam, még délelőtt visszatértem a Földre :D Hoztam egy pár fát magammal, meg fejlesztést. Szuper volt, jöhet a következő pénteki indulás. Izzítom a hajtóműveket :) Mindenkinek sikeres Holdra szállást :)

genka53, GA-BI-O-Farm, tandem6 és 9 más kedveli ezt.
  15. mimi

mimi Fórum elő legendája

Meg voltam győződve arról, hogy most aztán lesz hangyám. Egészen addig úgy volt, amíg ki nem rakodtam az űrhajóból. Ott aztán megláttam, hogy én vagyok hangyás, mert csak titokól. :D

genka53, Fatther, gabianyus és 8 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegnap este lettem kész az event feladataival. Nem volt rossz, különösebb taktikát nem igényelt, amit nem is bánok.
    Aki kész, azon Gazdáknak gratulálok, aki dolgozik még, nekik hajrá, kitartást!

genka53, Fatther, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  17. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Nahát, még idejében sikerült a holdra szállás ezen a farmon is, most amíg belefér megtöltöm a teliholdas pajtát , mert már nincsenek ott feladatok. Néha jó lenne a sima farmon is egy kis pajtatöltögetés.

genka53, Fatther, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  18. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Ne félj visszatér, tudja jól hogy várja az anyukája, természetesen az event befejezve

genka53, Hagymácska55, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

És sikerült!!! Pörgettem egy 100% bónuszt, így ma estére be is fejeztem az eventeket!! Köszi a jókívánságodat, segített :)
    Mindenkinek hasonló szerencsét a pörgetéshez, s az eventek befejezéséhez!!

Utoljára szerkesztett: 13.10.19
    genka53, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Fenyvesi1010

Na...... nagy -nagy gratula Neked ! :):) Örülök, hogy szerencséd lett végre. :D:D Kis jókívánság gazdatársaknak, tényleg segíthet ? Én éppen így jártam az enyém előtt. ;) így már esélytelen a hangszóró.. xDxD

genka53, Fatther, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.