Visszajelzés Segítők szabadnapja csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 19.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Már csak 1 ablak és kész vagyok, én most nem bontottam farmot, kb. fél területen termelek így is meglesz és a pajta is telik. Szép nyugis event ez.

Rebcsok, Fenyvesi1010, Kuzdern és 11 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Nekem pedig így 4 neon nyúl van - de semmi gond elfér, az anakonda tápjához pedig jó lesz. :)

Rebcsok, Fenyvesi1010, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  3. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Sziasztok!

Még 8300 macaron kell, két területen ültetem egy kocka, csatnival, lehet éjszaka is fel kellett volna kelnem?

4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Nagyjából én is 2 területen hoztam le mert a mamutokat, raktárházakat és némi fát kint hagytam a tölgynél. o_OÉn pörgettem hozzá bónuszokat , ha nem akarsz rá pörgetni akkor érdemes a 3 területet is használni.;)Nagyjából 2 területen 1200 db/ aratás jön répás almás csatnival .Azaz még 7. Ha 3 területet használsz akkor az min 450 +, összesen 1650/aratás azaz 5 elég./ Nem pontos számok az egyszerűség kedvéért kerekítettem/

mingo826, -W-595-, Rebcsok és 8 más kedveli ezt.
  5. fabatka

fabatka Fórum hercege

Akinek levél hiányzik:

Holnap 14 órától tudtok pörgetni a keréken, ugyanis akkor újra nyeremény lesz rajta a vén juharfa. Ha öntözőcsőrrel meggyorsítjátok a fák érését, lehet, hogy már estére rendelkezésetekre áll a hiányzó levélmennyiség. Érdemes azonban kivárni, hogy teljesen beérjenek, hogy a maximális értékű leveleket tudjátok beadni!

Ananke, -W-595-, Rebcsok és 12 más kedveli ezt.
  6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Köszönöm:D

Fenyvesi1010, Kuzdern és incimami kedveli ezt.
  7. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Ha tudnék fát adni valakinek most néztem meg 37juharfa van a raktárban.
    Event kész kicsit tovább csináltam egy kis plusz. Sok sikert aki végzet és kitartást aki még csinálja.

Rebcsok, Zatini, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  8. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

9. Harnóbá

Harnóbá Aktív író

Köszönöm!

Pörgettem amim volt, de nem adott 100 és 200 % ot. Trágyáztam de elfogyott. Ez van, eret azért nem vágok ha nem lesz meg:)

Rebcsok, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  10. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Tegnap reggel lettem kész, könnyű kis event volt. Két és fél területen csináltam, ( a mamutok be vannak betonozva, csak akkor veszem ki őket, ha nagy gáz van), egyszer pörgettem 100%-ot, kétszer +1-et. Most már a gazdakörire termelek.
    Gyűjtögetem a felesleget, mert elég jó a visszaváltási érték. Ma újra lehet véneket pörgetni, kinyitom a ládáimat, van bennük néhány száz sima pöri. A vége előtt kiteszem az összes vén fát, mert a levelek sokkal többet adnak.

nagymami2, Rebcsok, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  11. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok hétfő hajnalban kész lett az event a felhő azóta üzemel termeltem még lett 12 fa ráadásnak most tettem ki őket. Hátha megmaradtak. Gratulálok mindenkinek aki kész van és a végső hajrához sok sikert aki még küzd. Legyen szép napotok. Hát ezt rendesen benéztem azt hittem ma van vége az eventnek de most látom egy napot tévedtem. Nem szoktam ilyen hamar végezni valószínűleg ez zavart meg. Most újra ültettem a gazt hátha jön még valami plusz nyeremény. Az utolsó ablakba teszek még holnap.

Utoljára szerkesztett: 26.11.19
    Rebcsok, Kuzdern, Zatini és 9 más kedveli ezt.
  12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Event kész! Még él a 100% -os bónuszom ültetgetek még, egypár pöri lesz még.

Rebcsok, Kuzdern, Zatini és 2 más kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok! Eventezők!

Segítők kerekkerék akciója online, élő!

Kezdés: 2019. november 26. (kedd) 14:00 óra
    Vége: 2019. november 27. (szerda) 13:59 óra

A party keréken megszerezhető eventkellékek: Vén juharfa, juharlevelek, öntözőcsőr
    A sima keréken megszerezhető eventkellékek: Vén juharfa, öntözőcsőr, csokitrüffelek

Fontos! Az érési ciklus függvényében háromféle juharlevél aratható.
    Egy fa aratásából 1 db juharlevél szerezhető.
    05:59:59 óra érésidő : zöld juharlevél

zöld juharlevél.png

11:59:59 óra érésidő : arany juharlevél

arany juharlevél.png

12:00:00 érésidőt követően: piros juharlevél

piros juharlevél.png

A Vén juharfák érési idejét érdemes végigvárni, hiszen a legmagasabb CSP értéket a teljes beérést követő aratással tudjuk megszerezni.

A "különleges szobák"-ba a juharleveleket csengőpengő értéken kell beszállítani. Minél magasabb értékű a juharlevél, annál kevesebb Vén juharfát kell ültetnünk.

Sikeres eventezést kívánunk
    a Farmerama csapata

Kuzdern, Ribiszke, -W-595- és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia szép napot Neked is , Mindenkinek :) Ha learatod a fákat, akár 12 óra múlva vagy hamarabb, azok eltűnnek biztosan. :)

Levélke lesz belőle. Nálam is van 23 a pajtában, event lejárat előtt 1- et kiteszek, lehet megmarad. A 6-os különszobában 1 keksz
    ad 2 sima pörit, 1 Vén juhart, Tp-t. A pörikért még ültettem tegnap a makarónit, ma már nem, elég volt. :wuerg:
    A gk. köriben néztem már " csak" 2 növényes feladatom van, azoknak is az utolsó felvonása. :)

15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

jófarmerlány, maszilva, -W-595- és 14 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Jól jelképezné a tűzifát. Olyan, mint a tűzhalál.

17. adri121100

adri121100 Utánpótlás-írogató

Szomorú vagyok mert nem sikerült fát pörgetnem .Pedig 40 pörgetésem volt.Csak sárga ólak és só meg cukor meg ilyesmik.Az eventet sem tudom befejezni mert nem költöttem rá pénzt.Simán már nem lehet bejezni.Köszönöm hogy itt lehettem.Sziasztok.Jó éjt mindenkinek.

18. lovi61

lovi61 Fórum-zöldfülű

Szia! Miért nem jelenik meg a 4. számmal jelölt különleges szoba lehetőség?

19. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Csak akkor jelenik meg, ha a többit megcsináltad, beleértve a felhőt is.

20. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Fát tudsz szerezni a nyuszi lábánál lévő 4. szobából! Minden beadáskor kapsz 1-1 fát is a jutalmak között!

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.