Visszajelzés Segítők szabadnapja csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 19.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Most én fogok nyerni. xD Nálam zab megy reggel óta 1x1-en. xD
    De aki rám mer licitálni zsázsával, az megnézheti magát! (És a felröppenőit is!) 8)8)

kekmaci75, GA-BI-O-Farm, Fuhur és 23 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia kedves Beko ! :) Kifelejtettem az utóiratból, hogy ennél a zsázsa is jobb lett volna , de csak komfortban és sz.trágyázva, ami ki nem hagyható :D o_O :D No és némi propellerrel xDxD

3. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Üdv! Lehet már kezdeni??

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  4. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Az óra már jelzi. de sehol egy event on-line

5. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Hivatalos kiírás nincs, de a farmomon aratva rendben elindult az event!

6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én elkezdtem, 200 felröpi.

maszilva, -kaktuszable-, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  7. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Nem tudom ki mennyi felröpit szerzett én 282-t kaptam nefelejcs volt kinn meg néhány terményes ól. Mivel elég sok röpi kell remélem a gaz is adogatni fogja rendesen. Különben gond lehet. A magam részéről szeretném az egész eventet megcsinálni mert a hangya még mindig csak álom. Igaz rájám már van 2, zebrafalkám is van de a hangya valahol messze gyűjti a morzsákat. Még gaz-ella kéne de azt sem tudom melyik titok adhatja. Szép napot és jó munkát ha már ilyen fránya esős idő van. Pörgettem 60-ból lett 5 fa és 6 party.

Utoljára szerkesztett: 20.11.19
    maszilva, -kaktuszable-, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  8. moonubul

Köszönjük!

Gio, DevilMókus, incimami és még 1 ember kedveli ezt.
  9. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Nincs kiírva még , hogy online.......
    Az igaz, de volt már ilyen csoda, hogy a farmon elindult, aztán gáz volt és amikor reklamáltak a játékosok, az volt a válasz, hogy miért nem várták meg amíg kiírják , hogy online, lehet kezdeni.o_O

10. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Mondtam én, hogy jó lesz ez, ;) a reggeli aratás után most a körgabonával lett 133 felröpi. xDxD
    Nem tudom Beko hogy áll a zabbal... :D:D

11. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

20 perc után sem írták még ki, lehet, hogy valami gond van .... / mindig ki írják, ha minden rendben és kezdhetünk /

12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    239 csokitruffel, 2 terulet gyekeny , 1 terulet raktar es olak ,persze a pannikat elfelejtettem kirakni :) nincs event baki nelkul :) jo kezdes ;)
    Sok sikert mindenkinek, jo eventezest ;)

13. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Ezt várom, amit mindig kiírnak, ha rendben van és kezdhetjük:

"Sziasztok!

Az event online!

Ahhoz, hogy nálatok is érvénybe lépjen a farmról egy ki és belépés szükséges.

Kellemes eventezést kíván "

14. Madmartigen

Madmartigen Utánpótlás-írogató

Vagy töröljék a kiírásból, hogy addig ne kezdjük el...

15. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

140 röpi, főfarmon még érik a krókusz ,meglátjuk mire lesz elég. Megnéztem a kereket nálam egyenlőre nincs fa rajta, igaz nem forgattam, vagy nagyon benéztem. Megyek újra olvasni!

-kaktuszable-, Zatini, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  16. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

" Kérünk Téged, amíg hivatalosan nem jelezzük, hogy az event elkezdődött,ne indítsd el a feladat teljesítését! "

Madmartigen kedveli ezt.
  17. moonubul

Most elbizonytalanodtam, pedig 212 felröppenő jött

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

330 röpi. Pörgetem is csak simán 4 db fa sikerült.o_Omeg némi röpi és öntözőcső. Gondolkodom a Partyn.:music:
    Folyt köv: lett 1db 100% terménybónusz, 3 zöld levél és még 3 fa. Részemről ennyi elég;)xD

Utoljára szerkesztett: 20.11.19
  19. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Ha megkérnek, hogy addig ne indítsuk el és utána nem jelzik , hogy lehet kezdeni akkor most, hogy legyen? Nem akarok utána mérgelődni :wuerg:

20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Pár sima pörgetésből 7 db juharfát kaptam.:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.