Visszajelzés Simogató napsugár - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 17.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 26.7.24.
  1. 1

59 szavazat
    26.1%
  2. 2

15 szavazat
    6.6%
  3. 3

14 szavazat
    6.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.8%
  5. 5

7 szavazat
    3.1%
  6. 6

9 szavazat
    4.0%
  7. 7

11 szavazat
    4.9%
  8. 8

25 szavazat
    11.1%
  9. 9

21 szavazat
    9.3%
  10. 10

61 szavazat
    27.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event, mely a már ismert dominós mechanikájú minijátékot tartalmazza, a korábbi eventek virágmezőit most strandtörölközőkre cseréljük.

Simogató napsugár

Ideje lemenni a strandra és élvezni a simogató napsugarakat. Fűrészfog már felkészült, színpompás strandtörölközőkkel várja a többieket. Kapd fel és terítsd le őket a strandon, aztán élvezd a jó időt!

Az event kezdete várhatóan: 2024. július 18. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. július 24. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, mini-játékos
    Eventnövény: Napernyővirág
    Felröppenők: Kókuszkoktél, Naptej
    Malomtermék: Törölközőhalom
    Különleges kellék: Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint, valamint Bahamarama megléte
    Az event nehézségi fokozata: közepes/nehéz
    Az event a Bahama Ültetvényen és az Esőerdőn zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Bahama Ültetvényen és az Esőerdőn lévő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT <<érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Swartsch, Kuzdern, PZoli64 és 10 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Kedves Játékosok,

visszatért a dominó mechanikás event, most különböző mintájú törölközőket kell kihelyeznünk. Fontos, hogy minden pályán a kezdő mező a jéggel teli láda, az első elemet ez mellé kell elhelyezni.

Minden pályán lehetőségünk van a dominók cseréjére, ehhez Naptej felröppenőre van szükségünk. Az első csere minden pályán ingyenes, s egy pályán maximum 5 dominót cserélhetünk.
    Cél, hogy egyforma mintájú törölköződarabokból minél nagyobb összefüggő területet rakjunk ki, mert minél több egyforma elem kapcsolódik össze, annál nagyobb az azonnali jutalom az adott mintáért kapható dolgokból.
    Egy pályán 4 mintával találkozhatunk, s a Csillagos érmét adó törölköző mintából minden pályán kapunk. A többi mintát véletlenszerűen osztja a játék.

A felhőig 245 malomtermékre (Törölközőhalom) van szükségünk (ebből 10-t kapunk), így 15.275 Napernyővirágot kell termelnünk (eventnövény) és 1175 Kókuszkoktélt (felröppenő) kell gyűjtenünk. Egy malomtermékért kapunk egy dominóelemet.

Videó a minijátékról:

Sok sikert Mindenkinek!

3. Dolphin

Utoljára szerkesztett: 17.7.24
    zsóka56 és Luca_511 kedveli ezt.
  4. zsóka56

zsóka56 Haladó

Sziasztok. Ilyen felhö jutalom mellett, nem a kedvenc eventem lesz, az a szerencse, hogy a bahára lett téve, nem a föfarmra. Üdv . mindenkinek, és jó játékot. zsóka56. :p

Macska48, Swartsch, Éva0315 és 9 más kedveli ezt.
  5. bubafejgingo

bubafejgingo Fórumprofi

Sziasztok!
    Ezek a törölköző minták jó szemkápráztatóak lesznek. A virágokat jobban kedveltem. A jutalom... hát...

Macska48, Éva0315, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  6. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Az event teljes teljesítéséhez 275 db malomtermék szükséges, amiből 10 db-ot kapunk.
    Így 265 db malomtermékhez kell:
    17.225 db eventnövény
    1.325 db felröppenő
    Sikeres eventet és jó játékot kívánok! A baha istenei legyenek velünk a felröpigyűjtésben!
    xD

inanna11, Pitemano, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Símogató napsugár event matekfelhőigtotal
    Szükséges malomtermék mennyiség245 db (-10)275 db (-10)
    napernyővirág 65db/malomtermék15 275 17 225
    kókuszkoktél (röpi) 5db/malomtermék1 175 1 325
    Tetszik az event bolt kínálata, és az új láda tartalma is szimpatikus, úgyhogy hajrá! :D

Hoztam egy videót az angoloktól a minijátékról :):

Eredményes felröppenő gyűjtést, (Baha zöldségekre ható időbónuszok és rúnák előnyben!) és ügyes rakosgatást!:)
    Ha nagyon nem tetszik egy pálya, kettő törülköző lerakása után újat kaphatunk. ;)
    Sikeres eventezést! :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 17.7.24
    Ikalravdu9, inanna11, Pitemano és 26 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy ez a videó szerepel-e Dolphin mod írásában, mert nálam sajnos csak IMG -ként jelenik meg. Ha igen akkor elnézést kérek az ismétlésért:

Kókusz koktél (felröppenő növényekből és fákból Bahamarama ültetvényen + esőerdő, tenyésztéskor 1x garantált)
    Naptej (bahamamara ültetvényen + esőerdő növényekből és fákból, tenyésztéskor kicsi az esély)
    A fák elég gyengén adják a felröppenőt, ezért inkább a talányos csemetékkel fogok próbálkozni :)
    eventnövényből szükségünk lesz: 15.275 darabra 6 óra alatt érik be.

Feröpiből pedig 1175 darabra lesz szükségünk.

Az eventet kirakott varázsfákkal, remélhetőleg beéretten fogom várni. A két területen sisakbabot ültetek. Jó lenne tudni, hogy a tenyésztéshez kapunk-e boomot?
    Nekem nagyon hiányoznak a szépséges virágok amiket eddig megszoktunk a dominós eventben.. de majd megszokom ezt is.. talán.
    Sok sikert kívánok mindenkinek aki belefog az eventbe :)

9. Dolphin

Szia,
    ha befrissíted az oldalt akkor már remélem Nálad is működik a hozott videóm, igen, ez van az én bejegyzésemben is, csak sajnos nem mindenkinél jelent meg.
    Amint jött rá jelzés, javításra került.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Éva0315, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

I
    Szia!
    Igen, már látom a videót én is, köszönöm hogy szóltál. :)

11. feki13

feki13 Fórum veteránja

Sziasztok! :)

Számomra ez a felhő egy picit fura, igazából még nem lépek +51 szintet az extra része semmire se jó nekem. Értem én, hogy a nagyoknak nehéz kedvezni, de ez így elég para szerintem...:sleepy: Mért nem lehetett kicsit általánosabb az a bónusz...?

Manapság nem szokott olyan event lenni ahol dekorokat lehet gyűjteni? Oké kapunk kettőt, de érméért mért nem lehet még beszerezni? Lassan nyitom a világítótonyot, de nem lesz értelme bővítgetnem mert nem tudok mit rátenni. Ja de csp-ért majd 10-20 TP adó dekorokat :D

Éva0315 és ildiko44 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    az új láda, amit ad a felhő, mindenkinek hasznos szerintem.
    Az eventben most minden dekorból kettőt kapunk, így lesz lehetőséged a Világítótoronyra is dekorokat tenni, nem lesz mindegyiknek a felhőn a helye :). Ahogy haladsz előre a játékban, Te is megtapasztalod majd, hogy nem fogsz tudni minden dekort kitenni, majd cserélgeted őket, a tulajdonságaik alapján.
    Minden kezdő gazda eljut arra a szintre, ahol a magasabb szintű állat bónuszt ki fogja tudni használni, így Te is. Sok sikert!

krisztabanya, maszilva, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Lehet kérni olyat, hogy ebből az új ládából, kb egy évnyi mennyiséget (pld:360db) nyissatok ki 3-4 alkalommal? Mert sok mindent adhat a láda, ami látszatra kánaán, de minél több mindent ad egy láda, annál nagyobb a szórás a kapott meglepetéseket illetően, és annál kisebb az esély (általában) az értelmesebb dolgoknak a nyitáskor.
    :)

Swartsch, Éva0315, GA-BI-O-Farm és 9 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Mivel 2 naponta szedhető a felhő, a láda meg rengeteg mindent adhat, vagyis semmi olyan annyit, amiért megérné meregetni a szemem perceken át. Egyetértek ebben az előttem írókkal. A virágos nekem is jobban bejött anno. Sajnálom, hogy elmaradtak a virágok.
    Kiszedem a munkáskuponokat és csókoltatom a bp-t :)
    A baha nekem nem ilyen termelős eventre való amúgy sem, csak a munkások miatt csinálom addig, amíg össze nem jön.

mamszi5107, zánkamama, Éva0315 és 3 más kedveli ezt.
  15. PBerti

PBerti Aktív író

Mikor láttam,hogy dominós event jön,első gondolatom az volt, jajj csak nehogy Bahás legyen....
    Erre tessék.
    Ez az egyik kedvencem,mert én döntöm el,milyen nyereményre megyek rá.Amiből sokat szeretnénk,oda jó sok dominót felhasználok,ha d jöjjön a csillagos érme és a szupitáp,amit meg nem szeretnék,3 dominó után lezárom.
    Alig van földem a bahán,így nálam azok az eventek eleve kuka.
    Talán összejön a piccolóra a csillagos érme,meg a farmmunkás kuponokra,más nem kell.

Éva0315 és jutka190226 kedveli ezt.
  16. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Nem kedvelem a Bahás eventeket, lehet az én hibám.
    A nyeremények nem hoznak lázba, a kuponok sem.
    Ehhez nekem még kettő nem ajándék.
    Végre megint aludhatok egy hétig, mert ez az event simán kihagyható.

bogisaci60, zánkamama, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  17. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Sziasztok! Ezt az eventet kihagyom! egy nap alatt nem tudom megcsinálni! Pénteken meg elutazom nyaralni az unokámmal....ugyhogy felejtős....el tudom engedni.....további szép napot! :)

gyuszti0000, Éva0315, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    igen lehet, természetesen.
    Tesztfarmon az alábbi eredményt hozta a 360 db-os nyitás:
    1. nyitás (amit áthúztam az a képeken duplán szerepel)
    upload_2024-7-17_14-12-44.png
    2. nyitás:
    upload_2024-7-17_14-14-51.png
    3. nyitás:
    upload_2024-7-17_14-16-52.png
    4. nyitás:
    upload_2024-7-17_14-18-37.png

és végeztem 100 db-os nyitást is (itt is azt húztam át, ami a képen duplán szerepel)
    1. nyitás:
    upload_2024-7-17_14-20-27.png
    2. nyitás:
    upload_2024-7-17_14-22-24.png
    3. nyitás:
    upload_2024-7-17_14-24-43.png
    4. nyitás:
    upload_2024-7-17_14-26-15.png

A nyitások tesztfarmon történtek.

HéricsBáró, -happy58-, vihence és 17 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszi a nyitásokat.
    Elég vegyes az összkép, és engem pozitívan befolyásol.
    Épp ezért amondó vagyok, hogy azért Égigérő paszuly a futóbabunk, hogy ez a felhő is elférjen még rajta. :);)

Swartsch, sacicica, Éva0315 és 9 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Köszönöm a nyitásokat! Grazie mille!
    A paszulyon elfér kétségtelen a felhősor.
    A + állat jól jöhet azoknak akik, a Top-ra készülnek majd.
    A láda az gyenge!
    A nyitásokból az állatok, termények, amit kb 1 év alatt ad a láda, az a piacon jelenleg kb 8-9 millióért beszerezhetőek. (14-es piacon 10-20.000-ért) Ennek költsége, tenyésztéskor pár tenyésztett állat eladásával könnyedén fedezhetőek, de növények és fatermések eladásával is.
    Tehát nekem ez a része semmit nem ér.
    Ami számomra fontos lenne, abból a nyitások alapján, egy év alatt ad a láda jobb esetben kb (max):
    5 party pörgetést,
    14 szupertápot,
    42 szupertrágyát,
    kb 10 db értelmesebb bónuszt,
    12 farmpengőt,
    ha mázlid van, akkor pedig 2db 1 órás munkás kupont.
    28 KK-t,
    15 KT-t.

Persze sok kicsi is sokra megy. És tényleg azt mondom, hogy az állatok beválogatása is jó a ládába, de a kevesebb általában sokkal jobb, mert nagyobb az esély azokra a dolgokra, amik csp-ért nem beszerezhetőek. Nem tehetek róla, nekem azok a bontható dolgok, amiket bármikor csp-ért megvehetek a piacon, azok nem dobnak fel, értéktelenek.

HéricsBáró, vihence, Dolphin és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.