Visszajelzés Simogató napsugár - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 17.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 26.7.24.
  1. 1

59 szavazat
    26.1%
  2. 2

15 szavazat
    6.6%
  3. 3

14 szavazat
    6.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.8%
  5. 5

7 szavazat
    3.1%
  6. 6

9 szavazat
    4.0%
  7. 7

11 szavazat
    4.9%
  8. 8

25 szavazat
    11.1%
  9. 9

21 szavazat
    9.3%
  10. 10

61 szavazat
    27.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Még nem néztem mit ad a felhő, mert számomra az az utolsó szempont, hogy csinálom vagy nem. Most kivételesen dicséretet adok a játékmesternek, hogy a kisebb farmok is be tudják fejezni, ha akarják. Ha esetleg bedob egy bummot hétvégére akkor majdnem belopja magát a szívembe. A szigeten mindig nehéz összeszedni a felreppenőt és a tenyésztés nagy segítség. A virágokat én is hiányolom, de most ez van ezt kell szeretni. Majd megszokja a szemünk. A piccolót és a kuponokat sokra tartom, ezért az lesz az első amit kiveszek a többit majd meglátom. Javaslom minden kicsinek, hogy vágjon bele, mert hosszú távon megéri minden amit ki tud szedni. Sok sikert jó játékot kívánok. A dekorokkal kapcsolatban még annyit mondanék, hogy én is cserélgetem ha jobbat kapok mint ami kint van, a kicsiken meg csp-ért megveszem. Piccolóból sok havermackó jön az is csak a felhőre való nálam.

alex0824, feki13, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Azt hittem átmentél a 14- re. :D Biztos felmondtam volna.

Engem semmi sem mozgat meg ennél az eventnél. Viszont csinálom, mert event. Tenyésztésből is jön felröpi, ez azért pozitív. Szóval az elején füllentettem. :D

Samborg, inanna11, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  3. PZoli64

PZoli64 Fórum hercege

Sziasztok!

A növény alapból 6:00, vízzel 4:48, vízzel és trágyával 4:20
    Napi három-négy aratással számolhatunk.

A két terület, a Baha Ültetvény és az esőerdő összesen 376 db 1x1.
    A szaporulat csak csatnival 1.128 db növény.

A felhőig szükségünk lesz 235 db malomtermékre (Törölközőhalom):
    (10 db-ot kapunk ajándékba.)
    235 x 65 = 15.275 db Napernyővirág
    235 x 5 = 1.175 Kókuszkoktél
    15.275 / 1.128 = 13,54 --> 14 körre lesz szüségünk a felszaporításon felül.
    Ez napi három-négy aratással 4 nap alatt letermelhető.

A végéig szükségünk lesz 265 db malomtermékre (Törölközőhalom):329
    (10 db-ot kapunk ajándékba.)
    265 x 65 = 17.225 db Napernyővirág
    265 x 5 = 1.325 Kókuszkoktél
    17.225 / 1.128 = 15,27 --> 15 körre lesz szüségünk a felszaporításon felül, mert az utolsó körben nem kell visszavetni.
    14 x 1.128 + 1.504 = 17.296
    Ez napi három aratással 5 nap alatt letermelhető.

A felröpi ne tűnik nagyon soknak. Remélem jól fogja adni. Ha kevés, akkor a növények letermelése után marad
    még egy nap a felröpi vadászatra. Ráadásul a tenyésztésekből is kapunk tenyésztésenként garantáltan 1-1 darabot.

A növényeket némi plusszal igyekszem letermelni holnap délután.
    Indítok két Jack-et, használok Kacsa Katát és pörgetek. Gyorsítok szupertrágyával (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti, felhő).
    A felszaporítás gyorsításához veszek egy Közepes strandkosarat.
    Így indulásként lesz összesen 135 db Napernyővirág magom.

Ha elérem az 1x1-en a 14 db-os szaporulatot, akkor négy kör alatt lesz:
    376 x 14 x 3 + 376 x 15 x 1 = 21.432 db Napernyővirágom
    21.432 / 65 = 329,72 --> 330 db dominó (kis ráhagyással)
    330 x 5 = 1.650 Kókuszkoktél (felröppenő)

A felhő kétnaponként aratható (44:00)
    Kapunk tőle:
    2 db Állatos játékok ládát
    Éa az Öves Galloway ólaknál +1 állatot (hatóidő 6:00)

Az ütögetés dekor, amiből kettőt nyerhetünk, jó szorzójú - szint x 200 - és nem kell a felhőre.
    Ha ügyesek vagyunk naponta kétszer aratható (12:00).

Sok sikert, jó játékot!

Amira09, cili53, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  4. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

A negatívum: Nem tudom megérteni az olyan ládákat amik ennyire sok tárgyat tartalmaznak a szórás miatt, több mint a felét kukázni lehetne annyira nem illenek oda, vagy akkor már adhattak volna mindenből 2 db-ot a ládákban ha már a kk 2 db, és a szupertrágya 3, akkor a többi miért 1? A kevesebb (ládában rejlő tárgy) néha több. A romantikaláda VIII jut eszembe ami egy kukába való láda nem is értem melyik engedte át a rostán, hasonló még a szépséges láda (millió dolog 1 ládában), de azok többségében értelmes dolgok.

Pozitívum: 6 órás növény, nem kell a maxoláshoz végtelen mennyiségű növény, igaz baharama ami használható és ott a földterület is kevesebb, a felröpin múlik az egész event, ha adja jó lesz a pontszáma, ha nem akkor megy az 1-es. Az ajándékok/dekorok/csillagos érméért kiváltható tárgyak okésak, mindenki válogathat kedve szerint. A felhő állat bónusza sem rossz a magas szintűeknek. A többi majd elválik a 6 nap alatt. :D

-gyöngy-581, imifiu, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum veteránja

Szia, mindig minden eventet probálok én is teljesíteni, általában játszi könnyedséggel megy, most elbénáztam a nublonokat, így lehet beáldozom a felröpi vadászatot és aratok már reggel (maxra raktam a nublont és meglehetősen kevés lett az akku), ez az én hibám, sebaj lesz ahogy lesz. Piccoló álam is elsőbbséget élvez, próbálom mindig kiszedni mindet, itt is így lesz. Sok felső sok láda, mindig ad valamit, csak nem szeretem a kiszámíthatatlanságot, az meg akkoris furi, hogy a központi elem (felhő) fele nem lesz aktív nálam :)

cili53, -gyöngy-581 és alex0824 kedveli ezt.
  6. zsani_apja

Szia!
    Holnap kettőig ne add be a felröpiket, arra figyelj! :D

bogika1956, cili53, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Simogató napsugár event élő, online!

14 óra után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az eventórát, a hírek felületét!

Csak ezt követően indítsátok az aratást a felröppenők gyűjtéséhez, valamint event növény
    ültetést a kijelölt Bahás területeken!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

cili53, Swartsch, vihence és 4 más kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon szokatlanok ezek a törölközők, de majd edződöm hozzá :) Sajnálom a csoda szép virágokat, mindig élveztem a kirakást, most ez sajnos elmúlt...:cry:

Már van 16 csillagos érmém :)

Sok sikert az eventhez mindenkinek :D

HéricsBáró, Éva0315, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  9. ambavila

ambavila Utánpótlás-írogató

Meg kaptam az induláshoz törőközöket de sajnos nem tudom kirakni a területre az első darabot sem mindig vissza megy a helyére.
    Van egy indulási pont amit nem találtam meg vagy valamit nem jól csinálok?

Éva0315 és cili53 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    igen, van egy kötelező indulási pont, melyre sok helyen felhívtam a figyelmet az ismertetőben is, a csevegő #2-es bejegyzésében is. Vélhetően nem olvastad elég figyelmesen el ezeket.

A kezdő mező minden pályán a jéggel teli táska:
    Ezt kell megkeresned a pályán, ez mellé tudod az első elemet lehelyezni.
    Sok sikert!

genka53, Sali~*.*, cili53 és 7 más kedveli ezt.
  11. zsani_apja

halihoó!
    Egyenlőre nem a napsugár simogat, de már érzem a sugarait. :D

Éva0315, genka53, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  12. cili53

cili53 Fórum biztosa

Sziasztok:)

Azt hiszem mára befejeztem.. ezek a különböző mintájú törölközők nem lesznek a kedvenceim:(

Volt egyszer - kétszer jó leosztás ....egyik pályán sikerült 83 csillagos érmét összehozni:)

Sok sikert aki csinálja:)

Éva0315, varga1234, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Mára én is befejeztem szerintem. 2017 felröpit szerettem volna, de azon az egy darabon nem fogok össze veszni magammal. :D

Holnap, holnapután lejátszom, a maradék törölközőt viszem vasárnap Balcsira. :D

Lillapilla73, Éva0315, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Éva0315, cili53, Sali~*.*.* és 12 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét kívánok mindenkinek.
    Célba értem én is. [​IMG] A szememet eléggé meggyötörte a kirakás így a maradék gazt, majd holnap lejátszom és döntök az érmés boltban a vásárlásról is. Kicsit lejjebb téve a mércét, mint ahogy azt elsőre elterveztem.

Szinte minden event végén dicsérni szoktam a grafikusokat, ezt most sajnos nem tudom megtenni. Az eventes felület kimondottan csúnyára sikerült.

Valószínűleg még a holnapi napot rászánom erre a simogató napsütésre, ami sajnos inkább perzselésbe megy át a VV-ben, de hát erről nem az event készítői tehetnek.

Pozitívum az, hogy a szakaszos pannis aratásnál kijavították a zárási hibát, minden zökkenő mentesen tudtam a pannikkal aratni.
    Köszönöm a közbenjárást és a javítást is.

HéricsBáró, cili53, maszilva és 9 más kedveli ezt.
  16. Dolphin

Kedves Játékosok!

Néhány hasznos tipp a Mini játékhoz:

- ahogy az az ismertetőben is szerepel, és itt a Csevegő #2-es bejegyzésében is kiemeltem, az első dominót nem lehet akárhol elhelyezni a pályán. Minden pályán meg kell keresni a jéggel teli ládát, s az mellé kell lehelyezni az első dominót:

- első dominó kiválasztásánál és elhelyezésénél mindig figyeljetek rá, hogy tudjátok folytatni; válasszatok első dominónak olyat, amihez a rendelkezésre álló dominókból még egyet le tudtok tenni, minimum két lerakott elem szükséges ahhoz, hogy a pályát le tudjátok zárni

- tudjuk, hogy mindenki a Csillagos érmét adó mintázat elhelyezésére törekszik, de ne mindenáron, attól mert első dominónak nem olyat teszel le, még összehozhatsz nagy összefüggő területet, láncot belőle

- ha valaki elakad, problémába ütközik, akkor Segítségkérő topikban jelentkezzen, Farm név és Farm ID megadásával - sem az event csevegő, sem az event panaszládája nem alkalmas hely ilyen bejegyzésekre. Köszönjük együttműködéseteket!

Sok sikert Mindenkinek a törölközők eredményes elhelyezéséhez!

-gyöngy-581, Swartsch, maszilva és 2 más kedveli ezt.
  17. -Finucci-

-Finucci- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nagyon láma kérdés lesz...:) Van 35 törölközőm, felemelni fel tudom de egyszerűen nem tudom sehová letenni a táblára. Van ennek valami trükkje? A többi dominós eventnél nem voltak efféle gondjaim. Nagyon köszi ha válaszol valaki !!!

18. Dolphin

Szia,
    elolvastad a bejegyzésed feletti írásomat? Hova szeretnéd a pályán lerakni az első dominót? A kijelölt kezdőmezőhöz?
    Várlak a Segítségkérő topikban Farm név és Farm ID megadásával, ha nem az a probléma.

Swartsch, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. rencsike982

rencsike982 Junior szaki

Sziasztok!
    240 játékot játszottam le eddig....azt kell mondjam,hogy jobban játszható mint elsőre azt gondoltam!....De tény ,hogy jó szemet igényel....elvileg nekem jó a szemem...de biztos ami biztos én is jobban megnézem mit hova teszek!
    Azért a másik verzió barátságosabb!
    Szép hétvégét!:)

Éva0315, ibolykah, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Dallamos100

Dallamos100 Utánpótlás-írogató

Némi késéssel kezdem az eventet! a növény ma meglesz... a felreppenőt kell majd gyűjtögetni zöldséggel;)

ibolykah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.