Visszajelzés Simogató napsugár - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 17.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 26.7.24.
  1. 1

59 szavazat
    26.1%
  2. 2

15 szavazat
    6.6%
  3. 3

14 szavazat
    6.2%
  4. 4

4 szavazat
    1.8%
  5. 5

7 szavazat
    3.1%
  6. 6

9 szavazat
    4.0%
  7. 7

11 szavazat
    4.9%
  8. 8

25 szavazat
    11.1%
  9. 9

21 szavazat
    9.3%
  10. 10

61 szavazat
    27.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cirmi54

cirmi54 Fórum nagymestere

Event letudva, de legalább tovább lehet játszani, némi ajándékért! xD
    Ja, és nem értem, hogy mire való a panaszláda, ha a hibákat nem ott kell jelezni!
    üdv. mindenkinek!:)

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Gratulálok, hogy sikeresen végeztél az eventtel.
    A panaszláda az eventtel kapcsolatos panaszkodásra való. :) Pl. nem tetszik a grafika, mert nehezen látható. Nem csinálom az eventet, mert keveslem az ajándékot a befektetett munka ellenében. És még sorolhatnám.....
    A hibák jelzésére, segítségkérésre, ellenőrzésre továbbra is a Segítségkérő topikokban várunk mindenkit, farm név és ID szám megadásával.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok!:)

Dolphin, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Csak ezzel kapcsolatosan szeretnék feltenni egy kérdést, csak, hogy a játékosok is útba legyenek igazítva!
    Ha valaki egy aktuális eventtel kapcsolatban szeretne másokkal megbeszélni egy hibát, vagy panaszt, azt hol tudja megtenni?
    A panaszkönyvben nem lehet mert nem csevegő, nem lehet egymást idézni, csak a játékkal kapcsolatos panaszoknak van a hely fenn tartva.
    Az event panaszládájában nem lehet, mert nem csevegő, azaz egymást idézni sem lehet akkor, és csak az eventtel kapcsolatos panaszok jelzésére van fenntartva.
    Az aktuális event csevegőjében szintén nem lehet, mert a panaszoknak külön helyük van az előbb említett másik két topikban, ahol a csevegés nem engedélyezett.
    Tehát, hova van meghatározva, melyik topikba, ahol az aktuális eventtel kapcsolatos panaszokat egymás között megbeszélhetik a játékosok. Ha az eventismertetőben szerepelne, hogy melyik, vagy melyek azok a topikok, ahol az aktuális eventet érintő hibákról, panaszokról cseveghetnek a játékosok, azaz melyik az az esetleges harmadik topik , ami az "aktuális eventhez" kapcsolódik az aktuális időben, akkor könnyebb lenne a játékosoknak is kiválasztaniuk, hogy hol beszélgessenek az eventet érintő panaszokról, hibákról kötetlenül úgy, hogy azért a játékosok tisztában legyenek azzal, hogy a kijelölt topik éppen melyik aktuális eventtel kapcsolatos panaszos, hibás, csevegő. Eventenként kellene egy egy ilyen topikot kijelőlni, mert egy topikba terelve pld 2 event panasz csevegő káoszt teremtene. Mert jelenleg ténylegesen nem tudják a játékosok, hogy hol lehet ezekről kötetlenül csevegni. De egyszerűbb megoldás is lenne, ha az event panaszládájában engedélyezett lenne a panaszokról , hibákról a csevegés. De nekem megfelel az is, ha az aktuális eventekhez ezentúl egy harmadik, esetleg egy negyedik topik is születik.
    :)

HéricsBáró, Éva0315, sosoump és 12 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem zölddel írtad, tehát komoly a kérdés... és ráadásul valós is!
    Akkor javaslom címnek: "Minden, ami nem fér bele a csevegőkbe" xD

5. Dallamos100

Dallamos100 Utánpótlás-írogató

meghívlak magamhoz.... :inlove:
    kijelölök 4 szobát a csevegésre....:music: Szerintem nem működne a beszélgetés... :wuerg:
    a 2- ben sem feltétlenül életszerű...:oops: mert lehet teszik a grafika... de mittudom én mi meg nem....8)
    Szóval várom hol lehet beszélgetni:music:

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex!
    Teljesen igazad van a kérdés felvetésében is, de könyörgöm ne legyen eventenként több topik, már így is koválygok a topikok között... és néha bizony eltévesztem a mit hová című irányadó topikot.:cry:xD:cry:

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm az észrevételt, továbbítom. A válaszig türelmedet kérem, ami lehet, hogy a szabadságolások miatt kicsit hosszabb idő lesz. :)

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Jelentkezek szobaparancsnoknak. ;)
    Ma beüzemeltem a felhőt. Picit zsúfolt volt nekem a látszat, de a végére egész jól felismertem a tortákat. :D

Éva0315, genka53, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja!

Nekem erről,,, ez jutott az eszembe :D

10. saraiszilvia

saraiszilvia Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem nagyon tetszik ez az event! Végeztem vele, de folytatom tovább az érmékért!
    Az eddigi legjobb eredményem:
    Mindenkinek hasonló jó eredményt kívánok!

Utoljára szerkesztett: 20.7.24
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok! :)
    Nekem picit kevesebb érme jött. Piccolót vettem csak ki.

vihence, Éva0315, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Hát játssz még egy kicsikét, ne menjen kárba a maradék zseton.:)
    398 játékkal kivettem a piccolót/de minek/, a 3 szezonzsetont, 1 farmbónuszláda II, 1 farmbónuszláda I , maradt 1 érmém:)
    Alap esetben játszottam volna még tovább, de ehhez most semmi kedvem nem volt.:sleepy:

Éva0315, genka53, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

piccolót és a szezon zsetonokat tudtam kivenni.. :music:
    Elég volt ennyi a dominózásból;)

Éva0315, genka53, Marcsi5656 és 3 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kész lettem tegnap én is, minden vásárlás nélkül. Van két pikolom, de minek is? Soha nem azt ad amit szeretnék? Igy jár az aki már vásárolni sem tud! Ez a bünti? Köszi!

Éva0315, genka53, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  15. cirmi54

cirmi54 Fórum nagymestere

Szia!
    Köszi a választ, de csak a szövegértés miatt: - a játékosok minden és bármilyen "hibára"panaszkodnak", ha lassú a játék, ha nem tetszik a grafika, vagy az ajándék, ha eltűnik-vagy nem jelenik meg az ajándék, stb. Tehát: "panaszkodnak" a játék megjelenési-működési- vagy minden egyéb "hibái" miatt!
    Ezért felesleges a "panasz" topik, elegendő a "csevegő" és a "hibák" bejelentése, (ami eddig is működött!)
    Üdv. cirmi54

Utoljára szerkesztett: 20.7.24
    berzsi1, -gyöngy-581, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

nem tudom elinditani a játékot probáltam mindenképp de nem sikerült, kérlek segítsetek köszönöm előre is

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kérlek, hogy ne írogass mindenhová, ha problémád van, hanem használd a Segítségkérő topikok valamelyikét, a Fórum főoldalának közepe táján.
    A csevegőket és panaszládákat nem segítségnyújtásra tervezték.
    upload_2024-7-20_19-4-29.png

A játékot úgy indítjuk, hogy a hűtőládát megkeressük a játéktéren, és amellé kell letenni az első törölközőt.
    Mindig azt a színt fogjuk meg az egérrel, amelyiket illeszteni akarjuk egy másikhoz.
    Illetve először a hűtőláda mellé.

Gondold át a lépéseket.
    Figyelj arra, hogy olyan kezdő elemet válassz és úgy helyezd le, hogy a látható dominókból legyen folytatási lehetőséged.
    Két törölköző lerakásával már kérhetsz új pályát.
    Néha elég előnytelen törölközők jönnek, de ekkor rakj le kettőt, és kérj másik pályát.

Tanulmányozd át a minijáték leírását kérlek (kattints a linkre): https://board-hu.farmerama.com/threads/simogató-napsugár.25180/#post-1394319

Kiegészítés:
    Közben a kolléga lerakott Neked pár törölközőt, folytathatod, vagy újat is kezdhetsz.
    Szólj, ha továbbra sem sikerül, illetve nézd meg az ismertetőben a videót.

Sok sikert. :)

Sali~*.*, genka53, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  18. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Segítsetek, hol használom a "naptejet" még nem jöttem rá ..xD

19. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Minden, amit a naptejről tudni lehet:
    Naptej
    • Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: Bahama Ültetvény, Esőerdő
      • az alábbiakból: növényekből, fákból
      • tenyésztésekből kis eséllyel röppen fel
    • Ajándékozás: nem ajándékozható.
    • Varázsfa: nem adja.
    • Visszaváltási érték: (15 TP, 10 CSP) /db
    • Felhasználása: minijátékban dominó újraosztáshoz, cseréhez
    ;)

Swartsch, genka53, Sali~*.*.* és 3 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Elsó a piccoló volt,utána jön a többi:p még játszom tovább,szeretem leteríteni a törölközőket:D
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    ja felhő beizzítva:)

maszilva, Éva0315, Zsuzsikan és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.