Visszajelzés Simogató napsugár - event panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 17.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Simogató napsugár

Az event kezdete várhatóan: 2024. július 18. (csütörtök) 14:00 óra

Az event vége várhatóan: 2024. július 24. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, mini-játékos

Eventnövény: Napernyővirág
    Felröppenők: Kókuszkoktél, Naptej
    Malomtermék: Törölközőhalom
    Különleges kellék: Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint, valamint Bahamarama megléte
    Az event nehézségi fokozata: közepes/nehéz
    Az event a Bahama Ültetvényen és az Esőerdőn zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Bahama Ültetvényen és az Esőerdőn lévő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,

ne arassatok és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra, nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)

és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a Segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával.

Sikeres gazdálkodást kívánunk,
    a Farmerama csapata

szellorozsa, Swartsch, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

3. kapálokmintállat

kapálokmintállat Utánpótlás-írogató

Eddig legalább a megjelenés, a grafika szép volt. Eddig......Nálam(kiemelném, hogy nálam) nagy nulla úgy, ahogy van.

4. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Junior szaki

Sziasztok!
    Nekem ezzel az a gondom, mint sokunknak az összekötős eventnél, hogy teljesen egybefolyik az egész! A virágoknál legalább különböző színek voltak - fogjuk rá, de hogy egyszerűbb volt ránézésre, az biztos.

PaySkin, tavirózsa1, bogisaci60 és 4 más kedveli ezt.
  5. zamenik

zamenik Aktív író

Egyre inkább folyik össze a minta és szín, átláthatatlan lesz és követhetetlen ettől tartok, na meg megjegyezni, hogy mi mit ad, gratula, akinek mind menni fog.....

sárkány-ka, szellorozsa és Lenczy kedveli ezt.
  6. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Reméljük, élesben nem lesz annyira vészes.
    Nem kell megjegyezni, hogy mi mit ad. Játék közben a nagy zöld pipára kell mutatni az egérrel, és mutatja.
    Az ismertető szerint:
    "A nyereményeket akkor kapjuk meg, amikor a jobb alsó sarokban található zöld pipa ikonra kattintunk. Ha csak ráhúzzuk az egeret, akkor szövegbuborékban megjelenik az éppen aktuális nyeremény lista. "

vasaló57, zamenik, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  7. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Nem kaptam eventmagot. Az első növény a fényvirág volt azt hittem az az eventnövény nem néztem meg a nevét most azt ültettem be minden jóval ellátva. Hol van az eventnövény,

szellorozsa és genka53 kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Mi holnap kapunk a Simogató napsugár eventhez növénymagot. :D Biztos te is, csak várd ki. ;):)
    Ma a nublonokhoz tudtad ültetni a fényvirágot, bár azok szinte mindenevők.:);)

Utoljára szerkesztett: 17.7.24
    vihence, szellorozsa, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  9. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Hát amilyen lökött vagyok tegnap este hosszúkat ültettem, ma meg vártam a felröpiket és a magot. Most kezdhetem elölről.xD

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ne mérgelődj, megesik az ilyen. :)
    Nálunk már általános suliban belénk súlykolták: "ismétlés a tudás anyja". Fogd fel úgy, hogy kicsit gyakoroltál... ;):D:inlove:

vasaló57, -ágianyu33-, vihence és 3 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nagyon összefolynak a szinek a dominókon..könnyű a tévesztés. Meg szélen azok a dinnyék meg miegymás..olyan katyvasznak néz ki a tábla. Én Dekor gyűjtő vagyok...mivel a MB tag vagyok és képeket készítünk. Mostanában nem igazán tetszenek a dekorok.
    Régen sokkal szebbek voltak. Azok meg pláne nem amik melett fal van ...gondolom ezek szobaiak.
    Jó lenne ha szebb dekorok lennének az eventekben.

cili53, Lenczy, tavirózsa1 és 4 más kedveli ezt.
  12. damien

damien Haladó

Szem kigúvasztóbb mintákat nem lehetett volna tervezni?

Bonzó1945, cili53, Lenczy és 7 más kedveli ezt.
  13. zamenik

zamenik Aktív író

Türelem, várd ki a következő ilyet, az még olyanabb lesz és akkor kívánságod teljesül :music::eek:o_O

14. Méry5454

Méry5454 Utánpótlás-írogató

Én már az első pályán elakadtam. Leraktam egy törölközőt, de nem tudok másikat mellé rakni, mert cserével sem jött megfelelő. Kilépni sem lehet.

maca1964 és cili53 kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Ennél is lehet vacakabb?;) Látom csatoltál képet, miként nyitható meg?

cili53 kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szinte minden eventnél el lehet mondani már jó ideje, hogy az előzőkhöz képest le butították. Ez a mostani a győztes, szerintem. A kockák úgy jönnek, hogy alig van köztük csillagot adó. Dupla pláne nincsen.... A pályák borzalmasak. A kockák nagyon rondák. Rajtam kívül nem sokan dícsérték annyit a grafikát, mint én, mert ha más érdem nem is igen akadt egy eventben, a grafika mindig csodálatos volt. Itt még az sem szép. A virágosat imádtam, a végén már nem is érdekelt, hogy mit ad, csak a játék kedvéért pakoltam, ezer felett szoktam játszani. Na, most nem fogok. El megyek a végéig, ha már el kezdtem, de tovább biztosan nem. Olyan unalmas, hogy százig el értem, és még örültem is, hogy el fogyott röpim. Katasztrófa ez az event. Nem akarom többet látni.

Neni60, rencsike982, anci0915 és 5 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Nagyon egyetértek veled. Rengeteg cserém van, lejátszottam már 218 játékot, bekeverve van még 102 és ezidáig 258 érmém van.
    Volt olyan pálya, ahol 3 db érmét szereztem és nem is egyszer. Kihasználtam az össz. csere lehetőséget, de még csak
    véletlenül sem jön olyan tiritarka dominó, ami csillagos érmét ad. Így a pályákat simán lezárom, mert nem vagyok hajlandó,
    csillagért, BTP, TP, csengőpengő stb. cuccokért ültetgetni.

18. sutimami57

Szia, Gabi! Nálam is ez van, rengeteg csere röpim van, ahogy el fogy, odébb állok. Annyit termelek, hogy a végéig elég legyen, aztán nagyon gyorsan el is felejtem ezt az el fuserált eventet. Neked is kitartást, türelmet kívánok, és Mindenkinek, aki kinlódik vele.

19. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

A felhő, piccolo már megvan, 279 játék, 366 érme. Még vár rám 116 játék, na de azt majd egyszer, amikor nagyon unatkozok
    eljátszogatom.
    Eddig ez volt a legtöbb érmét adó pálya, 47 csillagos érme.
    Jó sok türelmet és kitartást mindenkinek;)

20. sutimami57

Nagyon ügyes vagy, gratulálok! Nekem is egyszer volt 47 csillagom.......

jófarmerlány, inanna11, vihence és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.