Közlemény SMS fizetés - Telekom

Kategória: 'Tech hirdetmények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 29.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok!

  A Telekom magyarországi mobilszolgáltató olyan változásokat hajt végre a napokban a hálózatán, ami miatt a jövőben az ügyfeleik számára nem lesz lehetséges az SMS rendelés szolgáltatásunk használata. A változások már folyamatban vannak és várhatóan legkésőbb a holnapi nap folyamán mindenki számára életbe lépnek.

  A Vodafone és a Telenor ügyfelei továbbra is tudják használni a szolgáltatást. A fizetési ablakban a változásra egy új szöveges sor is figyelmeztet:

  sms.png

  Az érintett játékosoktól elnézést kérünk és ajánljuk figyelmetekbe egyéb fizetési módjainkat (pl. telefonhívásos rendelés, paysafecard, hitelkártya, paypal). Emellett dolgozunk egy új SMS rendelési módszer kidolgozásán, amelyet mindenki használni tud majd ismét, erről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

  A Farmerama csapata
   
  interlala, puma0325, .Jutka62. és 24 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.