Közlemény SMS fizetési mód megszűnése

Kategória: 'Tech hirdetmények', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 6.7.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok!

  Sajnálattal értesítünk benneteket, hogy az SMS fizetési mód véglegesen megszűnt a magyar GeoIP-vel rendelkező játékosok számára.

  Ennek az oka az, hogy korábban egy szolgáltató már felfüggesztette ezt a fizetési formát, és ez most ismét bekövetkezett egy újabb szolgáltatóval. Ígyesen már a magyar mobilszámok több mint fele érintett lehet, ezért úgy döntöttünk, hogy a fizetési módot lekapcsoljuk.

  Azok számára, akik nem rendelkeznek bankszámlával, javasoljuk a telefonhívásos és a paysafecard fizetési módot. Akik számlával rendelkeznek, csak kártyával nem, azoknak javasoljuk a Rapid Transfer fizetési módot, amely a legtöbb bank esetében elérhető.

  Célunk az, hogy a fizetési módok palettájában mindenki találjon neki megfelelő lehetőséget. Az SMS fizetési mód ugyan elavult, de dolgozunk azon, hogy egy hasonló, de modern technológiával rendelkező fizetési mód kerüljön bevezetésre a jövőben.

  Megértéseteket köszönjük.

  A Farmerama csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.